Şimdi Ara

32' mi ? 42' mi ? Görüşünüzü belirtin lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PS4 ve gündelik kullanım için bi TV almayı planlıyorum. PS4 de aldığım için bütçe en fazla 1400 falan. İzleyeceğim mesafe şu an maksimum 3 metre fakat yaza başka bir eve geçeceğim. Orada da mesafe maksimum 4,5 metre bu mesafeler için sizce 32" TV mi yoksa 42" TV mi ?

Örnek 32" :http://www.hepsiburada.com/liste/lg-32lb652v-32-3d-smart-full-hd-led-tv-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evlg32lb652v&categoryId=163192
    Örnek 42" :http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-42fa8200-42-600hz-full-hd-uydu-alicili-3d-smart-led-tv-4-adet-3d-gozluk-hediyeli/productDetails.aspx?productId=evves42fa8200&categoryId=163192

Önereceğiniz başka modellere de açığım. Önemli olan PS4 için sorun çıkartmaması ve içinde dahili uydu alıcısı olması.

• upper
  • Kesinlikle 42 ben 40 ekran aldım 48 almadığıma pismanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuhteremHocanınOğlu M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için.
  • 4.5 m için 65" bile olur. Bütçenize uyan en büyük ekranı alın!!!

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Hocam 65 biraz fazla olmaz mı ya Bütçe max 1400
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistOrkestra

Hocam 65 biraz fazla olmaz mı ya Bütçe max 1400

65 i zaten izleme mesafesi olarak olur, siz bütçenize uyan en büyük ekranı alın yazdım. Ekran büyüklüğü ile ideal izleme mesafelerini gösteren şemalar mevcut. Bunlar incelenirse zaten boyut ortaya çıkar, tabiki sonuçta bütçeye uygun olan alınacak. Özellik olarakta ne iş yaptığı bilinmeyen sallama değerlerden ziyade sizin için mutlaka gerekli olanlara önem verin.
    Kendimden şöyle örnek vereyim, salonda eşşek kadar panasonic varken dahili uydusunun biss desteklememesi nedeniyle ben trt deki bundesliga maçlarını mutfaktaki 22" vestelde izlemek zorunda kalıyorum.

Hocam şöyle anlatayım hem bütçe kısıtlı hem de koyacağım yer kısıtlı yani 46 inç bile sığmayabilir. O yüzden bu iki inç arası da kaldım

• Model olarak piyasaya biraz uzak kaldım ama bence vestel daha iyi bir tercih olur. Hem boyut farkı ciddi hemde dahili uydu daha iyi. Lg lerde çoğu kişi dahili uydunun yavaşlığından şikayet ediyor, ayrıca biss desteğide tüm yabancı markalar gibi lg de de yok.

Siz kullandığınız Vestel'den memnun musunuz hocam ?
  • PesimistOrkestra P kullanıcısına yanıt
    Benim mutfakta 22" vestel var. İş yerinde de 32" vestel üretimi Hitachi var. Her iki tv de dahili uydu alıcılı ve gayet memnunum. Tabi ben normal tv yayını için kullanıyorum, ps4 için fikrim yok ama tv lerde oyun modu var muhtemelen bu modda fazla bir sıkıntı olmaz.

Anladım hocam sizin TV'lerde oyun modu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistOrkestra

Anladım hocam sizin TV'lerde oyun modu var mı ?

Evet menüde var ama konsol takıp deneme şansım olmadı. Kullanan birilerini bulmak iyi olur

Anladım hocam sağolun ilginiz için önereceğiniz başka markalardan ürün var mı peki ? Alternatif açısından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.