Şimdi Ara

33.000TL' ye Kadar Ekonomik Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşimle araba bakmaktayız bu aralar, 2008 Doblo vardı, zamanında iş için almıştım artık gereği kalmayınca sattım. Şimdi iki kişiye yetecek, çok az yakacak ve yeni olacak bir araç arıyoruz. Otomatik zorunluluğumuz yok, önce onu belirteyim.

Haftada 200km taş çatlasın 300km yapılır. Senede 20.000 KM' yi asla geçemeyeceğimi düşünüyorum. Bu yüzden ucuz olması bakımından benzinli araç düşünebilirim. Herhangi bir sınıf şartımız yok. 35.000KM' e kadar şartım var ve 2011 model aşağısını kesinlikle düşünmüyorum. Ayrıca, LPG düşünmüyoruz. Ben istiyorum fakat eşim istemiyor bu yüzden LPG tavsiyesinde bulunmayınız.

Bu sitede inanılmaz zaman harcadım. Fakat hala bir karar alamadım.

Mitsubishi' nin hem benzinli olup az yaktığını biliyorum. Fakat Colt çok küçük ve tipsiz gözüküyor gözüküme. Tabiki zevkler, renkler olayı. Fakat Lancer HB hoşuma gitmiyor değil. Suzuki Swift düşünebilirim, otomatik olmadığı sürece. Az yakıyormuş sanırım. Fakat bu iki aracında kullanıcısından ben şu kadar yakıyorum dediğini duymadım. Dizel kadar az yakıyorlar mı ? Örnek olarak 1.5 Renault dci motoru gibi.

Stepwaylere baktık, güzel araçlar. Fakat araba boş, çok boş. Hiç bir özellik yok arabada, inanılmaz sıkıcı duruyor. Az yakıyormuş tabi, e motoru zaten kendini kanıtlamış. Fakat araba ölü gibi duruyor, çok yayvan gözüküyor bana.

Sizin tavsiyelerinizi duymak isterim. İkinci eli önemli bu arada, Allah nasip ederse olur da ileride iyi paralar kazanmaya başlarız ya da para biriktiririz daha iyi bir araba için rahat bir şekilde satmak isteyebilirim aracımı.

0 veya 2. el ayrımımız yoktur bu arada. Zaten yazdım yukarıda 35.000 KM' ye kadar diye de gözden kaçmaması adına tekrar belirttim.

Şimdiden teşekkürler.

• peugeot 308 dizel otomatik 2009 üstü
  • Baska onerilere de acigim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekonomi ve lpg siz denilince aklıma hemen honda jazz geldi siz ve eşiniz için ideal , jazz elite modelini araştırın.
  • Lpg istememesinin sebebi nedir acaba?
  • punto 1.3 dizel hem ötv si düşük hemde yakıtı birde 90 beygirini alırsan tadından yenmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.