Şimdi Ara

32'-37' LED TV Tavsiyelerinizi Alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

32"-37" aralığında LED TV almak istiyorum. YouTube ve Netflix izleyebileceğim, dahili uydu alıcılı, ince ve mümkünse 4K TV önerilerinizi almam mümkün müdür? Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

• Philips 32PFS6805

LG 32LM6300PLA

Samsung 32T5300

Bu 3 TV' den hangisini tavsiye edersiniz?

• mya1903 M kullanıcısına yanıt

Güncel

• Aynı soruya cevap arıyorum dostum yandım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kimse yazmadı ben de şimdi philips almaya karar verdim. Bir tık önde gördüm. amazonda da fiyatı 1.900 küsüre düşmüş. 2.600 TL idi. Değerlendirmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mya1903 -- 5 Kasım 2020; 23:28:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mya1903

Philips 32PFS6805

LG 32LM6300PLA

Samsung 32T5300

Bu 3 TV' den hangisini tavsiye edersiniz?

Hangisini aldın memnunmusun hemşerim

• hancı42 H kullanıcısına yanıt

Philips aldım hocam, genel itibariyle memnunum. Sadece kanal geçişleri çok yavaş geldi. Diğer özellikleri beklentilerimi karşıladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    43" TV Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mya1903 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim güle güle kullan usta bayağıdır karar veremedim hangisini diye birazda fiyatlar yüksek dolar düştü tv de düşer diye bekliyorum da nerde o günler yükseliyor düşme yerine geçen teknosada pfs 5803 vardı görüntü kalitesi güzel ekrana parmağımla dokundum boya dağılması olmadı güzel yani inşallah İps panel dır bilgin varmı bu konuda 6805 de hangi panel var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancı42

Teşekkür ederim güle güle kullan usta bayağıdır karar veremedim hangisini diye birazda fiyatlar yüksek dolar düştü tv de düşer diye bekliyorum da nerde o günler yükseliyor düşme yerine geçen teknosada pfs 5803 vardı görüntü kalitesi güzel ekrana parmağımla dokundum boya dağılması olmadı güzel yani inşallah İps panel dır bilgin varmı bu konuda 6805 de hangi panel var

Teşekkür ederim, kardeşim. Açıkçası çok şey araştırmıştım ama unuttum alalı bayağı oldu.

• Tamam usta teşekkür ederim sağol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.