Şimdi Ara

308 GT LİNE vs GOLF 7 sizce hangisi? ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
10.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

niye şimdi böyle boş bir yorumda bulundunuz ki

Alıntıları Göster
    sana boş gelse de bu yöntem gerçektir. mide bulantısını bir ömür boyu keser.
  • Bende 308 2017 makyajlı modeli var. Boyum 1.81 arka diz mesafesinden dolayı sıkıntı yapan olmadı. Cam tavan tek parça ses yok sıkıntı yok. 420 litre bağajı ve bir sürü oyuncağı var. Eşim bu arabada araba sürmeyi öğrendi ve arabadan memnun. Kısacası 308 gtline alın keyfinize bakın. Yok alınmazmış falanmış bunlar hikaye. Bu arada aracım allure blue hdi eat 6.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • can-can-can kullanıcısına yanıt
    Örneğini bizzat yaşamışsınız işte

Araba alırken etrafın laflarına bakılmaz, hele hele etrafındakiler arabadan anlamıyor ise

Siz gönlünüzde olanı alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • salı günü olayı çözeceğim inşallah. gönlüm hala 308 diyor. mantığımda 308 diyor. ama paranoyolarım beni 308 den vazgeçiriyor. pejo 308 in allure ve gt line versiyonunu artık getirmiyor. Ülke olarak araç konusunda sınıf düşüyoruz diyorlar. yani aracımı aldıktan sonra bu bana yararmı yoksa zararımı olur bilemedim. şuandada 2. elde 3-4 tane gt line var. bir tanesini alacağım artık. kırmızı renk ve lansman rengi olan mavi renkteyim. mavi alacağım büyük ihtimalle. çünkü kırmızı yok olanda çok para istiyor.
  • Golf 7 bu karşılaştırmada sorunsuzluk, sağlamlık,kalite ve ikinci el olarak benim için önde. Tabela tanıma gibi ıvır zıvırları buna değiştirmem. Ama değişenede saygı duyarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Golf daha sorunsuz demişsiniz de Dsg gibi bir şey varken nasıl sorunsuz oluyor ki? Eat6/Eat8 varken Dsg riski alınmaz. Golf 1 tık konforludur ama bu fark segment farkı kadar asla değil. 308 daha sportif ve performanslı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 iyi araç ama golf 7'de kalite hissiyatı daha fazla. 308 in içi malzeme kalitesi anlamında geride. Arka diz aralığı sıkıntı. Bagajı büyütmek için arkadan almışlar. C hb araba sonuçta bagajı büyütmek nedir Golf'te arka koltuklar daha ferah. Motor şanzıman ikiside iyi ama 308 daha çok güven verir uzun vadede. Bir de ikinci el meselesi var. İki aracıda alıp 5 yıl sonra satmaya kalktığınızda 308 sizi üzebilir ama golf ü elinizi öpene verirsiniz :) Keyif meselesi tabi, gönül neyi isterse güzel odur.

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Plazanı söyle başkanına prim için yalvaracağım.
  • Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt
    Yetkili servis 8.000 ise 508'i satıyorum...
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi yazacaktım...
  • Bu versusta golf için sorunsuz diyenlerin aklına şaşarım. Yalan söyleyerek insanları aldatmayın, dağ belasından çekenlerin örneklerini örtmeye utanmıyor musunuz?

• birde servisler önemli. woswos u biliyorum daha önce kullanmıştım beni cok memnun bıraktılar ve son derece ilgililer. pejoyu bilmem ama gittiğim citroen servisi rezaletti ne işçilik bilirler nede iş. sırf o yuzden soğumuştum. pejo servisleri nasıl acaba?
  • 2015 yilinda 2011 model 308 aldim. Alma dediler yapma dediler :) gittim aldim. Bana alma diyenler simdi hayret senin araba ne iyi cikti ne sansli adamsin diyor.

Herkes diline 307 faciasini dolamis orada burada anlatiyor ama pejo hatalarindan ders alip 308 i urettiginde bu sorunlari gercekten ortadan kaldirmis.

Golf, 308 den daha konforludur daha genistir. Ancak daha sorunsuz olabilecegini zannetmem. Ozellikle de dsg ile.

Ama butce varsa kesinlikle 3008 derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

Bu versusta golf için sorunsuz diyenlerin aklına şaşarım. Yalan söyleyerek insanları aldatmayın, dağ belasından çekenlerin örneklerini örtmeye utanmıyor musunuz?
    Golf'un nin tek sikintisi dsg degil. Golf 7 nedense cok fazla ufak fabrikasyon hatalarin goruldugu bir model oldu. Icine su dolan mi ararsin kapi civatalari yamuk atilan mi ararsin pek cok ornek var. Ayrica on takim da cok saglam degil.

Ancak bozuk yolda da otobanda da cok konforlu.

• Peugeot 308 ile ilgili söyleyeceğim tek şey var. O da arabanın altının sağlam olup olmadığını araştırman. Eski 407ler falan sağlam değildi bildiğim kadarıyla. İnsanın başına geliyor arabanın altını vuruyor bence önemli bir konu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    söylüyorum o zaman. Balıkesir yağcılar otomotiv İbrahim Demir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 21 Temmuz 2019; 22:56:27 >
  • Soru mu bu? Tabiki de Golf
  • Hocam bende 2016 model 2008 var.
    Almadan önce herkes bana pejo ya sakin para verme dedi. Ama bu sakin para verme diyenler hayatında bir kez bile peugeot kullanmamış insanlar.
    Kulaklarimi tikayip gidip 0 km dizel 2008 aldim.
    Keşke daha önce alsaymisim.hele ki yakıt konusunda muazzam bir tüketimi ver.donanım olarakta zaten bahsetmissiniz bu paralarda bu donanimda pejo dan başka araç bulamazsın.
    Karar ve para sizin ama aklınızda pejo ile ilgili kesinlikle bir soru işareti olmasın. Heleki Eat sanziman olacaksa tadından yenmez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.