Şimdi Ara

33 Yıllık Yaşamımda Bu Kadar Geniş'ini Görmedim PES (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
22.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülke insanının alayının ne denli dürüst olduğunun kanıtı bu konudur.

Ondan sonra gelirler siyasileri eleştirirler. Siz nesiniz ki sahtekarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Ülke insanının alayının ne denli dürüst olduğunun kanıtı bu konudur.

Ondan sonra gelirler siyasileri eleştirirler. Siz nesiniz ki sahtekarlar.
    Aynen öyle, sonuçta o siyasilerde böyle sahtekar insanların içinden çıkıyor, bu toplumda MERT insan bulmaz o kadar zor ki

Forumun hali bile içler acısı götüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 2 Eylül 2018; 15:39:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Bir de artistlik olsun diye para sende kalsin dedin ha?

Baska lazim bisey varsa satayim kardes
    Allah belanınskdksnsnss :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yws

Yav şu adamlık, delikanlılık muhabbetine uyuz oluyom. Ne yani kadın olunca haysiyetsiz,şerefsiz, namussuz mu oluyor bu millet. Yok etek giydirirmiş, yok bilnem ne yaparmış. Ne oluyor olum etek giyince ne oluyor? La yürü gidin işinize. Sizin delikanlılığınız, adamlığınız maçanızın yediğine söker.
    😂 Doğru söyle etek mi giydirdiler ?

• keşke 200tl verdiğimde dolar 6ydı şimdi 6.50 ona göre hesaplarsın deseydin.

bunun stok mala kurdan ötürü zam gelmesinden ne farkı var ? daha mantıksız hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaFleur-

keşke 200tl verdiğimde dolar 6ydı şimdi 6.50 ona göre hesaplarsın deseydin.

bunun stok mala kurdan ötürü zam gelmesinden ne farkı var ? daha mantıksız hatta.
    Haklısın motora zam geldi benim de verdiğim kaporaya zam geldi demek lazımmış böylesine de, biz o seviyeye inece adam değiliz, o yediği laflar ile şeref seviyesini ispat etmiş oldu, bizde aynı duruma düşmeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yws

Yav şu adamlık, delikanlılık muhabbetine uyuz oluyom. Ne yani kadın olunca haysiyetsiz,şerefsiz, namussuz mu oluyor bu millet. Yok etek giydirirmiş, yok bilnem ne yaparmış. Ne oluyor olum etek giyince ne oluyor? La yürü gidin işinize. Sizin delikanlılığınız, adamlığınız maçanızın yediğine söker.
    33 Yıllık Yaşamımda Bu Kadar Geniş'ini Görmedim PES

Uyuz olduğuna göre giydirdiler hehalde

• Tutmayın küçük enişteyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motoru noterden üstüne almadığın sürece hiçbir şey iddia edemezsin...Bu ısrar niye başka motormu yok piyasada sanki...alım satım ilinde iki tarafında içi rahat etmeli bence...satıcının içine sinmemiş vazgeçmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu konuyu buraya açmanın anlamı nedir ? Satmaktan vazgeçmiş. Belki yalanda söyleyebilirdi. Belki canı istemez ve bu yüzden vazgeçer. Herşeyi namus ve delikanlılık ayaklarına sığdırmanın anlamı ne ? Para dediğin şu zamanda herkesi bozmuş zaten.
  • 33 yaşına kadar gelmişsin ve böylesini görmemişsin demek. Evden dışarı çıkmıyor musun ? Asosyal ve tv izlemiyor musun. Dünya gündeminden, Türkiye gündeminden haberin yok mu ? İnsanları tanımıyor musun. Konu başlığına gel ya. Sanki show tv haber reklamı gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 2 Eylül 2018; 16:25:40 >
  • Bence herkes konuyu yanlış anlamış arkadaş sözünden dönmesinden baya dolmuş içini de buraya dökmüş dh hani sahip çıkar ya birbirine ne bileyim yanlışa yanlış der ya.. He dedikleri doğru mu değil ama şuan millet az daha kazıkları derdine girmiş kimse eskisi gibi söz vs dinlemiyor..

Kardeşim aynı şeyi bende yaşadım 34.150 ye polo vardı dedim indirim yap alayım ilk arabam olacak neyse 33.750 dedi tamam dedik konuşuldu telde ertesi gün gidip bakacaktım gece uyuyorum sabah kalkınca ilana bakıyorum kapora alındı şimdi bu doğru mu yani.. Diyeceksiniz ki adam sana güvenmedim kapora lı adam alacak ne oldu 3 gün bekledi adam almadı bana geri yazdı şimdi soruyorum insanlık mı bu..

Bence artık 3 5 krş derdini yapmayalım birbirimize destek olalım..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş bir de şu açıdan bak insan gibi çıkıp sana iade edeceğini söylemiş, bu memlekette ne kaypaklar var sana geri dönmeye yüzü olmadığı için oturduğu yerden taşınan şerefsizler bile çıkabilir!!

Bir yandan da taktir etmek lazım..
  • thundercry kullanıcısına yanıt
    Gerçekten siz ticaret ve ticaret ahlakı nedir bilmiyorsunuz. Ben anlaştığım müşterilerime bir kaç gün sonraya söz verip zarar dahi ettiğim halde mallarını teslim etmişimdir... Sizde ticaret ahlakı denen bir şey yok. Hayırlı olsun denilmişse o araç artık o adamın değildir. Ya adam gibi satmıyorum diyecek en başından ya da kaypaklık yapmayacak. Onu yapan adam biri gelip 100 lira fazla vereyim bana sat dese noterden döner o adama satar. Gerek yok böyle kaypaklıklara. Adam gibi durun. Sözünüzün eri olun. Zarar da etseniz güvenilirliğiniz olur, adamlığınız olur, itibarınız olur. Karı gibi bugün böyle yarın şöyle deyip kıvıra kıvıra gezmezsiniz.
  • Babasını bulda de,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Kardeş bir de şu açıdan bak insan gibi çıkıp sana iade edeceğini söylemiş, bu memlekette ne kaypaklar var sana geri dönmeye yüzü olmadığı için oturduğu yerden taşınan şerefsizler bile çıkabilir!!

Bir yandan da taktir etmek lazım..
    Sizin dediğiniz gibi Kaporayi alıp kayıplara karışamazdı , yaşadığımız yer küçük yer illa denk geliriz bir yerlerde Ayrıca aracı var arada ki arkadaş ta bi dünya laf söyledim dedi , Yanlış tanımışım adam değilmiş kardeşim ben aracı olduk kusura bakma dedi

Taktir edilecek hiçbir yanı yok, Çok geniş biri o kadar lafı başka birini bana söyleyecek ben yalayıp yutamam o yuttu

Oğlu böyleyse Babası da yutar

• quote:

Orijinalden alıntı: VR_27

Gerçekten siz ticaret ve ticaret ahlakı nedir bilmiyorsunuz. Ben anlaştığım müşterilerime bir kaç gün sonraya söz verip zarar dahi ettiğim halde mallarını teslim etmişimdir... Sizde ticaret ahlakı denen bir şey yok. Hayırlı olsun denilmişse o araç artık o adamın değildir. Ya adam gibi satmıyorum diyecek en başından ya da kaypaklık yapmayacak. Onu yapan adam biri gelip 100 lira fazla vereyim bana sat dese noterden döner o adama satar. Gerek yok böyle kaypaklıklara. Adam gibi durun. Sözünüzün eri olun. Zarar da etseniz güvenilirliğiniz olur, adamlığınız olur, itibarınız olur. Karı gibi bugün böyle yarın şöyle deyip kıvıra kıvıra gezmezsiniz.
    Hay ağzını sağlık

• Bazı arkadaşlar yasal olarak konuyu bilmedikleri için de rahat bir şekilde sallamış ancak siz sözlü bir şekilde sözleşme sağlamışsınız.Kapora verip vermemeniz önemli değil.Son derece haklısınız bence.Sözlü şekilde anlaşmadan verseydiniz kapora yaptığına birşey diyemezdim ama sözleşmeden sonra uaptığı adamlık değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Tsubasa 10

Bence herkes konuyu yanlış anlamış arkadaş sözünden dönmesinden baya dolmuş içini de buraya dökmüş dh hani sahip çıkar ya birbirine ne bileyim yanlışa yanlış der ya.. He dedikleri doğru mu değil ama şuan millet az daha kazıkları derdine girmiş kimse eskisi gibi söz vs dinlemiyor..

Kardeşim aynı şeyi bende yaşadım 34.150 ye polo vardı dedim indirim yap alayım ilk arabam olacak neyse 33.750 dedi tamam dedik konuşuldu telde ertesi gün gidip bakacaktım gece uyuyorum sabah kalkınca ilana bakıyorum kapora alındı şimdi bu doğru mu yani.. Diyeceksiniz ki adam sana güvenmedim kapora lı adam alacak ne oldu 3 gün bekledi adam almadı bana geri yazdı şimdi soruyorum insanlık mı bu..

Bence artık 3 5 krş derdini yapmayalım birbirimize destek olalım..
    Aynen yazdığın gibi hocam , Fakat görüyorum ki bura bile yanlış savunulur olmuş

ALLAH hepimizi karakter yoksunu kişilerden muhafaza eylesin

• Amin amin..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.