Şimdi Ara

325.dönem ---- 3'ÜNCÜ OR. HV. SVN. TB. K.LIĞI ERZİNCAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya gidecek arkadaşlar bu başlık altında toplanalım.Daha önce burada görev yapmış arkadaşlar varsa 3.ordu hava savunma tabur komutanlığı hakkında bizleri bilgilendirsin.

325.dönem ----  3'ÜNCÜ OR. HV. SVN. TB. K.LIĞI ERZİNCAN

• hayırlı teskereler bende erzincanda idim bu mevsimde hiç çekilmez o kadar diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazy07 -- 11 Aralık 2008; 1:13:30 >
  • Bende istanbulda yaşıyorum. Erzincana düştüm. Er olarak. Hayırlısı inşallah. Soğuktan şikayetçi insanlar var. Diğer yönlerden iyi haberler aldım :D Hayırlı teskereler arkadaşım. Adım Mustafa Kurt :D
    MSN: mstfkrt@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfkrt -- 11 Aralık 2008; 2:10:22 >
  • merhaba ben de kısa dönem 3'ÜNCÜ OR. HV. SVN. TB. K.LIĞI
    ERZİNCAN komutanlıuğındayım şimdiden hayırlı teskereler
  • arkadaşlar ben 4 sene erzincanda okudum şimdi erzuruma gidiyorum askere erzincan hakkında bilgi veriyim hemen iklim olarak korkmayın dicem ama ayazı berbattır kar pek yerde durmaz 4 sene de bir iyi kar yağar ama birliğin olduğu yer yüksekte olduğu için soğuğu soğuk olacak şehir çok da büyük değil çarşı izinlerinde kral internet, iskele sancak veya ermerkez ozi bowling cafede toplanırlar genelde halkıyla iyi geçinirseniz sorun çıkmaz askere karşı tutumları orta dercede tanıdığım bi dünya rütbeli asker vardı ama okul bitince irtibatı kopardım hepsiyle çapkınlık dizboyuydu hepsinde şimdi lazım oldular bak :))
  • arkadaşlar gidecek varsa isimlerini versinler tanışalım. ben tansu elazığlıyım
  • Samsundan Bayram Yasin.(kısa dönem).Arkadaşlar Bilet yok samsundan trenle gelmeyi düşünüyorum en rahat ve en risksiz olanda bence bu.Yarın binip akşam 5 te sivasta olurum ordanda doğu ekspresi gece 12.30 gibi hareket ediyormuş.Hayırlısı.buraya düşen arkadaşlar msni ekleyebilirler. rc_plane@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bilet olmadığı için pazartesi sabah inş. erzincadayım... yusuf gelince görüşürüz inş.
  • Vayyy Beeeee. Askerliğim bitti ve geldim. Gördüğüm yazdığım şeylere inanamıyorum. Bunları yazdığım geceyi unutamam Askerlik berbat birşey. Bitti ama ya. Hayırlısı. Bu arada kimse yorum yapıpta askerliğin neresi kötü demesin. Yaşayan bilir. Şerefsizlerin arasında kalırsanız sizde benim gibi düşünürdünüz. Yazık ya yazık ülke ne halde onu gördüm. Lanet olsun hepsine. Neyse Allaha emanet olun. Bu arada yukarıda mesaj yazan arkadaşların hiç birini tanımıyordum orda tanıştık İkiside benim kankam oldular Bu mesajı okurlarsada öpüyorum onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfkrt -- 10 Haziran 2009; 1:57:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.