Şimdi Ara

320 d xdrive, a4 tdi quattro, c250d 4 matic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el 4 çeker araç alacağım. dizel olacak ve 5 sene kullanmak istiyorum. yaşım 47. 2014 model ve 70 bin km civarı bakıyorum. sahibinden.com da bu 3 araç için çok seçenek var ancak kararsızlığımı önem sırasına göre yazıyorum. bilgili arkadaşlarımız yardımcı olursa sevinirim.
    bütçem 150-180 bin civarı
    1- yakıt ekonomisi olarak aralarında çok fark varmı?
    2- yol tutuş (virajlarda, ıslak zeminde) güvenlik bakımından aralarında çok fark varmı?
    3- istanbul trabzon senede 2 defa gidip geliyorum. motor çekiş ve serilik bakımından en rahat ettirecek, yol sesini içeri en az alacak hangisidir, çok fark varmıdır?
    4- 2 çocuğum eşim ve bagaj düşündüğümüzde eşya kapasite bakımından avantajlı hangisidir? bu seçenekte, bmw 325 xdrive gt var. bagajı camla beraber açılıyor ve çok beğendim. sedan araba ancak station konforu sağlıyor. aklıma çok yattı.

cevaplar için şimdiden teşekkür.

• 75 kişi okumuş. bir allahın kulu bişey yazmamış.
  • A6, 5 ve E serisi bakardım 180k lik bütçe için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi hangi c yeni c ise dusunmeden c yok hayir eski c ise a4 dusunmeden alinir ama oda yeni kasa ise hayir yok oda eskisi ise 3 serisi o zaman yani sole

Yeni kasa ise c>a4>3

Eski kasa ise 3>a4>c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu çok genel olduğu için kimse yazmamış hocam bu 3 araçta aşağı yukarı aynı araçlar hangisini alsanız pişman olmazsınız

Ailenizle kullanacaksanız yol tutuşu iyi yada 4x4 olmasından ziyade dikkatli bir sürüş tavsiye ederim

• Zorlayabiliraen 200 e A5 sportpack 2.0 tdi 190hp quattro alabilirsin.Kilometresi düşük olacağı için 5 sene kullanırsın rahat.Arıza çıkarır mı diye düşünmezsin.75 binde alacağın 3.20d xdrive muhtemelen zincir sorunu çıkaracaktır sana.Mercedes kalitelidir fakan yeni her zaman yenidir.A5 sizi tatmin edecektir

• 4 çekerin kralı quatrodur.

Ama güncellik bakımından c serisi yeni kasa ise onu alırım değilse bmw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDI A4 2.0 TDI QUATTRO Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CarBuyer C kullanıcısına yanıt
    a5 olabilirmiş. şimdi baktım sahibinden.com a. olabilir. 180 bine 2013 model 70 bin km civarında seçenekler var.
    ekledim seçeneklerime.
    teşekkür
  • Subaru Outback'i de seçenekleriniz arasına eklemelisiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/subaru-outback-2012-diesel-kullanici-testi--70940934
    2015 model otomatik dizeller üstelik Eyesight'lı modelleri 175 binlere bulabilirsiniz.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-bayraktar-otomotiv-istinye-2015-subaru-outback-2.0-d-limited-418682151/detay/
    4 çeker önceliğiniz gibi gözüküyor. Subaru'nun AWD sürekli dört çeker sisteminin en iyi rakibi Audi'nin Quattro sistemidir. Bütçeye göre Audi de düşünülebilir.

• a4 yerine a5 quatro olabilir ama

a5 quatroda tahminimce 190dan başlıyordu.

bu 3 arasında size hangisi yakınsa onu alın 3araçta iyi.

• 525 xdrive

• Sizin aradığınız 3.20d Xdrive GT, Hem yaşımıza uygun geniş, Hem istediğiniz aralıkta rahatlıkla bulunur. Diğerlerine Bence dönüp bakmayın bile. A5 aile için o kadar rahat olmaz.

Sanırım 5.20d GT de bulunuyor, Ona da bir bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan7 -- 10 Nisan 2017; 20:44:15 >
  • Quattro binek araçlar içinde subarudan sonraki en iyi 4 çeker sistemi olduğu için audi diyorum. 2. Tercih olarak mercedes olurdu tercihim. En son bmw ye dönüp bakardım bunlar arasından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

Quattro binek araçlar içinde subarudan sonraki en iyi 4 çeker sistemi olduğu için audi diyorum. 2. Tercih olarak mercedes olurdu tercihim. En son bmw ye dönüp bakardım bunlar arasından.

Hakkaten xdriveda tam bok hahahhhah

• 150 civarina 0 subaru levorg alinabilir. 4 ceker sistemi piyasadaki en iyilerde biri ancak surekli 4 ceker oldugu icin yakiti digerlerine gore biraz daha fazla olur

dizel yazmissiniz sonradan gordum. kusura bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RotörHead -- 10 Nisan 2017; 22:3:7 >
  • Subaru Türkiye için güzel hikaye olur. Avrupa'yı bilemem ama Türkiye'de alınmaz.Alana hayırlı olsun ama alınır mı dersen sağlam güzel araçtır ama Türkiye'de alınmaz.

Buna bir bakın derim;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-dogus-oto-cikisli-a5-quattro-20-tdi-177-hp-390090986/detay
  • audi a4, dsg benzeri otomatik kullanıyor diye biliyorum. sadece bu sebepten audi'den kaçmak gerekir. en iyisi bmw'nin kullandığı zf şanzımandır. mercedes'in şanzımanı da sorunsuz.

• ✔️ORJINAL- 2015 AUDİ A4 2.0 TDİ 177 HP S-TR ALLROAD QUATTRO

İlan No: 391608677

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-orjinal-2015-audi-a4-2.0-tdi-177-hp-s-tr-allroad-quattro-391608677/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: nebel

audi a4, dsg benzeri otomatik kullanıyor diye biliyorum. sadece bu sebepten audi'den kaçmak gerekir. en iyisi bmw'nin kullandığı zf şanzımandır. mercedes'in şanzımanı da sorunsuz.

Dsg benzeri otomatik nedir hocam. Bilmiyorsaniz yorum yapmayin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: nebel

audi a4, dsg benzeri otomatik kullanıyor diye biliyorum. sadece bu sebepten audi'den kaçmak gerekir. en iyisi bmw'nin kullandığı zf şanzımandır. mercedes'in şanzımanı da sorunsuz.

Dsg benzeri otomatik nedir hocam. Bilmiyorsaniz yorum yapmayin bence

ben audi'nin dsg şanzıman kullandığnı biliyorum. fakat audi bu şanzımanın ismini volkswagen'den farklı bir isim altında pazarlıyor. benım kastım bu farklılığı anlatmaktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.