Şimdi Ara

33 Yıllık Yaşamımda Bu Kadar Geniş'ini Görmedim PES (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
321
Cevap
1
Favori
22.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Antares

Madem babandan izinsiz iş yapmıyorsun el sıkışmadan önce ara sor. Anlaşıp el sıkıştıktan sonra dönmek yakışmaz. Sıfırına da 1500 lira zam gelmiş yani şuanki fiyatına 500 tl falan ekleyip satacak alt tarafı. Ben de 26 yaşındayım böyle bir durumda arayıp "babam izin vermiyor" diyemem açıkcası. 30una merdiven dayamışsın utanır insan.
    Baba olayı ayak kardeş, ayrıca öyle bile olsa, baba baba olsa '' Sözünün eri ol mert ol ''der evladına da nerde ....
  • Yanlış düşünüyorsun hocam.

Evet satıcı hatalı ama sen haklıyken haksız durumuna düşürmüşsün kendini dediklerinle hocam.
  • Geçenlerde satıcının yaptiginin aynı yaptım. PS4 pro satıyordum. Ben vaz geçtim zam geldi dedim.

Bu hareket bana yapılsa sinirlenirdim. Sonra anlastigimiz fiyattan sattım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi sözde erkek gibi takılıyor; ama elemanın arkasından atıp tutmayı biliyor!

Adamsan gider bunları karşısında söylersin haysiyetsiz herif.

Bu forumda görüp görebileceğiniz en omurgasız üye bu olmalı.

Karakter yok, insanlık yok, ahlak yok, medeniyet yok, aile terbiyesi yok, yok yok yok...

Bu adamı alın foseptik çukuruna atın, üstüne de kireç atıp beton dökün bu iğrenç hastalığı başkasına bulaştırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Saçma saçma konu açıp da saçma saçma yorumlardan mı şikayet ediyorsun?

Bu kadar rahatsız ettiyse içini dökeceğin yer burası değil, muhatapın kapısı. Ahlak, erdem bilmem ne kasıp da burada söz hakkı olmayan birine giydirip durmak milleti suçladığın meziyetlerden çok da uzak olmadığını gösteriyor.

Gördüğün en büyük döneklik bu olsun. Şimdiye kadar çok izole bi ticaret yapmışsın belli ki.
    CSB mi yazsaydım ? adam gibi başımıza gelen mevzuyu anlattık ta haklısın forumda ADAM sayısı baya bi azalmış
    Forum saçma sapan konular ile doluken güncel hayattan başımıza gelen gerçek ve SONUNA KADAR HAKLI olduğumuz bir olayı anlattık,
    sağolun el birliği ile forumdan soğutuyorsunuz
    ben muhatapa söyleyeceğimi söyledim hayattan bir kıssa olsun diye de buraya yazdım haklısınız YAZMAMAK lazım

• ADAM derdini burada yanmaz, cevap hakkı olmayanın arkasından konuşmaz.

Gerçekten sayıları bayağı azaldı forumda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Yanlış düşünüyorsun hocam.

Evet satıcı hatalı ama sen haklıyken haksız durumuna düşürmüşsün kendini dediklerinle hocam.
    Haklıyken haksız konuma düşmedim, beni söz sahibi satıcı yaptı yoksa kimse kimseye sebepsiz yere laf söylemez
  • Rammstein kullanıcısına yanıt
    tmm da 0 fiyatına zam geldi diye ürün satıştan çekilirmi ki muamelye yapmış belliki babam satmamı istemiyo dersin olur biter
  • Yanlış yere yanlış muhattap kitlesine konu açmışsın konudışında olan insanların ticaret etiginden veya usulünden anladığı en fazla BİM’den su al sat mantığı kadardır. Senin olayına gelirsek haklısın sen, kapora alınmış sözler verilmişse çok uç birşey Yok ise dönülmez alışverişten. Hele birde 0 fiyatına 1500 zam geldi diye ise,bu bir bahane değildir tamamen fırsatçılıktır. 0 ına 1500 zam gelen 2. El bir ürüne, ne kadar zam yapabilirsin en fazla 500 tl olsun, 500 tl içinde sözünden dönen adama ne derler orasınıda size bırakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyice ağlama duvarına döndü buralar .

• quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

Yanlış yere yanlış muhattap kitlesine konu açmışsın konudışında olan insanların ticaret etiginden veya usulünden anladığı en fazla BİM’den su al sat mantığı kadardır. Senin olayına gelirsek haklısın sen, kapora alınmış sözler verilmişse çok uç birşey Yok ise dönülmez alışverişten. Hele birde 0 fiyatına 1500 zam geldi diye ise,bu bir bahane değildir tamamen fırsatçılıktır. 0 ına 1500 zam gelen 2. El bir ürüne, ne kadar zam yapabilirsin en fazla 500 tl olsun, 500 tl içinde sözünden dönen adama ne derler orasınıda size bırakıyorum.
    Haklısınız yanlış yere konu açtım kabahat bu konuda bende

En azından derdimi anlayan sizin gibi birkaç kişi çıktı, Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

haklısınız , buradaki bir çok kişiye göre KAYPAKLIK gayet normal bir durummuş, bende konu sayesinde öğrenmiş oldum

Alıntıları Göster
    Allah çevrenizdekilere sabırlar versin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satış sonrası bile itiraz etme hakkı var .

• Ülkede eşi için gecelik partner arayan insanlar varken satıştan cayan biri için ''bu kadar genişini görmedim'' başlığı açılmış :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Allah çevrenizdekilere sabırlar versin hocam.

Alıntıları Göster
    Valla çevremde bu olaya şahit olan kişiler " sen %100 haklısın kardeş davanda " diyorlar , aracı arkadaşta defalarca özür diledi " Adam değilmiş " bilader dedi

• başlık trol konu csb

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

başlık trol konu csb
    Kendinle karıştırma herkesi

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

😂 Doğru söyle etek mi giydirdiler ?

Alıntıları Göster
    Sana giren çıkan mı var? çok mu merak ediyorsun?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.