Şimdi Ara

33.000 mAh kapasiteli telefon satışa çıkıyor: 6 aya kadar bekleme süresi sunuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 33.000 mAh kapasiteli telefon satışa çıkıyor: 6 aya kadar bekleme süresi sunuyor!
    Dayanıklı telefonlarıyla bilinen Oukitel, 33.000 mAh batarya kapasitesine ve dahili projektöre sahip WP100 Titan isimli akıllı telefonunu satışa sunuyor. Kampçılar ve doğa sporlarıyla ilgilenen kişiler için geliştirilen WP100 Titan, telefondan çok powerbank özelliğine sahip çok amaçlı bir cihaz niteliği taşıyor. 

Oukitel WP100 Titan özellikleri

Telefon, tahmin edileceği üzere çok kalın ve ağır. 860 gr ağırlığa ve 3,3 cm kalınlığa sahip cihaz, yaklaşık 6 aya kadar bekleme, 289 saate kadar konuşma ve 49 saate kadar video izleme süresiyle uzun süre elektriğe ihtiyaç duyulmadan kullanılabiliyor.

MediaTek Dimensity 7300 çipsetinden güç alan WP100 Titan, 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip. Telefonun ekranı ise 6,8 inç büyüklüğünde ve 120 Hz yenileme hızını destekliyor.

33.000 mAh kapasiteli telefon satışa çıkıyor: 6 aya kadar bekleme süresi sunuyor!

Telefonun arkasında, 150 saate kadar kullanılabilen 1.200 lümenlik güçlü bir LED kamp ışığı bulunuyor. Üst kısmında ise 100 lümen gücünde dahili bir projektör yer alıyor. Şirket, bu projektörle 6 adet filmin izlenebileceğini söylüyor.

Ayrıca Bkz.Uygun fiyatlı iPhone 16E tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

IP68 su ve toza dayanıklılık derecelendirmesine sahip olan cihazın arkasında 200 MP ana kamera, 20 MP kızılötesi gece görüş kamerası ve 2 MP makro kamera bulunurken, ön tarafta 32 MP selfie kamerası yer alıyor.

İlk olarak CES 2025'te duyurulan Oukitel WP100 Titan, Kickstarter kampanyasında 10.000 dolarlık fon hedefini aştı ve Mart ayında üretime geçerek Nisan'da satışa sunulacak. En erken destekçiler telefonu 899 dolarlık perakende fiyatından indirimli olarak 599 dolara ön sipariş edebiliyor.

Kaynak:https://www.theverge.com/news/615369/oukitel-wp100-titan-smartphone-battery-life-projector-flashlight-kickstarter
    Kaynak:https://www.kickstarter.com/projects/1006830823/oukitel-wp100-titan-33000mah-rugged-phone-with-projector

• Kapasitesine göre ince bile... Üstelik projeksiyon, kamp ışığı, 18W ters şarj gibi güzel özellikleri var. 120Hz ekranı var bir de... Bazı markalar utanmadan 60Hz satıyor ya hala, ondan dikkat çekmek istedim :)

Bu arada bende Bix 30Ah powerbank var, gerçekten tuğla gibi :) Ama 100W şarj desteklediği ve f/p ürünü olduğu için de seviyorum kendilerini. Ona istinaden ince bile dedim.
  • Buna telefon denilmemeli, powerbank olmuş daha çok

• Dağcıları orman da kesim yapan şahıslar için çok iyi telefon

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapasitesine göre ince bile... Üstelik projeksiyon, kamp ışığı, 18W ters şarj gibi güzel özellikleri var. 120Hz ekranı var bir de... Bazı markalar utanmadan 60Hz satıyor ya hala, ondan dikkat çekmek istedim :)

Bu arada bende Bix 30Ah powerbank var, gerçekten tuğla gibi :) Ama 100W şarj desteklediği ve f/p ürünü olduğu için de seviyorum kendilerini. Ona istinaden ince bile dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 20 Şubat 2025; 12:08:51 >
  • niye g99 koymamışlar ya tuhaf

• Zaten konuyu açmadan başlığı gördüm kesin dedim quikitel doogee ulefone unihertz , blackview bunlardan biridir ...

Rugged phone deyince akla bu markalar gelir ..

Doogee vmax diye bir modeli vardı 22 bin mahtı zamanında..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon çok kalın olmuş ayrıca tasarımı hoşuma gitmedi, ağırlığı yüzünden tutması da bir o kadar zor(!)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demek ki böyle bir bataryası olan telefona e-ink ekran yapılsa birkaç sene rahat bekleme süresi alınır,daha az bataryalı daha ince e ink versiyonu çıksa gene alıcısı çok olur uzun süre şarjı gitsin sinyal alsın zor durumlarda çok iyi seçenek olur.

• Bu telefonu fırlatsalar biri ölse şaşırmam, silah değil telefon fırlattım desen de hakime; 1 kilo telefon mu olur lan, der(!) 300 Lumen olmaması kötü ya ve çok ağır. Cebini deler bu cihaz her pantolonun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 20 Şubat 2025; 19:32:3 >
  • İşte hepsi bir arada cihaz yerine, büyük bir şarj edilebilir kamp ışığı, şarjlı projeksiyon, de bir powerbank filan alsan daha sağlıklı olmaz mı?

• Arkadaşlar bu markalar zaten outdoor , trekking yaban ava giden kampçı falan ekstrem yaşam tarzına sahip insanlar için yapıyorlar normal kullanım için yapılmıyor..

• var olması güzel, tercihe kalmış seçenek.

• o ledi açık bırakınca oluşan ısıdan batarya gümlemez mi? Sadece projeksiyon ve batarya outdoorcu adamı kesmez. Bu ürünlere çeşitli ölçüm cihazları gibi oyuncaklar eklemeleri lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 21 Şubat 2025; 12:23:24 >
  • Miru kullanıcısına yanıt

Senin gibiler için değil zaten telefonda tasarım umurumda değil tek önem verdiğim şey batarya o batarya bitince bir işe yaramıyor.

• gidi G kullanıcısına yanıt

arkadaşta 2020 yılında doogee s96 vardı ..

Kamera üstünden metre ölçümü yapıyordu mezura gibi,, pusula vardı, gece görüş kamerasıı termal özellikli vardı daha bir sürü özelliği vardı .. basit bir telsiz özeliği vardı o hoşuma gitmişti yakınlarında aynı telefondan kullanan biri varsa telsiz gibi konuşabiliyordun intermet simkart ihtiyacı olmadan.. zaten telefon military ordu dayanıklılık standartlarında üretilmişti ..

• darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Aynen doğru ölçtükleri meçhul ama yerli bear gryllslerimiz çok seviyor böyle zımbırtıları. Haberdeki telefon yavan kalmış

• Dağda yada adada kamp kuran için ideal.

• Cok canım cekti suan bu arkadası denemek ve kullanmak cok isterdim.

• pil yüzünden tuğla gibi kalın olunca kasadaki boşlukları projeksiyon, gece görüş falan rasgele bişeylerle doldurmuşlar 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kamp için alırım bu telefonu. En azından yanımda powerbank taşımama gerek kalmaz. 20000 lik powerbank ve kablo taşıyordum yanımda. En azından çanta ağırlığını düşürür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.