120bine, pejo 2015 active 308 mi, 2015 c4 cactus shine mi alırdınız veya hangisi daha mantıklı kullananlar deneyimleribi de paylaşırsa sevinirim. 308 tam otomatik olmaıs cezbediyor fakat boş, c4 yarım otomatik ama full ve kırmızı çok hoş geliyor. Siz ne seçersiniz. Bir kaç gündür de bazı İnternet sayfalarında ötv indirimi gelecek şeklinde haberlerde görmeye başladım çok kararsızım. Fikirleriniz nelerdir.
Eski bir yarı otomatik c4 kullanıcısı olarak cevaplayayım.. Ben normal hb olan c4 kullandım güncel kasa olanını. Ama bildiğim kadarıyla cactüs ile süspansiyon yapısı aynı, serttir ses yapar. Şanzuman konusuna gelirsek yarı otomatik söylenilenin aksine 1-2 haftada alışılabilecek bir şanzuman. 2.5 sene kullandım 1-2 viteslerde hissettirir, yokuşlarda saçmalayabilir. Benim fikrimi soracak olursanız tam otomatik 308 i tercih ederdim
Benimde 308de aklım ama bulması çok zor piyasası 2sininde çok düşük bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: MuhasebeciVAR
Benimde 308de aklım ama bulması çok zor piyasası 2sininde çok düşük bakalım
308 Motor şanzıman uyumu kullanım keyfi olarak memnun edici, sırf bunun için alınır. Ama donanım olmayınca bir süre sonra mutsuzluk yaratmaya ve arayışa girmeye yönlendirir insanı. O yüzden 308 olacak ise bence en az ALLURE olmalı. Cactus 308 ACTİVE göre daha donanımlı ve daha rahat bir araç, kullanımı da keyifli. Yarı otomatik şanzımanı alışınca bir süre sonra unutuluyor, sert kullanım yerine yumuşak kullanım her şeyi çözüyor. Aynı aracın 1.2 atmosferik olanı ile 1.6 dizeli kesinlikle aynı değil.
Ben Cactus'ün yeni kasada sunulan 1.2T 110bg EAT/6 olan versiyonu daha alınabilir olarak görüyorum.
308 C sınıfı Cactus B sınıfı.Ben olsam 308 alırım.Yada Cactus değilde normal hatchback C4 EAT6 alırım.
Citroen 2. eli bitik
Çok güzel Aslında ama tutulmadı mı öyle devam ediyo
VW arabaları 4 teker olsa tutuluyor
Yarı otomatik c4 kullanma fırsatım olmuştu, cactuste de aynı şanzıman varsa eğer hiç alma. Sollamaya çıkmaya korkacağın ani tepki vermeyen sadece sakin sürüşte işe yarayan sana yakıt ekonomisi yaptıracak bir şanzıman.
308 ise kullanalı 2 ayı bulacak, bende allure var o yüzden donanıma hiç girmiyorum. 308 sert kullanabileceğin, virajda kopmayan, yol tutuşu çok güzel bir araç. Eat6 şanzıman ise güzel tepkiler veren sağlam düzgün bir şanzıman. Sollamalarda korkutmaz istediğiniz tepkileri verir.
Eğer yavaş yavaş kullanacağım, amacım ekonomi, aracın performansı yol tutuşu önemli değil, sakin adamım konforum olsun dersen cactus al hocam.
Ama eğer ben istediğimde gaza basacağım istediğimde yakıt tasarrufu yapacağım, donanım çok da önemli değil diyorsan 308 al hocam.
Yorumlar için teşekkürler artık 2sinden hangisini daha önce bulursam istediğim temizlikte ve kmde alacağım sanırım 😁
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme