Şimdi Ara

33 Yıllık Yaşamımda Bu Kadar Geniş'ini Görmedim PES (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
22.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zero-man

garibin motorunu ucuza alacakmışsın, elemanı uyandırmışlar son anda.

neden adama sövüp sayıyorsun burada
    konuyu baştan aşşağı adam akıllı bi okuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammo

Sen burada klavye delikanlılığı yaparken o arkadaş 200 tl keriz parası yemekle meşgul şuan ,hadi bakim hadsiz blog
    Gel göstereyim klavye delikanlısmıyım değilmiyim biraz adamsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Gel göstereyim klavye delikanlısmıyım değilmiyim biraz adamsan

Alıntıları Göster
    Ne kadar delikanlı olduğun belli 200tl yi bile almaya gidememişsin 26 yaşında ki adamdan, gelip burada konu açıp her lafı ediyorsun belli ki içine oturmuş ucuza kapattığın malı alamamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torenzi

Ne kadar delikanlı olduğun belli 200tl yi bile almaya gidememişsin 26 yaşında ki adamdan, gelip burada konu açıp her lafı ediyorsun belli ki içine oturmuş ucuza kapattığın malı alamamak.

Alıntıları Göster
    Heee ucuza kapattık heee korktuk,

hadi kuma eşelenmeye git sen , 15 yaş büyük sana buralar
  • quote:

Babasını bulup
    " sen bunu sünnet ettirdin mi ? Yok, hayır ettirmediysen ben kökünden kestireyim, Bundan adam olmaz iyi asena olur, pantolonu çıkartıp etek giydireyim " diycem

Dikkat et de sert kayaya toslama babaso o eteği sana giydirir mazallah senin gibi tiplere uyuz oluyorum kendinizi bir şey sanıyorsunuz. Bir de cinsiyetçilik yapıyor
  • quote:

Heee ucuza kapattık heee korktuk,

hadi kuma eşelenmeye git sen , 15 yaş büyük sana buralar

Alıntıları Göster
    Cavcav yapma yememiş bitarafın içine oturmuş gelmiş konu açmışsın. Keşke 15 yaşında olaydım hey gidi günler. Ama sen 33 olduğun halde 5 yaşında elinden şekeri alınan çocuk beyni taşıyorsun. Lunaparkta ki pocketbike lara bin tatmin eder seni

• Yahu bunda kızacak birşey yok,

ben nice insan bilirim ev satacak, karşı taraf kredi için başvurmuş, eksper yapılmış, tapuda karşı tarafa gıcık oldum, hanım karşı tarafın hanımına gıcık oldu diye satıştan vazgeçenler var. Adam birde ekspertiz yapmış, işten izin almış vs.

Bu yaşadığınız ne ki?
  • Çomarca bilmiyorumda anlamıyorumda malesef.
    Blog diyorum hala biseyler yazmaya calisiyorsun.
    200 tlyi alan kardes afiyet şeker olsun helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 2 Eylül 2018; 14:52:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

quote:

Babasını bulup
    " sen bunu sünnet ettirdin mi ? Yok, hayır ettirmediysen ben kökünden kestireyim, Bundan adam olmaz iyi asena olur, pantolonu çıkartıp etek giydireyim " diycem

Dikkat et de sert kayaya toslama babaso o eteği sana giydirir mazallah senin gibi tiplere uyuz oluyorum kendinizi bir şey sanıyorsunuz. Bir de cinsiyetçilik yapıyor
    uyuz olacağına Adamsan gelip sen giydirsene. Anca ağzınızda, işiniz gücünüz trollük icraat sıfır

• quote:

Orijinalden alıntı: rammo

Çomarca bilmiyorumda anlamıyorumda malesef.
    Blog diyorum hala biseyler yazmaya calisiyorsun.
    200 tlyi alan kardes afiyet şeker olsun helal olsun
    çapulcu trol olduğun için merlt adamın dilinden anlamazsın, Anca tomadan su polisten Dayak- biber gazı yersin hadi sana yallah taksim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 2 Eylül 2018; 14:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torenzi

Cavcav yapma yememiş bitarafın içine oturmuş gelmiş konu açmışsın. Keşke 15 yaşında olaydım hey gidi günler. Ama sen 33 olduğun halde 5 yaşında elinden şekeri alınan çocuk beyni taşıyorsun. Lunaparkta ki pocketbike lara bin tatmin eder seni

Alıntıları Göster
    Pocbike ne bilmiyorum bizim zamanımızda yoktu, yaşını ortaya koyuyorsun zekan bu kadar, senin gibi trollerle muhatap ederek hata yapıyorum, hata yapıyorum şimdi fark ettim

Blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 2 Eylül 2018; 14:59:1 >

• quote:

Pocbike ne bilmiyorum bizim zamanımızda yoktu, yaşını ortaya koyuyorsun zekan bu kadar, senin gibi trollerle muhatap ederek hata yapıyorum, hata yapıyorum şimdi fark ettim

Blok

Alıntıları Göster
    Nolur bloklama çomar kardeş ağlarım bak

• Aslında buradaki temel dert ekonominin istikrarsızlığıyla, kötülüğüyle alakalı.

Zemin tam anlamıyla kaygan. Doğuş otomotiv ya da Borusan’da da kapora verdikten sonra öyle kağıtlar imzalıyorsunuz ki yok borusan istediği gibi vazgeçebilir, yok efendim gelen her türlü vergi artışını veya kur farklarını yansıtabilir. Sözleşmeye fiyatı yazıp şu fiyattan gerçekleştirilir yazdırabilirseniz ayrı tabi.

Kusacası hukuki olarak kendinizi güvenceye almadıkça her şey beklenir çok da şey yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Ortalık böyle iş bilmez arsız dolu. Alıcı tarafında da var bu. Geçen araç satacağız, fiyatta anlaşıyoruz, kapora vereyim diyor arkadaş, yok diyorum pazartesi gel satışı verelim, eleman pazartesi telefonları açmıyor. Öteki geliyor el sıkışıyoruz, notere geliyoruz, noterde pazarlığa tutuşuyor. Be adam anlaşmadık mı daha neyin pazarlığı? Valla bu memlekette bir şey alınıp satılmaz.
    +1500 bu memlekette domates bile alınıp satilmaz letgoda sahibinden de ticaret yapip memnun kaldigim adam sayisi 10 da 1dir belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlık vs. bunları geçin, bir kişiden herhangi bir şey satın alırken kapora sözleşmesi hazırlanır, o sözleşmeye vazgeçme durumunda cezai madde eklenir ve taraflar imzalar. öteki türlü bu işler delikanlılık, adamlık olayları değildir.

söz uçar, yazı kalır.
  • Yav şu adamlık, delikanlılık muhabbetine uyuz oluyom. Ne yani kadın olunca haysiyetsiz,şerefsiz, namussuz mu oluyor bu millet. Yok etek giydirirmiş, yok bilnem ne yaparmış. Ne oluyor olum etek giyince ne oluyor? La yürü gidin işinize. Sizin delikanlılığınız, adamlığınız maçanızın yediğine söker.

• quote:

Orijinalden alıntı: thefockingbird

adamlık vs. bunları geçin, bir kişiden herhangi bir şey satın alırken kapora sözleşmesi hazırlanır, o sözleşmeye vazgeçme durumunda cezai madde eklenir ve taraflar imzalar. öteki türlü bu işler delikanlılık, adamlık olayları değildir.

söz uçar, yazı kalır.
    '' Kahpelik moda olmuş kendinizi garantiye alın '' diyorsunuz yani,

adam kaporayı bile istemedi '' sözümüz söz bizde ticaret yapıyoruz , arada xxx abi var , kaporaya gerek yok abi '' dedi diyorum ama anlatamıyorum galiba
  • Ulan mal adamın ister satar ister cayar seni ne bağlar dikkat et şaplağı yeme sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

bak bak delikanlıya bak

olum adam isterse noterdeyken vazgeçer

motor onun değil mi sonuçta ?
    Motor onun diye insanların vaktini çalmaya, insanları mağdur etmeye hakkı var yani. Belki satın alacak adam tüm planını bu işe göre yaptı ne olacak? Belki elindeki başka bir fırsatı bu yüzden tepti.

satıcının yaptığiı ŞEREFSİZLİKTİR başka bir şey değil
  • Umarım kimse 33 yaşına gelince böyle olmaz, ergenliğini yaşayamamış herhalde
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.