Şimdi Ara

319. dönem burdur piyade eğitim alayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar içeride hangi bankanın bankamatiği var.bilen var mı?ben oyak diye biliyorum ama....

• kardeş türkiyedeki kışlaların çoğunda sadece oyakbank atm si var, ona göre tedarik et bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edi06

kardeş türkiyedeki kışlaların çoğunda sadece oyakbank atm si var, ona göre tedarik et bence
    arkadaşlar burdur un kısa doneminde dagıtımı var diolar. bilen var mı?? gitmeden öğrenebilir miyiz dagıtım olup olmayacağını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mag0323

arkadaşlar burdur un kısa doneminde dagıtımı var diolar. bilen var mı?? gitmeden öğrenebilir miyiz dagıtım olup olmayacağını?

Alıntıları Göster
    ben 313. dönem (tam bir yıl önce:)) burdur daydım. yaklaşık 1000 kişi gittik 200 orda kaldı kalan 800 kıbrısa gitti. ben de askerliğimi kıbrısta tamamlayıp geldim. burdur usta birliği nasıldır bilmiyorum ama kıbrısın en güzel zamanı, kışı sıcak geçirirsiniz. biraz su problemi var bir de mart gibi denetlemeler oluyor o zaman herşey çok sıkılaşıyor. bunlar dışında keyiflidir kıbrıs. burdurda yanlış hatırlamıyorsam oyak var bir de postane var ordan da para yollayabilirler. hepinize hayırlı teskereler...

• arkadaşlar BURDUR 58'İNCİ P. EĞT.A.K.LIĞI Şehrin merkezine yakınmı yoksa ilçesinde falanmı nasıl gitcez oraya taksiyle falanmı bi cavap yzarsanız sevinirim yarın yola çıkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynakolik

arkadaşlar BURDUR 58'İNCİ P. EĞT.A.K.LIĞI Şehrin merkezine yakınmı yoksa ilçesinde falanmı nasıl gitcez oraya taksiyle falanmı bi cavap yzarsanız sevinirim yarın yola çıkıyorum
    yok kardeş ben öğrendim merkezdeymiş
    http://www.burdur.gov.tr/site/ burdan konuş yerimize bak
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben şu an 317. dönem Muhabere çavuşum.Merak ettiğiniz bir şey varsa burdan sorabilirsiniz.

Siz geldiğinizde bizim 35 günümüz kalmış oluyor. İnternet 44 pc 4096 bağlantı ile hizmetinizde .Ama 2 denetleme var. Çok zorlanacaksınız. Siz bizim hem torunumuz hemde biletimiz oluyorsunuz.

Msn lerinizi buraya yazın tanışın.

• quote:

Alıntıları Göster
    evallah kardeş çok sağol
  • herkese hayirli teskereler simdiden benim de 58.piyade alayi kom.. yav bu kıbrıs dagitimi benim de aklımı karistirdi hani kisa donemlerde dagitim olmuyodu yavv ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eshquiaz

herkese hayirli teskereler simdiden benim de 58.piyade alayi kom.. yav bu kıbrıs dagitimi benim de aklımı karistirdi hani kisa donemlerde dagitim olmuyodu yavv ?
    Aday No 20707
    Adı ve Soyadı ALİ TARAK
    Baba Adı CEMAL
    Doğum Yeri FATSA
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 58'İNCİ P. EĞT.A.K.LIĞI BURDUR

selamın aleykum ağalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: way_way

Aday No 20707
    Adı ve Soyadı ALİ TARAK
    Baba Adı CEMAL
    Doğum Yeri FATSA
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 58'İNCİ P. EĞT.A.K.LIĞI BURDUR

selamın aleykum ağalar..

Alıntıları Göster
    ben burdurda yedek subay öğretmen olarak yaptım askerliği...benim kuzende orda 319. dönem kısa yapacak.oyak olduğunu biliyorum ama postane aklıma gelmemiş.saolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadman

ben burdurda yedek subay öğretmen olarak yaptım askerliği...benim kuzende orda 319. dönem kısa yapacak.oyak olduğunu biliyorum ama postane aklıma gelmemiş.saolun.

Alıntıları Göster
    burdur merkezde o alay
    tüm bankaların matiği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sraydemir

burdur merkezde o alay
    tüm bankaların matiği var

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hiç mi giden yok önceden bize bilgi verebilecek..???? ayrıca neden bu kadar az yazan var herkes bilet mi arıyo yoksa
  • quote:

Arkadaşlar hiç mi giden yok önceden bize bilgi verebilecek..???? ayrıca neden bu kadar az yazan var herkes bilet mi arıyo yoksa

Alıntıları Göster
    yav bu burdurdaki okul antalya 3,piyade tugayına bağlıymış sanırım.bana antalya çıktı ben burdur a gitmeyecem di mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpi24

yav bu burdurdaki okul antalya 3,piyade tugayına bağlıymış sanırım.bana antalya çıktı ben burdur a gitmeyecem di mi?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben Güney Akdeniz Seyahat ile akşam saaat 10 da yola çıkıyorum haremden bu araba normalde antalya arabası burdurda bırakcak direk burdura giden araba yok. bu arabaya bilet alan varmı.
  • quote:

arkadaşlar ben Güney Akdeniz Seyahat ile akşam saaat 10 da yola çıkıyorum haremden bu araba normalde antalya arabası burdurda bırakcak direk burdura giden araba yok. bu arabaya bilet alan varmı.

Alıntıları Göster
    burdurn direkt arabası yoktur tüm antalya arabaları ordan geçer
    sabah 6 da ordasın inşallah
    çantan ağır değilse otogardan çarşıya kadar yürü 15 dakika sürer
    çarşıda heykelin orda pastane var al bi gazete pohaça çay
    keyfünü sür
    bence burdura gidecekler toplaşın bir yerde
    birlik zaten merkezde

burdur şiş yemeyi unutma

• quote:

Orijinalden alıntı: sraydemir

burdurn direkt arabası yoktur tüm antalya arabaları ordan geçer
    sabah 6 da ordasın inşallah
    çantan ağır değilse otogardan çarşıya kadar yürü 15 dakika sürer
    çarşıda heykelin orda pastane var al bi gazete pohaça çay
    keyfünü sür
    bence burdura gidecekler toplaşın bir yerde
    birlik zaten merkezde

burdur şiş yemeyi unutma

Alıntıları Göster
    hade tanışalım tertipler...alitarak85@hotmail.

ankaradan giden var mı.?

• quote:

Orijinalden alıntı: way_way

hade tanışalım tertipler...alitarak85@hotmail.

ankaradan giden var mı.?

Alıntıları Göster
    sraydemir Teşekür ederim bilgilerin için birde bişe sorcam burdur otogardan çarşıya minibüs varmı yoksa taksiylemi gidelim ve alay çarşıya yakınmı çarşıdan yürüyerek alaya gidebilirmiyiz
  • quote:

sraydemir Teşekür ederim bilgilerin için birde bişe sorcam burdur otogardan çarşıya minibüs varmı yoksa taksiylemi gidelim ve alay çarşıya yakınmı çarşıdan yürüyerek alaya gidebilirmiyiz

Alıntıları Göster
    Burdur'a gidecek olan arkadaşlar Denizli otogarı üzerinden giderlerse direkmen nizamiyenin önünde inerler. Garaja mesafesi 15 dakika kadardır.

Burdur'a gidenlerin %95'i ustabirliği olarak Kıbrıs yolcusudur.
    Tecrübeyle sabit...

• quote:

Alıntıları Göster
    abi çantana çok ıvır zıvır doldurmazsan yaklaşık 5 kg kadar ise yani
    burdurun her yerine yürüyerek gidersin
    otogar- çarşı arası 15 dk
    çarşı-nizamiye arası 5 dakika falan

yakın yani
    otogardan çarşıya ototbüs var paralı 900 TL bütün otobüsler çarşıdan geçer
    quote:

Orjinalden alıntı: Aynakolik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.