Bildirim
30bin civarı öğrenci arabası tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fiat palio
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
opel vectra,seat ibiza,honda civic gibi araçlar nasıldır peki hocam masrafı az diyorlar bu araçlar içindequote:
Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır
fiat palio -
masrafı az olabilir de temizini bulmak maalesef mümkün değil.
İlk araba her zaman paliodur. Özelden yaz sana detaylı bir anlatım yapayım. Zamanında ben de böyle konular açmıştım. Eski konuları oku. Buralara yazmanın bir manası yok artık. 😁
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tofaş Şahin.
öğrenciye ev yok araba yok
temiz bulursan ibiza civic yoksa palio bakarsın. -
Konuya yazmak için 1.4 dizel Ibiza'lara baktım ama hepsi 40'ın üzerinde. Peugeot 206'da düşünülebilinir aslında tam genç ve öğrenci arabası gibi duruyor. -
Vectra B kasa mı? Masrafsız mı
Opelcinin kralıyım herkese opel aldırırım ama İstanbulda bile Vectra B 2.0 Tamir eden usta bulamazsın herkes kapıdan kovuyor maslakta bile. En son usta olup arabanın motor tesisatını, egzantirik, krank, vuruntu sesnsörlerini, kanisterini Hepsini kendim tamir etmiştim ruslardan öğrenerek, araba 1 hafta yatmıştı otoparkta. -
Saxo
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
206-clio akar devam et 😉👍 vectra ya falan girme altından kalkamazsın o ve o tarz arabaların.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- fotoğrafsız emniyet kemeri cezası
- arabada termostat olmazsa ne olur
- megane 4 1.5 dci hangi motor yağı
- passat 1.5 tsi act 150 ps dsg business yorumları
- textar balata yorum
- en az yakan arabalar
- yeni honda accord
- dur ihtarına uymama cezası 2025
- opel mokka elektrikli yorumlar
- yeni duster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X