Bildirim
308 GT LİNE vs GOLF 7 sizce hangisi? ACİL YARDIM (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
cam tavan bende işe yaramıyo hareketli birşeyin içinde başka şeyle uğraşamıyorum telefon kitap vs.vs eğilemiyorum. sırf onun için cam tavan alıyorsanız kesin sonuç değil diye düşünüyorum. sadece giderken midesi bulanmayabilir. başka birşeyle yine uğraşamaz araba içinde -
bütçeniz ne kadar 0mı 2.el mi bakıyorsunuz ? 2.else en fazla kaçbin km de olmalı ? sedan hatchback suv farkediyormu? -
308 hangi yıl? Çünkü ikinci else belli yıldan sonra denon yok. Ayrica gtline da sis lambaları da yok. Sırf bu nedenle gtline yerine allure almıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Golf diyeceğim ama ah o DSG!
308’de sizi üzmez. Açılmayan cam tavan ve kısmen dar arka hariç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tam otomatiklerin hiç arıza çıkarmadığı bilgisi nerden geliyor bilmiyorum.
tam otomatik şanzumanlar sık arıza yapmaz fakat yaptığında tamiri neredeyse imkansızdır ve ciddi masraf açar.
dsg arıza olasılığı yüksek mi? kesinlikle! fakat artık özel servislerde baskı değişimi nispeten uygun fiyata halledilebiliyor. ilk yıllarda ortaya çıkan mekatronik arızası ise neredeyse tamamen cozulmuş durumda. -
-
Sis lambası arabanın farlarının içinde olabilir mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamponda oluyor.
Zaten resmi özelliklerinde/katalogda olmadığı yazıyordu.
VAG grubu bu testte nedense hiç iyi yapamıyor. Mesela Arteon çok kötü yapmıştı bu testte. Arada bir izlerim. -
Saçma herşeyi koyup sis farı olmaması ne demek anlamadım? Xenon ya da far mı allure ve gt line ikiside?
Her özellikte 308 demişsiniz. Ki bide uzun dönem binmek istiyorsunuz yani satış kaygınız yok.
İkinci el de hemen satılsın diyorsanız golf alın. Golf C segmentinin yaratıcı aynı zamanda bu sınıfın tüm değerlendirmelerce en iyi arabasıdır. Donanımlar , oyuncaklar ilgi çekici gelsede bir çoğu efektif olarak kullanılmıyor . Ayrıca vag cam tavanlar açıldığından dolayı da çok şık duruyor . Bu yüzden ben golf derim.
Led far diye hatırlıyorum
Farların içinde vardır kesinlikle.
Bende de 308 var. Sis farları tamponda oluyor. Sadece gtlinea özel koymamışlar.
zaten sis farı tamponda olmazsa bir işe yaramaz
Yooo benim audi a3 ümde tamponda değil normal farlarda ve açınca baya işe yarıyor emin olun.
Aynı testte Focus,Astra,508,Talisman gibi arabalar Arteon`dan çok daha iyi sonuçlar elde ediyor. Ülkemizde oluşmuş "alman arabası asfalta yapışır,yol tutuşu çok iyi" algısı yalandan ibarettir. Testlerde BMW ve Mercedes`te aynı segmentteki arabalara göre kötü sonuçlar elde etmiş.quote:
Orijinalden alıntı: Gunpower-storm
VAG grubu bu testte nedense hiç iyi yapamıyor. Mesela Arteon çok kötü yapmıştı bu testte. Arada bir izlerim.
ben bunu gördükten sonra hu testleri anlamış değilim. 8 serisi golften kötü mü yani bu durumda?km77.comyoutubeBMW Serie 8 2019 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.comhttps://youtu.be/Wa1qOHupPhA
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Çok büyük bir araç bu ama. Ayriyeten dönüşte dağıldıktan sonra düzeltiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X