Şimdi Ara

33 Yıllık Yaşamımda Bu Kadar Geniş'ini Görmedim PES (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
22.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • notere gitmemişsin bişey yapmamışsın kaporanın amacı zaten işin geri dönüşü olabilir mantığıyla veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

notere gitmemişsin bişey yapmamışsın kaporanın amacı zaten işin geri dönüşü olabilir mantığıyla veriliyor.
    Cumartesi günü noter kapalı haberiniz yok galiba , kapora işin adını koymaktır, bi nevi sözün nişanesi'dir.

Ayrıca kaporaya gerek bile yok, kendi de dedi " gerek yok abi " diye çünki hayrını gör dedin mi iş biter , ticaretin raconu budur , Ben yinede olmaz al kaporanı dedim verdim

Bunun adı Net, KAYPAKLIKTIR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapora, hizmet veya taşınır, taşınmaz mal almak için gereken toplam maddi bedel tutarının ödemesi için geçici süreli satışa açık kurumu kapalı bir şekilde kapora veren kişiye rezerve etme işlemi için yapılan ön ödemeye verilen genel addır.

Kapora anlaşma demektir. Böyle saçma sapan sebepten dönmek ahlak dışıdır. Konudaki cevaplar beni çok şaşırttı. İkinci el'de alım yapacağım zaman bu konuya da göz atacağım. Ticaret ahlakı bozuk insanlardan çöp dahi almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

bak bak delikanlıya bak

olum adam isterse noterdeyken vazgeçer

motor onun değil mi sonuçta ?
    Oyuncak mi bu.

Alacakli gibi pazarlik yapiliyor. Sonra hersey anlasiliyor. O gunu bu gune soz veriliyor. Sonra vazgec. Boyle sey olmaz. Bastan konusulur anlasilmaz ise vazgecebilir. Adam burda anlasmis. Sozde vermis

• Ben de ne oldu dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Ben de ne oldu dedim.
    haklısınız , buradaki bir çok kişiye göre KAYPAKLIK gayet normal bir durummuş, bende konu sayesinde öğrenmiş oldum
  • İşin içine aile girince bu tarz şeyler mümkün normlde, ama en son sözümü yiyorum diye bahaneyi kabul etmesi ise yalanini ortaya cikarmis.

• Bazen sülale faktörü bozabiliyor bu işleri. Habersiz satış gibi.Ama tabi ki buradaki mevzu bambaşka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 2 Eylül 2018; 17:59:7 >
  • Lan boş yapma . O çocuğun yerinde olsam kafanı parçalayana kadar vururdum bir yerlere gebertirdim seni .

• Elemanın alım gücünü korumak istemesi ne kadar rahatsız etmiş. Beylik laflar havada uçuşmuş. Ticarette gerçek bi yamuk görmemiş konu sahibi belli ki.

Belki arabaya belki yeni bir motora geçecek, onlar da sürekli zamlanıyor, satın almak istediği araç karşısında uğradığı alım gücü kaybını telafi edecek miydin acaba? Yoksa zam gelmeden önce iyi ucuza mı kapattım diyecektin?

İşte bu sorunun cevabı da elemanın indirim gelse fiyat kırıp kırmayacağını bilememek gibi bişey, bilmiyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birileri ucuz motor alamadım diye üzülmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Lan boş yapma . O çocuğun yerinde olsam kafanı parçalayana kadar vururdum bir yerlere gebertirdim seni .
    Klavyeden lan lun yazacağına gelce parçalasana ,bakalım kim kimi gebertiyor, izmir Aliağa ilçesindeyim

Çakma artist
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

Birileri ucuz motor alamadım diye üzülmüş
    Tamamını okumadığınız konuya sırf laf olsun diye boş yorum yapıyorsunuz, işini gücünüz trollük başka da birşey değil
  • Hayır okudum. Adam ailesiyle konuşmuş babası ucuza verme motoru demiş. Adamda insan gibi seni aramış durum böyle böyle satmıyorum demiş.

Abartmaya delirmeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Elemanın alım gücünü korumak istemesi ne kadar rahatsız etmiş. Beylik laflar havada uçuşmuş. Ticarette gerçek bi yamuk görmemiş konu sahibi belli ki.

Belki arabaya belki yeni bir motora geçecek, onlar da sürekli zamlanıyor, satın almak istediği araç karşısında uğradığı alım gücü kaybını telafi edecek miydin acaba? Yoksa zam gelmeden önce iyi ucuza mı kapattım diyecektin?

İşte bu sorunun cevabı da elemanın indirim gelse fiyat kırıp kırmayacağını bilememek gibi bişey, bilmiyoruz.
    Elamanın alım gücünü korumak istemesi mi rahatsız etmiş ?
    işin parasında değiliz yapılan DÖNEKLİK kısmındayız diyoruz anlatamıyoruz çünkü okumadan yorum yapıyorsunuz.

Yaşınızdan fazla ticaret yapmışlığım vardır, ticcaretin adap erkan usul'ünü iyi bilirim.

malın fiyatını sahibi belirler, biz demedik 14.600 e sat bunu bize diye o fiyat 14.600 dedi, bizde kabul ettik alış veriş bitti.

malın fiyatı düşseydi abi fiyatı düştü indirim yapayım mı diyecekti yoksa nasıl yüksekten çaktım mı diyecekti ?

Kalkıp saçma sapan konuşup bilmediğiniz ticaretin ahkamını kesmeyin.

• Saçma saçma konu açıp da saçma saçma yorumlardan mı şikayet ediyorsun?

Bu kadar rahatsız ettiyse içini dökeceğin yer burası değil, muhatapın kapısı. Ahlak, erdem bilmem ne kasıp da burada söz hakkı olmayan birine giydirip durmak milleti suçladığın meziyetlerden çok da uzak olmadığını gösteriyor.

Gördüğün en büyük döneklik bu olsun. Şimdiye kadar çok izole bi ticaret yapmışsın belli ki.

• Senin de bu olayı burda anlatıp ne denli erkek olduğunu belli etmen iyi olmuş. Delikanlı adam milletin arkasından atıp tutmaz varsa bi yaran git adamla konuş. Onca lafa rağmen dua et adam ağzını bozmamış kötü bir laf dememiş. Aynı şeyleri bana desen kapının önünde biterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A773460ED -- 2 Eylül 2018; 18:26:30 >
  • Madem babandan izinsiz iş yapmıyorsun el sıkışmadan önce ara sor. Anlaşıp el sıkıştıktan sonra dönmek yakışmaz. Sıfırına da 1500 lira zam gelmiş yani şuanki fiyatına 500 tl falan ekleyip satacak alt tarafı. Ben de 26 yaşındayım böyle bir durumda arayıp "babam izin vermiyor" diyemem açıkcası. 30una merdiven dayamışsın utanır insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

Hayır okudum. Adam ailesiyle konuşmuş babası ucuza verme motoru demiş. Adamda insan gibi seni aramış durum böyle böyle satmıyorum demiş.

Abartmaya delirmeye gerek yok.
    Alilesi ile konuşma olayı yalan babam sattırmıyor falan hikaye 26 yaşında bu insan çocuk değil, noter açık olsaydı babasına falan sormadan direk notere gidelim diyecekti bu adam, kaldı ki abi ben bi babama sorayım bunu falanda demedi biz anlaştıktan sona, dese ki babama sorayım sana döneyim o zaman iş başka.

farzedelim babasına sordu baba ben motoru sattım ama motoa zam gelecekmiş ne yapayım ?,

- KIVIR OĞLUM zam gelecekmiş kerizmisin sen ? ye sözünü kıvır cay pazarlıktan

onun babasının ahlakına tüküreyim kardeş .

sıfırını 14.000 tl'ye aldığı motoru 1 ay kullanıp 14.600 e satmış olacaktı o zaman iyidi demi ?

babası adam olsa,
    '' - evladım anlaşmışsın etmişsin hayırlaşmışsın kapora almışsın, sözünü yiyemezsin '' demesi lazım da nerde öyle Delikanlı baba piyasada,

ÇAMA ÇIKAN KEÇİNİN ÇAMA ÇIKAN OĞLU OLUR

oğlu oynaksa babası hayli hayli oynaktır....

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A773460ED

Senin de bu olayı burda anlatıp ne denli erkek olduğunu belli etmen iyi olmuş. Delikanlı adam milletin arkasından atıp tutmaz varsa bi yaran git adamla konuş. Onca lafa rağmen dua et adam ağzını bozmamış kötü bir laf dememiş. Aynı şeyleri bana desen kapının önünde biterdim.
    merak etme kardeş orada yazan ne varsa telefonda direk kendisine söyledim, kimsenin arkasından konuşmadık tasalanma sana dert olmasın
    söylediklerimin hepsini yaladı yuttu hepsini çünkü haksız kıvırıyor oda biliyor, en sonunda da
    '' sözünden caymak şerefine kalmış, delikanlı ol ben sözümü yiyorum abi de bana '' dedim ,
    ben sözümü yiyorum abi dedi
    herif geniş
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.