Şimdi Ara

308 GT LİNE vs GOLF 7 sizce hangisi? ACİL YARDIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
10.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2012 de bir önceki 308, 2016 da güncel kasa 308 alıp kullandım. Son 7 senedir kullanıyorum yani. Bir kez bile sanayiye işim düşmedi. Kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmayın. İkinci el bakımsız araç alıp sonra sanayiye gidince markaya çamur atmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Yok henuz arac almadim. Golf alan kisielerede findik beyinli demedim. Findik kadar akli olan adam bile hic arastirmadan tutulan araba diye golf aliyor dedim. Aracin herhangi bir prestiji kalmadi. Golf alacak olursam arac cok ama suanda gt line 308 yok. Anlayamadim. Ferrari bile almak istesek secenek daha cok 308 gtline piyasada yok.

Ayroca 308 ile golf 7 hemen hemen denk araclar birinin farkli yonde artisi varken birinin eksisi var ikiside birbirini tamamliyor. Ama cok daha fazla donanim ve daha ucuz fiyat 308 incezbedici kiliyor. Ama golf unde marka saglamligi tartisilmaz. Ayni para olsa zaten bu konuyu dahi acmaz golf u gider alirdim. 308 almak icime cok sinmiyor tamamen mahalle baskisindan kaynakli:) hatali yazdiysakta affola.

• 308 deki eat6 şanzuman mükemmel. O yüzden 308 a geç derim. Yıllardır citroen C5 sürdüm kullandığım en iyi arabadır açık ara.
  • hiçbiri
  • Elektronik eşya, beyaz eşya,telefon ve araba gibi ürünleri alırken ilgili ürünü araştırırım. Genelde de dh'de ilgili konulara üye olup tüm artı ve eksilerini öğrenir öylece karar veririm. Ayrıca aracın hangi sorunları çıkarma riskinin olduğunu öğrenirsiniz.

• 10 sene bineceksen ne 308 al nede golf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şerit takip ufak dalgınlıkları telafi edebiliyor, bazen iyi ki varmış dedirtiyor,
    Tabela tanımayı bazen bu yolda hız sınırı neymiş diye bakıyorum, gözümden kaçan tabela olursa araba kaçırmıyor
    Adaptif hız sabitleyiciyi çok kullanıyorum, adaptif olmayanı genelde bir işe yaramıyor
    Çarpışma önleyici ve yaya tanıma var mı bilmiyorum ama varsa bunlar da önemli,
    Kör nokta da güvenlik amacıyla önemli, iyi ki var dediğim çok oldu..
    Park asist çok şart değil, kaldırıma tam yanaşamıyor

308 bir tek arka koltukları dar gelebilir, bunun dışında öneririm
  • İllaha ASX emi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

İllaha ASX emi
    öyle bir şey demedim...
  • Olsun
  • golf 7,5 yeni makyajlı kasası cok guzel. Eğer otomatik almayacaksan manuel golf al derim ama otomatikse ozaman VW den uzak dur. Bende sırf DSG yüzünden manuel aldım
  • Son olarak 308 gt line da karar kildik. Bakalim hayirlisi sali yada carsamba almaya gidecegim. Umarim araba expertizden guzel çıkar.

• Güzel tercih

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fransizlarda gt line ozel arac demek oluyor donanimla beraber bazi aksamlarda sporlastirilip kalitelestiriliyor.

Megane 3 coupe gt line
    Megane 4 gt line
    3008 308 gt line

Bu modellerle bos kutu on ve arka isiklandirmasi klimasi olan arabayi almayi karsilastirmayi dusunmen buyuk sıkıntı.

Sadece arabadan anlamayanlar golf al der....

Hatta git sen golf al ama madem soruyorsun 308 gt line al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 27 Temmuz 2019; 19:8:52 >
  • can-can-can kullanıcısına yanıt
    Mantikli olani tercih etmissiniz ufak tefek eksiklik filan fark ederseniz kafaya takmayin.

Donanimli araba iyidir icine binince psikolojik rahat ettirir.

Cok donanim masrafli olur normaldir.Bu masraflari karsilayamiyacak gucunuz varsa 100 bin tllerin ustunde araba bakmamalisiniz.

• Evet arkasaşlar uşenmeden bindim otobuse ankaraya dogru gidiyorum. Karar verme asamasinda bile baya sknti yasadik insallah gormeye gittigimiz araba da sknti yasamayiz. Sonuclari buradan yazacagim. Kagit ustundeki verilere ve sizlerin yorumlarina gore simdilik kazanan 308 Gt Line (gt line olmasaydi golf kazanabilirdi). Bakalim realdede kazanan 308 mi adim adim tum tecrubelerimi sizlerle paylasacagim. Guzel dilekleri ve karar vermemizde yardimcinolan tüm forumdaslarima tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: falterubbix

şerit takip oldukça güzel bir sistem kimine gereksiz gelse de gerçekten şehir içindeki otobanlarda bile çok işe yarıyor. ufak tefek dalgınlıkları harika telafi ediyor şeritten çıkmıyorsunuz

onun dışında tabela tanıma falan gereksiz bir işe yaradığı yok.

308 i ben de çok beğeniyorum gerçekten ama golf 7,5 da başarılı hayli. zor tercih olsa da sizin kalbiniz 308 e kayıyor düşünmeden 308 alın
    şerit takip gerçekten başarılıymış. dur telefona gözüm kaydı vs vs derken şeritten çıkıp kaza yapmanızı oldukça azaltıyor. hatta son derece sert dediğimiz virajları bile alıyor.
    tabela tanıma dediğiniz gibi çokta bir işe yaramıyor. ama kaçırmıyorda hemen hemen her tabelayı yakalıyor. ileride radar varsa hay allah burada hız sınırı kaçtı acaba demiyorsunuz.
    çünkü navigasyon ve google haritalardaki hız sınırları çoğu zaman yanıltıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

308 almamamin 3 sebebi var..

1-Esya gozu yok denecek kadar az..
    2-Arka diz mesafesi..
    3-Acilmayan Cam tavan

Bunlarin disinda Alinasi bir arac otomatik sanzimaniyla tabi ki..
    308 i alıp uzun uzun test etme şansım oldu. yorumunuz için teşekkürler.

1- eşya gözü bi hayli yeterli geldi.
    2-arka diz mesafesi problem olacak sanmıştım ama hiç problem olmadı. tam aksine golf 7 alsaydım bagaj bi hayli problem olacaktı. bagajın geniş olması bi hayli iyi.
    3-acilmayan cam tavan boydan boya kapladığı ve arada direk vs olmadığı için boydan boya cam olması özellikle arkaya oturana vay be tavana bak dedirtiyor. acılmayanı daha çok sevdim;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lujin

Bende 308 2017 makyajlı modeli var. Boyum 1.81 arka diz mesafesinden dolayı sıkıntı yapan olmadı. Cam tavan tek parça ses yok sıkıntı yok. 420 litre bağajı ve bir sürü oyuncağı var. Eşim bu arabada araba sürmeyi öğrendi ve arabadan memnun. Kısacası 308 gtline alın keyfinize bakın. Yok alınmazmış falanmış bunlar hikaye. Bu arada aracım allure blue hdi eat 6.
    yorumunuz da sonuna kadar haklı çıktınız. aracı almam daki en etkili yorumlardan bir tanesi sizinkiydi diyebilirim. araç beklediğimin çok çok üzerinde çıktı.
    gt line gerçekten anlatılmaz yaşanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Aradaki fiyat farkı + DSG faktörüyle Golf almak zaten saçmalık olur. Ancak Denon ses sistemi malesef kimseyi şımartamaz. Babamın DS5'inde de Denon var, müzik dinlemeyi de severim. Bluetooth ile bağlanıp flac oynatıyorum ama yine de tatmin etmiyor. Belki dinlediğim müzik türünde('70-'90 Rock) iyi değildir onu bilemem ama kesinlikle kaliteli bir sistem değil.
    yorumuna katıldım. daha önce 308 lerdeki denonu test etmemiştim. olsada olmasada aldık artık. denon şımartacak düzeyde değil ama gayet iyi bir şekilde müzik dinletiyor. son seste bile bozmuyor. kickleride hissettiriyor. zaten bundan daha sesli veya basslısı muhtemelen belli bir sınırı aştığı için yasaktır diye düşünüyorum en azından fabrikasyon bir şekilde koymaları belkide problem yaratıyordur. fordların sony leri olsun wv grubunun ses sistemleri olsun gayet iyidi içlerinde en iyisi fordun sony ses sistemi idi. ama bu denon ford un sony den daha iyi. bagaja ilave edilen küçük bir subwoofer işini yapıyor. birde citroen ve pejoların çıplak modellerindeki o teneke sesli hoparlörlerinden sonra çok çok başarılı geldi. fazlası ile yeterli.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.