Şimdi Ara

33 Yıllık Yaşamımda Bu Kadar Geniş'ini Görmedim PES (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
22.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazında gereksiz bir kibir gördüm kendini ne sanıyorsun sen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuna kadar hakılısın da. burası 12,13 yaşında çoluk çocuk dolu. içini dökmüşsün de. çoğu gırgıra almış.

bbayı bahane edip üstüne 2 bin daha ekleyip keriz arayacak adam belli zaten.
    geçmiş ola.
  • Ticareti öğretmeye çalışma burda millete ticareti biliyorsan eğer ticarette adamım diye geçinen herkes biyerlerde böyle döneklikler yapar.Siyaset gibidir.Kafaya takılacak çok bir durum yok.Aldığın da ev değil araba değil uyduruk Bi motor indirim yapmamıslar diye koymuş zaten daha ucuzunu bulursun belki.keşke kaporayı sadakam olsun falan diye racon kesmeseydin.Şimdi o 200 lira da kafana takılacak.Umarım 200 liramın üstüne yattılar diye çirkefleşip 1 hafta sonra istemeZsin

• Satış yapılmadıysa mal sahibinindir, ayrıca kapora vermen ya da malın fiyatının tamamını ödemende birşeyi değiştirmez. Parayı tamamen iade edip, ürünü satmaktan vazgeçebilir satıcı. Aranızda sözleşme imzaladınız mı? El ele sıkışıp söz verdik demekle olmuyor bu işler. Ayrıca mal sahibi kendi malını satmaktan vazgeçti diye hakaret edemezsiniz. Ona gönderdiğiniz mesajları ve buradaki mesajlarınızı delil olarak gösterip size hakaret davası açabilir. Klavye delikanlılığına gerek yok. Bir malı ucuza alamadınız diye gelmiş bir de konu açmışsınız.
  • Zam geldi diye satmamazlık tam bir yamyamlık dh ölücüsü bile yapmaz bunu laf konuşmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda satıcıyı haklı bulup bizlere kendilerininde Ticarette Oynak olduklarını gösterenlere teşekkür ediyorum,

Karakter yoksunu olduğunuzu gösterdiniz

Tek ricam ad soyad birşeyler de yazında Birgün bir alışveriş yapacak olursak her an döneklik yapabileceğinizi bilelim

Hayatında bakkaldan ciklet almaktan başka ticaret yapmayan 13-15 yaşında ki veletler yorum yapmasın

• Abartılı başlık, o zaman hiçbir şey görmemişsin,

• en azından kapora alınmışsa iş bitmiş demektir.

ama bu sana iltifat etme hakkını vermez

haklı olduğun davada,haksız duruma düşersin

• quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

Abartılı başlık, o zaman hiçbir şey görmemişsin,
    Haklı olabilirsin,

Konuyu açmakla burada bile

Para için yalan söyleyip ,

sonrasında olan lafı yiyip , üstüne kendi ağzı ile ben sözümü yiyorum, " döneğim " diyen , şerefini - ahlakını ortaya koyan , insanların olduğu görmüş oldum

Bugün para için sözünü, şerefini satan yarın neyini satar kimbilir

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

en azından kapora alınmışsa iş bitmiş demektir.

ama bu sana iltifat etme hakkını vermez

haklı olduğun davada,haksız duruma düşersin
    Böylesine toplum içerisinde hak ettiği reklamı yapacaksın arkadaş ,

Yoksa kötü örnek olur , bugün bana yarın sana

• Bırakın bu delikanlılık, racon ayaklarını. El sıkışıldıktan sonra dönülmez de cart curt, sanki kurumsal bir firmadan alıyorsun da anlaştık caydı diyorsun.

İkinci elde, herkesin kendi insiyatifinde. Şimdi senin malına 5 bin lira zam gelse, tam alışveriş zamanı satar mısın. 1000 lira gelse de satmam.

Bu ülkede her şey dövize endeksli, çocuğun suçu yok. Suçu arayacaksan bu ülkeyi yönetenlerde ve ekonomiyi batıranlarda ara.O gelen 1500 zam için insanlar 1 ay sabah gündüz çalışıyor. Sizin için kağıt üstünde az bir rakam görünüyor ama o para öyle kolay kazanılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 2 Eylül 2018; 10:36:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

Burda satıcıyı haklı bulup bizlere kendilerininde Ticarette Oynak olduklarını gösterenlere teşekkür ediyorum,

Karakter yoksunu olduğunuzu gösterdiniz

Tek ricam ad soyad birşeyler de yazında Birgün bir alışveriş yapacak olursak her an döneklik yapabileceğinizi bilelim

Hayatında bakkaldan ciklet almaktan başka ticaret yapmayan 13-15 yaşında ki veletler yorum yapmasın
    Sensin velet. Mal adamın kardeş, seni ilgilendirmez ne yapacağı. Gelip böyle hakaret edeceksen de konu falan açma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var öyle donekler kara listeye al bı yerde görürsen yapış yakasına

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlaşma yapıp vazgeçenlerle çok karşılaştım. Ben olabilir gözüyle bakıyorum. Alıcı da olsam satıcı da olsam olabilir yani.

Birinde satıcıyım, ürünü kutulama esnasında bir kısmını kırdım. Anlattım olayı, adam da anlayışla karşıladı.

Başka birisinde alıcıyım, adam tamam anlaştık dedi, 2 saat geçmeden sattığını söyledi. Olan benim zamana oldu ama alttan alabiliyorum.

Şimdi sana gelelim, ne bu yeri göğü inletme olayı? Satıcı da olsan alıcı da olsan, son dakika da vazgeçebilir. Kimseye zorla bir alım/satım yaptırılmıyor bu ülkede.

Dolayısıyla fazla celallenmişsin. Doların 50 kuruş attığı aralıkta çoğu fabrika anlaşmalara rağmen satışı kesti. Neden? Zarar edeceği için. Herkes kendi cebini düşünür. Bende öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Bırakın bu delikanlılık, racon ayaklarını. El sıkışıldıktan sonra dönülmez de cart curt, sanki kurumsal bir firmadan alıyorsun da anlaştık caydı diyorsun.

İkinci elde, herkesin kendi insiyatifinde. Şimdi senin malına 5 bin lira zam gelse, tam alışveriş zamanı satar mısın. 1000 lira gelse de satmam.

Bu ülkede her şey dövize endeksli, çocuğun suçu yok. Suçu arayacaksan bu ülkeyi yönetenlerde ve ekonomiyi batıranlarda ara.O gelen 1500 zam için insanlar 1 ay sabah gündüz çalışıyor. Sizin için kağıt üstünde az bir rakam görünüyor ama o para öyle kolay kazanılmıyor.
    Nereden alırsan al fark etmez ,

aldım aldım sattım sattım olay bitmiştir

Aynı durum ben satıcı olsam hayrını gör dedim mi 5 binde zam gelse iş biter , kökü zarar olsa o söz yerine gelir , adamlık budur

Suçu zam'da arama , çocuğa " zam gelmeseydi veya noter açık olsaydı direk satış alsaydım ne olacaktı ?" diyorum,

" motor gitmişti iş bitmişti abi " diyor

Benim suçum Noter'in kapalı oluşumu ?

O paraya 1 ay çalışıyor insanlar haklısın ,bu da öyle biri olsa neyse de pazarlık ederken mangalda kül bırakmadı, bizde ticaret yapıyoruz , yok BMW var yok o var yok bu var , onu sattım bunu aldım , durumu olmayan biri de değil yani

Sonra kadar suçlu tükürdüğünü yaladı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1000XR -- 2 Eylül 2018; 10:57:41 >

• 14 liralık motor bakıyorsun , bi' de çocuğa " kapora sende kalsın sadakam olsun " diyorsun. Hem fakirsin hem zurnan kalkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Sensin velet. Mal adamın kardeş, seni ilgilendirmez ne yapacağı. Gelip böyle hakaret edeceksen de konu falan açma.

Alıntıları Göster
    V E L E T L E N D I N

• quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

V E L E T L E N D I N

Alıntıları Göster
    Kimin velet olduğu şimdi açık açık belli oldu. Ben de laf anlatıyorum. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoyanDervis

14 liralık motor bakıyorsun , bi' de çocuğa " kapora sende kalsın sadakam olsun " diyorsun. Hem fakirsin hem zurnan kalkıyor.
    14 bine insanlar araba alıyor, ben scooter alıyorum

Kendimi zengin ilan etmiyorum .

O'nun durumu benden iyidir, o lafı yiyor yalayıp yutuyor , bu da kişiliğini ortaya koyuyor 200 TL beni fakir etmez tasarlanma

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Kimin velet olduğu şimdi açık açık belli oldu. Ben de laf anlatıyorum. :)

Alıntıları Göster
    Hadi abicim yürü git kumda oyunu oyna yetişkin konuları bunlar seni aşar , Daha yaşın gelmedi bu konuları konuşmak için

Block

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.