Şimdi Ara

308 GT LİNE vs GOLF 7 sizce hangisi? ACİL YARDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
10.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takla atacak hali yok toplasın bi zahmet 3 trilyonluk araba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahsetmek istediğim şey kaydıktan hemen sonra dümdüz devam ediyor hiçbir şey olmamış gibi.
    Çoğu kayan C-D sınıfı araçlar 2 saniye toparlamaya çalışıp hızlanması daha kötü başlıyor. Bu ise salisesinde toparlayıp bam diye devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Jazz 85 ile girdi diye hatırlıyorum, arteon 75'te yan durdu, sportage 72'de zıpladı.

• İkinci el takıntınız yoksa sırf şanzıman yüzünden bile 308. Ben risk alıp 308 alırdım. Golf’ün şanzımanı ve donanımı aynı olsa tabi Golf derdim.

Satarken ne olur bilemem, ikinci el takıntınız yoksa 308 almak en mantıklısı.

• fiat linea kullanıyorum daha önce pejo vardı felan neyse uzatmıycam golf alın pejo ile sanayi ustalarıyla baya bi arkadas olursunuz
  • Hocam 308 almayı kafaya koymuşsunuz. Alın gitsin içinizde kalmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dockhanger kullanıcısına yanıt
    Kaç yıllık peugeot kullandınız?

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    2 sene kullandım hayırdır neden sordun
    www.sikayetvar.com
    Peugeot Yetkili Servis Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/peugeot/yetkili-servis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dockhanger -- 22 Temmuz 2019; 15:54:42 >

Kaç "yıllık"
    2001-2018 gibi yıllık diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Kaç "yıllık"
    2001-2018 gibi yıllık diyorum.
    206 vardı bende 2011 modeldi cok uğraştım elektik aksamlarıyla olsun boyasıyla yedek parçasıyla ben pejo almamaya yemın etmısım sevdiğim işsanlarada aldırmamaya calısıyorum acıkcası
    Çoğu 2014 öncesi arızalar. EAT6 şanzıman kullanacak arkadaş siz ETG5-6 arızalarını veya eski elektronik arızaları gösteriyorsunuz.

Ayriyeten artık çıkartıyor mu?
    93.000'e kadar bana hayır.
    En kötü karşısındaki alacağı araç 2008'den beri düzeltildi denilip 11 senedir değişiklik yapılmamış bir şanzımana sahip olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Ayriyeten artık çıkartıyor mu?
    93.000'e kadar bana hayır.
    En kötü karşısındaki alacağı araç 2008'den beri düzeltildi denilip 11 senedir değişiklik yapılmamış bir şanzımana sahip olacak.
    sen ne diyosan öle olsun ben konuyu acan arkadasa düşüncemi belirttim sonra sen cıktın sorular sordun konu kapanmıstır daha soru sorma bana düşüncemide söledim
  • FİKİR DİYE İKİ SAYFA YALAN VAR YA. ÇILDIRACAĞIM.
    ADMİNLER HİÇ Mİ BAKMIYORSUNUZ?!

• Kendimde 2016 1.2 TSI manuel Golf, eşimde 2017 1.6 BlueHDI EAT6 308 var. İkisi de orta paket (Comfortline, Active)
    Kişisel görüşüm olarak tercihim 308'den yana olurdu.
    Mekanik olarak görüşüm tamamen 308, motor-şanzıman uyumu olsun, motorun gücü ve tutumluğunu olsun, her yönden Golf'ten daha iyi.

Ama konfor özellikleri olarak kafa kafaya diyebilirim. Sırayla bir Golf, bir 308 övelim :)

-İç mekan olarak Golf daha iyi. Konsol daha kaliteli. Klimanın ekranda olmaması gerçekten çok iyi. 308'de bu kanser ediyor. Koltuklar daha rahat, arka koltuklar daha geniş.

-308'in bagajı çok daha büyük. Uzun yol vs çok çıkıyorsanız, ya da bebek vs varsa 308 daha mantıklı.

-Golf'ün standart gelen ses sistemi çok daha başarılı. Peugeot'da tizler çok başarısız. Denon alınca işler değişiyor tabi.

-Peugeot'nun standart eğlence sistemi daha kullanışlı. Ekran daha büyük, ek olarak mobil uygulaması yol bilgisayarı anlamında müthiş. Araba hangi gün hangi dakika çalışmış, kaç km gitmiş, kaç litre yakmış hepsini görebiliyorsunuz. İstediğiniz gibi raporlayabiliyorsunuz.

-Golf'ün yalıtımı daha iyi.

-Peugeot'un hız hissiyatı daha iyi. 110'la giderken araba gitmiyormuş gibi. Uzun yol için daha az yorucu.

-Golf'ün arka camı daha büyük, aynadan baktığınızda arkanıza daha hakim oluyorsunuz. Ek olarak yan aynalar daha uzun ve kenarları kıvrımlı olduğu için daha az kör nokta oluşuyor.

-Peugeot'nun aynaları otomatik katlanıyor. Ek olarak geri görüş kamerası opsiyonu vs çok daha ucuz.

• Peugeot ST leri basmış burayı. Daha dün km 77 ye toz kondurmayanlar şimdi kem küm ediyor.

İşlerine geldimi km77 den kalan araç alınmaz. İşlerine gelmedi mi segment farkı bilmem ne.
  • 308 çok zevkli bir araç ama uzun ömür pek bekleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 yılında aldığım 308 i sorunsuz kullanıyorum. Dsg arızası yolda bırakıyor, çoluk çocukla rezil oluyorsun. Blue hdi ve eat6 varken risk almaya değmez. 308 çok sıkı bir araç. Trim sesi yok, yol tutuş muazzam. Bagaj c sınıfı hatchback için oldukça büyük.

• atilim85 kullanıcısına yanıt
    KM77'ye toz kondurmayan sizdiniz siz kem küm ediyorsunuz
    74 Arteon
    75 Golf
    82 308
    81 3008
    82 508
    Hadi ST olduğumu kanıtla Golf'e ne dedim...

• Fiyatlar yakin olsa kesinlikle Golf alin derdim, fakat fiyat farki gercekten bu kadar fazla ise 308 alinir hatta gt-line yerine allure bile alinabilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.