Şimdi Ara

308 GT LİNE vs GOLF 7 sizce hangisi? ACİL YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
1
Favori
10.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada söylenenlerin çoğunluğu 508 almadan önce bana söylendi...
    İnanın forum sormak için son yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf daha konforlu, daha sessiz, iç hacmi daha geniş, 2.eli daha güçlü ve malzeme kalitesi daha iyi. 308 ise bagajı daha geniş, donanımı daha iyi ve yol tutuş, performans konusunda da daha üstün. DSG çok iyi bir şanzıman ama risk teşkil ediyor. EAT6 DSG kadar hızlı değil fakat yinede konforlu ve risk teşkil etmiyor. Yeni nesil tam otomatikler içinde en iyilerden biri. Tüm bunları düşündüğümüzde aradaki 30-35 bin TL’ lik farka değmeyeceğini düşünüyorum. Bu farkı ben sadece premium markalar için öderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 21 Temmuz 2019; 23:50:43 >
  • Golf iyidir ama 308 f/p araç.
    Gtline ama 17 jant ile olsa iyi olur.
    Ya da temiz 2017 allure+comfort ve üzeri de olur.

Ben 2018 manuel highline golften 2016 classic ed.plus 308e döndüm. Aradaki 40 bin tl ile de tek katlı ev yaptım bitmek üzere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 21 Temmuz 2019; 23:58:15 >
  • 308 ile golf 7 karşılaştıra bilirsiniz. Ama 308 gtline,bluehdi dizell ve eat6 otomatik olursa karşılaştırmak bence hatadir.

• Bu paralara Nissan suv düşünülür bence,308deki şerit takip vs tr de pek kullanılmayacak özellikler bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    Birkaç kişi aynısını düşünüyordu(park asistanı+şerit takip sistemi adam akıllı çalışmaz diye) kendisi birkaç ay sonra fikrini değiştirdiğini söyledi.

• can-can-can kullanıcısına yanıt
    Cam tavanda tutmuyor mu ne alaka benimde annemi fena tutuyor araba ama öyle böyle değil işe yarar mı acaba cam tavan ?
    Tercih meselesine gelirsek golf sadece marka yüzünden üstüne baya bir fiyat farkı koyuyor markası 2.elde canlı olduğu için eğer kısa vadede satmayıp uzun yıllar kullanıp baya ileride satmayı düşünecekseniz 308 daha mantıklı hem çirkin bir araba değil yakışıklı bir araç donanım olarak da sizi fazlasıyla tatmin edicek bence direksiyondaki sembol değişeceği için o kadar fark vermeye değmez he kısa süre kullanılacaksa ikinci elde golf daha hızlı elden çıkar öyle bir şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 22 Temmuz 2019; 0:47:46 >
  • 308 i aldin da icinde golf kaldi burda golfu itin gerisine sokup kendini mi rahatlatiyosun anlamadim?

Eger niyetin buysa tam yerine gelmissin. Foruma vw de, gerisine karisma. Butun dunyada ilk 3 e giren vw araclar burdaki elemanlara gore 5 para etmez.

Sen hayatinda hic 308 den inip golfe bindin mi? Eger denemediysen bir kere dene. Git ikisiyle teste cik.
    Birisi bol ozellikli cin mali telefonlara benzerken, otekisi iphone gibi polemige girmez, malzeme kalitesini rijitligini konusturur gecer.

20 senedir butun markalar c hb arac uretirken golfu referans aliyorsa ve hala da ayni kaliteyi yakalayamiyorsa bir oturunda dusunun.

Burda hic bi marka babamin mali degil. Vw side batsin beni baglamaz. Ama sen cikmissin hem milletten fikir istiyosun hemde golf alan adama findik beyinli diye hakaret ediyorsun.

Bu yazdiklarimi okuyan forum ahalisi heyecanli sekilde bana vw sahibi fanboy diyecek ama malesef yanildiniz.

Onceki konularimdada bir kac kez yazdigim gibi pejo aracim var. Hic vw aracim olmadi.

Hadi selametle..

• Aradaki fiyat farkı + DSG faktörüyle Golf almak zaten saçmalık olur. Ancak Denon ses sistemi malesef kimseyi şımartamaz. Babamın DS5'inde de Denon var, müzik dinlemeyi de severim. Bluetooth ile bağlanıp flac oynatıyorum ama yine de tatmin etmiyor. Belki dinlediğim müzik türünde('70-'90 Rock) iyi değildir onu bilemem ama kesinlikle kaliteli bir sistem değil.

• iquique kullanıcısına yanıt
    Benzin içen bir çocuk hayatını kaybetti birkaç yıl önce.
    Kendini bilmezin biri tavsiye etmiş aile de bir bardak içirmiş, çocuk öldü.

• Bir zamanlar 308 sahibiyim, kardeşimde şu anda Golf 7 var. Golf açık ve seçik olarak daha iyi araba. Golfün standart müzik sistemi bendeki 308in standart sisteminin yanında 5-6 bin verip tesisat yaptırmışsın gibiydi. Denon nasıl bilemiyorum. 308 gerçekten iyi araba fakat Golf net daha iyi. Kuru kavrama Dsg 500bin liraya kadar satılan arabalarda - dayanıklılık kısmını göz önünde bulundurmazsan- en iyi şanzıman. Dayanıklılık önemli dersen zannediyorum tork konvertörlü daha dayanıklıdır fakat o şanzımanla da sorun yaşayanlar duydum. 308 beğendiysen al ama donanım için 308 alma.

• derfgt D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın son mesajı bir ömür boyu ağrıtmaz diyor.
    İçiren aile artık nasıl insanlarsa...

• yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Hayatında hiç Peugeot bindiniz mi?
    Peugeot teneke diyenler bindi mi?
    Sanmıyorum.
    Passat A3 Superb kullanmış olarak öneriler veriyorum ben mesela.
    Ama bana hiç VAG kullanmamış diyen oldu. Ne mi oldu? 4 gün ban yedi kural 7'den.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Su an pejoya biniyorum. Okuma yazman varsa zaten az oncede yazdim ayni seyi.

Peki size honda city'nize ya da 407'niz ile iyi yolculuklar dilerim.

Honda citt ne alaka , 407 ne alaka? Neyse kardes sana hayirli isler anlamadim ben seni...

İkisini alacağınızı yazmıştınız...

• manuel olacaksa golf alirdim.DSG stresiyle ugrasilmaz.

Sen beni karistirdin baskasiyla oyle bisey yazmadim.

• Ben olsam golf alırdım çünkü 2.elde kazandırır. Sıfır satış fiyatının da üstünde satarsın değiştirirken üstüne fazla para eklemezsin. 308 dizel 2017de gtline 152binmiş golf 122binmiş high dsg.
    Şimdi 308 130a bulunur ama golf 150den aşağı temiz pek yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.