Şimdi Ara

32 inç 100hz LCD mi LED LCD mi alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun araştırmalar sonunda Sony 32W5500 Almaya karar vermiştim ancak LED LCD tvler dikkatimi çekti ve kararsız kaldım Lcd floresan aydınlatmalı arıza ihtimalı daha yüksek ve kısa ömürlüdür led lcd ise led aydınlatmalıdır daha az arıza ve daha uzun ömürlü olur düşüncesindeyim ve sırf bu düşünceyle ledli lcd ye niyetlendim güzel görüntü incelik için değil birinci tercihim sony, bütçem 2000-3000 32 inç 100hz de kesin kararlıyım önerilerinizi bekliyorum 32 lcd mi yoksa 32 led lcd mi alayım marka model neyi önerirsiniz beklemem gerekiyorsa ne zamana kadar bekliyeyim led önerirseniz mutlaka ful led olsun önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Kardeş verdiğin bilgilere katılıyorum. Ama Tv olanlar pahalı biraz. 32 inc LED LCD sadece olanları yok mu nereye baksam bu boyutta hep TV li olanlar var.ben bilgisayarda kullancağım neticede.
  • eğer bütçeniz varsa led tavsiye ederim elektik tasarrufu var lcd daha fazla yakar ama bütçeniz sınırlıysa lcd neden olmasın full hd tavsiyemdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayipram

eğer bütçeniz varsa led tavsiye ederim elektik tasarrufu var lcd daha fazla yakar ama bütçeniz sınırlıysa lcd neden olmasın full hd tavsiyemdir

Ben açıklamayı tam yapamadım pardon.Yani 32 inç boyutlarında olsun ama TV özelliği olmasın. Sadece bilgisayar için kullanabileyim.Yani bilgisayarımda TV kartı varken TV Tunerli bir LCD almak fuzuli olur diye düşünüyorum.TV Tunerli Modeller Fiyat olarak hiç uygun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desperadotr -- 31 Mart 2010; 1:53:58 >
  • Sn. Desperadotr,

Yanlış anlamadıysam siz bildiğiniz Monitör arıyorsunuz...

Televizyon Tavsiyeleri başlığı altında Televizyon özelliği olmayan Monitör tavsiyesi istemek garip geldi...

LG 32LH7000 LCD TV ler monitör olarak en çok kullanılıp beğenilen serilerden yinede yazayım...

Kolay gelsin...
  • Led Tv daha yeni bir teknoloji ve elektik tasarrufu var
  • 32 inç ne led i arkadaşlar , zaten şuan ki led lerin ince olması dışında lcd ye bi üstünlüğü söz konusu değil en azından görsel olarak , ama full led tv ler çok başarılı onların fiyatlarıda ütopik , 32 inç lcd de bırak led tv yi bence full hd bile gereksiz , paranıza yazık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65 inch, +100hz TV önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.