arkadaşlar içeride hangi bankanın bankamatiği var.bilen var mı?ben oyak diye biliyorum ama....
kardeş türkiyedeki kışlaların çoğunda sadece oyakbank atm si var, ona göre tedarik et bence
quote:
Orijinalden alıntı: Edi06
kardeş türkiyedeki kışlaların çoğunda sadece oyakbank atm si var, ona göre tedarik et bence
arkadaşlar burdur un kısa doneminde dagıtımı var diolar. bilen var mı?? gitmeden öğrenebilir miyiz dagıtım olup olmayacağını?
quote:
Orijinalden alıntı: mag0323
arkadaşlar burdur un kısa doneminde dagıtımı var diolar. bilen var mı?? gitmeden öğrenebilir miyiz dagıtım olup olmayacağını?
Alıntıları Göster
ben 313. dönem (tam bir yıl önce:)) burdur daydım. yaklaşık 1000 kişi gittik 200 orda kaldı kalan 800 kıbrısa gitti. ben de askerliğimi kıbrısta tamamlayıp geldim. burdur usta birliği nasıldır bilmiyorum ama kıbrısın en güzel zamanı, kışı sıcak geçirirsiniz. biraz su problemi var bir de mart gibi denetlemeler oluyor o zaman herşey çok sıkılaşıyor. bunlar dışında keyiflidir kıbrıs. burdurda yanlış hatırlamıyorsam oyak var bir de postane var ordan da para yollayabilirler. hepinize hayırlı teskereler...
arkadaşlar BURDUR 58'İNCİ P. EĞT.A.K.LIĞI Şehrin merkezine yakınmı yoksa ilçesinde falanmı nasıl gitcez oraya taksiyle falanmı bi cavap yzarsanız sevinirim yarın yola çıkıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Aynakolik
arkadaşlar BURDUR 58'İNCİ P. EĞT.A.K.LIĞI Şehrin merkezine yakınmı yoksa ilçesinde falanmı nasıl gitcez oraya taksiyle falanmı bi cavap yzarsanız sevinirim yarın yola çıkıyorum
Ben şu an 317. dönem Muhabere çavuşum.Merak ettiğiniz bir şey varsa burdan sorabilirsiniz.
Siz geldiğinizde bizim 35 günümüz kalmış oluyor. İnternet 44 pc 4096 bağlantı ile hizmetinizde .Ama 2 denetleme var. Çok zorlanacaksınız. Siz bizim hem torunumuz hemde biletimiz oluyorsunuz.
herkese hayirli teskereler simdiden benim de 58.piyade alayi kom.. yav bu kıbrıs dagitimi benim de aklımı karistirdi hani kisa donemlerde dagitim olmuyodu yavv ?
quote:
Orijinalden alıntı: eshquiaz
herkese hayirli teskereler simdiden benim de 58.piyade alayi kom.. yav bu kıbrıs dagitimi benim de aklımı karistirdi hani kisa donemlerde dagitim olmuyodu yavv ?
Aday No 20707 Adı ve Soyadı ALİ TARAK Baba Adı CEMAL Doğum Yeri FATSA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 58'İNCİ P. EĞT.A.K.LIĞI BURDUR
selamın aleykum ağalar..
quote:
Orijinalden alıntı: way_way
Aday No 20707 Adı ve Soyadı ALİ TARAK Baba Adı CEMAL Doğum Yeri FATSA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 58'İNCİ P. EĞT.A.K.LIĞI BURDUR
selamın aleykum ağalar..
Alıntıları Göster
ben burdurda yedek subay öğretmen olarak yaptım askerliği...benim kuzende orda 319. dönem kısa yapacak.oyak olduğunu biliyorum ama postane aklıma gelmemiş.saolun.
quote:
Orijinalden alıntı: sadman
ben burdurda yedek subay öğretmen olarak yaptım askerliği...benim kuzende orda 319. dönem kısa yapacak.oyak olduğunu biliyorum ama postane aklıma gelmemiş.saolun.
Alıntıları Göster
burdur merkezde o alay tüm bankaların matiği var
quote:
Orijinalden alıntı: sraydemir
burdur merkezde o alay tüm bankaların matiği var
Alıntıları Göster
Arkadaşlar hiç mi giden yok önceden bize bilgi verebilecek..???? ayrıca neden bu kadar az yazan var herkes bilet mi arıyo yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: mag0323
Arkadaşlar hiç mi giden yok önceden bize bilgi verebilecek..???? ayrıca neden bu kadar az yazan var herkes bilet mi arıyo yoksa
Alıntıları Göster
yav bu burdurdaki okul antalya 3,piyade tugayına bağlıymış sanırım.bana antalya çıktı ben burdur a gitmeyecem di mi?
quote:
Orijinalden alıntı: alpi24
yav bu burdurdaki okul antalya 3,piyade tugayına bağlıymış sanırım.bana antalya çıktı ben burdur a gitmeyecem di mi?
Alıntıları Göster
arkadaşlar ben Güney Akdeniz Seyahat ile akşam saaat 10 da yola çıkıyorum haremden bu araba normalde antalya arabası burdurda bırakcak direk burdura giden araba yok. bu arabaya bilet alan varmı.
quote:
Orijinalden alıntı: Aynakolik
arkadaşlar ben Güney Akdeniz Seyahat ile akşam saaat 10 da yola çıkıyorum haremden bu araba normalde antalya arabası burdurda bırakcak direk burdura giden araba yok. bu arabaya bilet alan varmı.
Alıntıları Göster
burdurn direkt arabası yoktur tüm antalya arabaları ordan geçer sabah 6 da ordasın inşallah çantan ağır değilse otogardan çarşıya kadar yürü 15 dakika sürer çarşıda heykelin orda pastane var al bi gazete pohaça çay keyfünü sür bence burdura gidecekler toplaşın bir yerde birlik zaten merkezde
burdur şiş yemeyi unutma
quote:
Orijinalden alıntı: sraydemir
burdurn direkt arabası yoktur tüm antalya arabaları ordan geçer sabah 6 da ordasın inşallah çantan ağır değilse otogardan çarşıya kadar yürü 15 dakika sürer çarşıda heykelin orda pastane var al bi gazete pohaça çay keyfünü sür bence burdura gidecekler toplaşın bir yerde birlik zaten merkezde
abi çantana çok ıvır zıvır doldurmazsan yaklaşık 5 kg kadar ise yani burdurun her yerine yürüyerek gidersin otogar- çarşı arası 15 dk çarşı-nizamiye arası 5 dakika falan
yakın yani otogardan çarşıya ototbüs var paralı 900 TL bütün otobüsler çarşıdan geçer