Uzun bir zamandir plazma ve LCD TV'lere bakardim agzimin suyu akardi. Kendimi surekli, daha yeni teknoloji, otursun, fiyatlari dussun oyle alirsin diye teselli ettim. Sonunda o vakit geldi. Emektar projeksiyon TV'mi satarak bir LCD/Plazma almayi dusunuyorum. Burada sizlere bir iki sorum olacak;
- Gelecegin teknolojisi Plazma mi LCD mi? Hangisi tercih edilmelidir?
- Izleme mesafem 2 mt olacak oda; 13 m2. Cok aydinlik bir oda degil. Ideal ekran kac inch olmali?
2 metr mesafe 37 inç için biraz yakın kontrast oranı yüksek bir elsidi bir de karanlık bir odada gözlerini rahatsız eder ben 32 inç somsung kullanıyorum ve mesafe 3.5 metre . bu oran bence iyi bir sd yayınlar yakından pek iyi görünmüyor yani normal uydu yaınları o yüzden ben sana 32" bir elsidi tavsiye edebilirim linkte benim tv nin fotoları var bak faydalı olur sanırım http://forum.donanimhaber.com/m_18417061/mpage_1/key_//tm.htm#18428902
Pardon ya butceyi unutmusum
TV'ye gore tabii ki degisir ama 2.500 - 2.750'yi gecmek istemiyorum (tabii taksit sart)
Bütçe ne olursa olsun şartlar zoranmalı ve en az 37" alınmalı. Televizyonun büyük olduğunu hissedebilmek adına. Mesela 37pv70 panasonic plazma fena olmaz hani.