Bildirim
32'-37' LED TV Tavsiyelerinizi Alabilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Güncel
-
Aynı soruya cevap arıyorum dostum yandım ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kimse yazmadı ben de şimdi philips almaya karar verdim. Bir tık önde gördüm. amazonda da fiyatı 1.900 küsüre düşmüş. 2.600 TL idi. Değerlendirmek istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mya1903 -- 5 Kasım 2020; 23:28:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mya1903Hangisini aldın memnunmusun hemşerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Philips aldım hocam, genel itibariyle memnunum. Sadece kanal geçişleri çok yavaş geldi. Diğer özellikleri beklentilerimi karşıladı.
-
Teşekkür ederim güle güle kullan usta bayağıdır karar veremedim hangisini diye birazda fiyatlar yüksek dolar düştü tv de düşer diye bekliyorum da nerde o günler yükseliyor düşme yerine geçen teknosada pfs 5803 vardı görüntü kalitesi güzel ekrana parmağımla dokundum boya dağılması olmadı güzel yani inşallah İps panel dır bilgin varmı bu konuda 6805 de hangi panel var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hancı42
Teşekkür ederim güle güle kullan usta bayağıdır karar veremedim hangisini diye birazda fiyatlar yüksek dolar düştü tv de düşer diye bekliyorum da nerde o günler yükseliyor düşme yerine geçen teknosada pfs 5803 vardı görüntü kalitesi güzel ekrana parmağımla dokundum boya dağılması olmadı güzel yani inşallah İps panel dır bilgin varmı bu konuda 6805 de hangi panel varTeşekkür ederim, kardeşim. Açıkçası çok şey araştırmıştım ama unuttum alalı bayağı oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam usta teşekkür ederim sağol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X