TOKAT JANDARMA BÖLGE K.LIĞI na gidecek olan varmı arkadaşlar...gidecek olan arkadaşlarla haberleşelim..
vay bee memleketim benim şu an istanbuldayım ama benim evin yanındaki jandarma genel komutanlığına geliyorsun çiçek petrol diye biyer var, hemen komutanlığın dibinde, tokat merkeze yürüyerek 10 dk. mesafede bir yer süper yer valla, ama eğitimleri nasıldır bilemem geçen yaz her allahın günü önünden yürüyerek geçerdim, askerler bakarlar dı tertip, nöbetin olduğu günleri pm ile söylersen dayıma söyleyim akşam muhabbete gelsin, çay vs. de getirir , ne dersin?
bu arada komutanlığın yanında YEŞİLBAĞ İLK ÖĞRETİM OKULU var. orası da benim ilk okulum,
hayırlı tezkereler tertip,
bu arada şunu söyleyim
tokata hangi şehirden gideceksin bilmiyorum ama mümkünse TOPÇAM TURİZM veya TOKAT SEYAHAT ile git imparator, tokat itimat gibi firmalar biraz kötüdür. Olmadı Metro ile git, yada diğer firmalar ile artık kendin bilirsin, eğer sivas tarafından geliyorsan şöföre söyle seni komutanlığn önünde indirir. Tokat terminalinde inersen firmaların şehire servisi var ve asker olduğun için seni komutanlığa kadar bırakacaklardır...
Tertip yer değiştirelimmi? Her gün yanından geçtiğim yerde askerlik yapacaksın bense İstanbula gidiyorum Valla şansmıdır nedir bilemiyorum ama burasıda rahat sayılır kurye olmaya bak.
Arkadaşlar bilgilendirmeler için teşekkürler ..ben urfadan gidecem bugün bilet ayrttım 42 numara anca buldum tokat seyahatten malum urfadan araba az hatta tek sanırım...amanhem nöbetim olduğunda pm atabilirsem dayınla tanışmak isterim gerçekten...Allah hepinizin gönline göre versin...Hepinize hayırlı tezkereler...
bugün urfa üzerinden gidecek olan arkadaş olursa haberleşelim malum yol uzun yoksa çekilmez
@ HİDDEN istanbula nereye geliyorsun bu arada tokatın neresinden sin? sende hergün jandarma komutanlığının önünden geçiyorsan büyük bey bağı mahallesine yakınsın demektir.
İstanbul rahattır, hadi hayırlısı, hayırlı teskereler herkese
@ HİDDEN istanbula nereye geliyorsun bu arada tokatın neresinden sin? sende hergün jandarma komutanlığının önünden geçiyorsan büyük bey bağı mahallesine yakınsın demektir.
İstanbul rahattır, hadi hayırlısı, hayırlı teskereler herkese
Evet ordan geçiyorum, İşe gitmek için, karşıyakada evim ama minübüsten inince iş yerine geçiyorum. Büyük Beybağını iyi bilirim az çok arkadaşlarım var orda oturan. İstanbulda Yarımburgaz 1. Ordu Muhabere Alay Komutanlığına Piyade er olarak düştüm. Söylentiler iyi gibi askerlikte heryerde ne varsa ordada az çok varmış yat kalk sürün vs. gibi ama çok sıkıntılı değilmiş. bakalım hayırlısı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme