Şimdi Ara

33 Yıllık Yaşamımda Bu Kadar Geniş'ini Görmedim PES (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
22.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen agır takıntılısın. Ben sana dekikanlıyım demedim :) Benim için bir baskasının gözünde nasıl goruktugumun ya da neyi ifade ettiğimin hic bir önemi yok. Ben kendimi biliyorum ve bu yuzden biri bana "sen busun" ya da "sen bu olamazsın" demesi beni rahatsız etmez. Ama senin icin bir alış veriş konusundan yola cıkıp olayı delikanlılıga baglamak neyin ne ve nasıl oldugunu açıklıyor. Ayrıca süt saglıklı bir sey. Süt içmem ama süt ile yapılan ev yogurtuna bayılırım. Simdi sen kendini delikanlı ilan ediyorsun diye süt icip uyumazsında. Çünkü agır takıntıların var :))))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koptum. Benden üç yas küçük olan bir insanın basit bir konu üzerinden yola cıkıp kendini uste çıkarması gercekten alaya alıncak bir durum. Şükür ediyorum aynı zamanda böyle kendini ispatlama kafalarına sokmadıgım icin kendimi :))) hayır su var. Bir insan benim delikanlı biri olduguma bakmadan once tabiki insanlıgıma saygı duymalı. Delikanlılık nedir ya, fazlasıyla geleneksel ve sadece televizyonlarda gecen bir olgu. Kimse kusursuz degildir. Bu kadar basit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Yorumları okuyana kadar konu sahibini haklı buluyodum, yorumları okuyunca fikrim değişti satıcıyı haklı bulmaya başladım. Çoğunluk hemen ikna ediyor beni.
    Yok kardeş haklı bulma bizi ,

biz haksızız,

kaypak , dönekler, şeref yoksunları ve destekçileri haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33 Yıllık Yaşamımda Bu Kadar Geniş'ini Görmedim PES

Temiz iş

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Yok kardeş haklı bulma bizi ,

biz haksızız,

kaypak , dönekler, şeref yoksunları ve destekçileri haklı

Alıntıları Göster
    Hahaha! Dostum senin bilinçaltında neler var daha açıklayıcı olur musun. Biz de asıl mevzunun ne olduğunu anlayalım. Aslında kime bu kadar kızgınsın ? Yani adam sana satmak zorunda değil. İstediği kadar bahane üretebilir, hatta yalan söyleyebilir. Bu konuda yola çıkıp olayı bu kadar derinlemesine yaşamanın sebepleri ne ? :))) Kim aslında seni bu kadar üzüp sinirlendirdi. Hayır anlayamadığım madem 4/4lük delikanlısın. Yani bu güne kadar bir tek bu olayı mı yaşadın ? Ya da konu sadece kişisel olaylık bir durum mu ? Dışarıda bahsettiğin şeref yoksunu, ya da dönek, kaypakta olabilir; çok insan var. Git sinirini onlardan çıkar. Buraya boş boş yazmaktan daha iyidir. Yani icraat yap DELİKANLIM.

• Delikanlı abimiz fazla tv izlemiş ve özellikle bu dizilere yine fazla kaptırmış kendisini, etkisinden kurtulmak bu kadar zor olmamalı.
  • Abi! En sevdiğin delikanlı karakter kim ? Yani sana en çok yakın olan mesela ? Immm, yoktur senin gibi delikanlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bocha Boston

Adam forumdan linç yiyor, gelip hala vır vır vır konuşuyor!

Ya bi git adamın motoru değil mi? İster satar ister satmaz! Kaporanı da vermiş zaten.

Çocuk gibi ne ağlıyorsun burda?

O satıcıda karakter sorunu yok aslında. Olsaydı zaten ters cevap verirdi zaten; ama senin adama ettiğin laflardan ne kadar karaktersiz, haysiyetsiz ve terbiyesiz olduğun anlaşılıyor!

Şimdi git trafikte sağa sola artistlik yap.

Motorunla bir kamyonun altında kalırsın da kurtulamazsın inşallah!
    Helal olsun Sinem Hanım/Bey

Kimin yazdığından emin olamadım ama doğru yazmış.

• Hayır benim bildiğim delikanlı abiler ağır falan olur, haksız mıyım arkadaşlar ? Forum.donanım diye temeli teknolojiye dayanan bir forumda bu türden bir başlık açıp altında gövde gösterisi yapmak mı mevzu oldu ? Öyleyse en kralı ben olacağım bundan sonra, yıkılın beyler, ben geldim. Benle yarışamazsınız
  • Baba bu şarkı benden sana gelsin. Üzme kendini, boşuna yorma kendini :D Hayır cidden delikanlığını bilemek istiyorsan, dediğim gibi dışarda burada püskürdüğün insan modelleri kaynıyor. Git birisinin boğazına yapış ve sıkıyorsa hesap sor :D He-man ya....
  • "Hafife alma aşk vurur insana
    Bu kadar kolay sanma delikanlım"

İŞTE OLAY BUDUR DELİKANLIM
  • Şimdi delikanlı abim bana sütünü iç uyu dedi ya, hani kendi delikanlı olduğu için süt içmez ya..İşte delikanlılar aslında normal insanların yaptığı hiç bir şeyı yapmazlar. Aşık bile olmazlar, sevişmez, koklaşmaz, direkt betondurlar
  • Bir alışveriş için kapora verildiyse caymak olmaz. Elbette hepimiz insanız ekstrem durumlar olur şartlar değişir ama motorun sıfırına zam geldi diye satmaktan vazgeçilmemeli.

• Hala tartışılıyor. Arkadaşlar ben olaya son noktayı koyuyorum.

33 Yıllık Yaşamımda Bu Kadar Geniş'ini Görmedim PES
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Bir alışveriş için kapora verildiyse caymak olmaz. Elbette hepimiz insanız ekstrem durumlar olur şartlar değişir ama motorun sıfırına zam geldi diye satmaktan vazgeçilmemeli.
    Valla hocam konu sayesinde, forumun çoğunluğunun da ticaret ahlakını görmüş oldum, demekki böyle kaypalıklarla karşılaştı mı millet hiç sorun olmuyor demek ki , çoğunluk kaypak olmuş çünkü

Umarım bu kaypak durumu haklı bulanlar bunun bin mislini yaşarlar da ne demek istediğimi o zaman anlarlar

• Alem G#t olmuş bizim haberimiz yok!

• quote:

Alem G#t olmuş bizim haberimiz yok!
    Hahaha senin zaten dünyadan haberin yok. 33 yaşına kadar ilk defa böyle bir şey görmüş gibi tepkiler veriyorsun. Ulan ülkenin anasını.... Bu kalkmış motoru alamadı diye delikanlılıktan bahsediyor bize, 33 sene iyi dayanmışsın, bir motor senin beynini yakabilmiş demek, helal hahahahahahaa
  • Birileride ergen küçük kızlar gibi pek bir havalı yanıtlar veriyor
  • quote:

Alem G#t olmuş bizim haberimiz yok!
    2014 senesinde Yamaha YBR 125 esd vardı bitane bende. Koydum internetten satışa müşteri çıktı. Yalan olmasın 3.750 bi fiyatta anlaştık ertesi gün notere gidecektik. Kapora teklif etmedi ben de istemedim. Çalıştığım yerde mevzusu dönünce iş arkadaşım talip oldu. Motoru temiz kullandığını biliyorum sen bana onu 4000'e ver dedi. Kapora da almamışsın. Cevabım yarın müşteri vazgeçerse senindir oldu. Nitekim müşteri vazgeçmedi, arkadaşım da motorumu alamadı. Ticaret ahlakı önemlidir. Allah'a şükür yıllardır internetten ikinci el al sat yaparım ne kandırıldım ne de kandırdım. Bence sen iyi ve doğru olursan, iyi ve doğru seni buluyor. Tabi istisnalar mevcut..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.