Şimdi Ara

33 Yıllık Yaşamımda Bu Kadar Geniş'ini Görmedim PES (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
22.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok tımarhane gibi ortam ,
    2 trol konuyu kirletiyor yöneticileri göreve davet ediyorum

@Tenebrio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 2 Eylül 2018; 22:53:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delikanlılıktan bahsediyor ama adamın arkasından atıp tutuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cbr250mi o :d

• Ne var bunda diyenler neyin kafasında

Tamam 2 taraf da cayabilir tabi. Ama sıfırına 1500 zam geldi diye el sıkıştıktan sonra caymak çirkefliktir.

Sen konuyu yanlış yere açmışsın dostum. Buradaki elemanlar hayatlarında hiç bişey alıp satmamışlar boş boş konuşuyorlar.

• Umarım bir gün yollarımız kesişir de söylediklerinize ne kadar pişman olduğunuzu gözlerinizde görmüş olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Valla hocam konu sayesinde, forumun çoğunluğunun da ticaret ahlakını görmüş oldum, demekki böyle kaypalıklarla karşılaştı mı millet hiç sorun olmuyor demek ki , çoğunluk kaypak olmuş çünkü

Umarım bu kaypak durumu haklı bulanlar bunun bin mislini yaşarlar da ne demek istediğimi o zaman anlarlar

Alıntıları Göster
    Sadece popüler mesajları ve konunun ilk mesajını okudum. Sizin üslubunuzu kenara koyup ve konu içinde yazdıklarınızı dikkate almadan haklı olduğunuzu düşünüyorum.

Mesela siz o arkadaşla anlaştıktan sonra muadil bir motoru 14.000 e bulsaydınız ve kapora verdiğiniz için o fırsatı kaçırsaydınız ne olurdu?

Ben bayramdan önce ikisi şahıs biri dükkanı olan esnaf olmak üzere üç kişi ile ayrı zamanlarda anlaştım. Saat yer fiyat hepsi netti birisi satmaktan vazgeçtim dedi 1 saat sonra fiyat arttırıp tekrar ilan açtı. Bir diğeri buluşmamıza 30 dk varken başkasına sattım ben onu dedi falan filan. Yani kapora, söz verme falan hak getire.

• Akepeden sonra şerefsizliğin, Kaypaklığın, sözünde durmamanın, tükürdüğünü yalamamın , dansözlüğün sıradanlaşmasını, normalleşmesini hep birlikte yaşıyoruz. Yeni Türkiye dedikleri bu olsa gerek.
    Eskiden söz namustu, şimdi namussuzluk söz olmuş.
    Bir paket makarnaya, kömüre oyunu satanın biraz daha fazla para için Şeref’ini satmasından daha doğal ne olabilir ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Çok hoş tam konu sahibi gibi delikanlı birine göre

• Delikanlı başlıktaki yazdıklarını niye sildin? Asıl kaypak, etek giyen sen oldun bak. Delikanlı adam sözünün de yazdıklarının da arkasında durur.

Bu arkadaş yazdıklarını silmiş, şirineyi oynuyo. Vay be adam sabahtan beri delikanlılık naraları atıyor, şimdi tepki gelince yazdıklarını siliyor kaypak kaypak.

• Zaten adam olsan böyle bir durumu yazma gereği duymazsın. Hoş kime ne anlatıyoruz işin gücün hakaret. Neyse sanal çocuk eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

ahahaha cuk oturmuş
  • Yiğidim sen hangi dağın kekosusun
  • Rammstein kullanıcısına yanıt
    Beni rahatsız etmeyin. Delikanlı içerikli diziler izliyorum. Delikanlılığı öğrenmek istiyorum da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Ne var bunda diyenler neyin kafasında

Tamam 2 taraf da cayabilir tabi. Ama sıfırına 1500 zam geldi diye el sıkıştıktan sonra caymak çirkefliktir.

Sen konuyu yanlış yere açmışsın dostum. Buradaki elemanlar hayatlarında hiç bişey alıp satmamışlar boş boş konuşuyorlar.
    vallaha hocam bence esas sen gerçek dünyadan bihabersin, yaşanma ihtimali o kadar yüksek bir senaryo ki bu, başkalarına yukarıdan bakmak çok hoşuna gidiyor olabilir buradaki elemanlar diyerek kimin ne yaşadığını nelerden geçip geldiğini bilmeden atmak tutmak kolay tabii
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.