Şimdi Ara

33 Yıllık Yaşamımda Bu Kadar Geniş'ini Görmedim PES (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
22.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derdim daha uyguna yada pahalısı değil , insanların vermiş oldukları sözleri tutup tutmamaları.

Temenniniz için yinede teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Kadinlara alinip satilan mal gozuyle bakan Adamlar.

Kendi aranizda 2 kelimeden biri adamsin olm dir kesin.

Alıntıları Göster
    Süper görüş kardeş. O cümlenin içinde böyle bir anlam çıkaran insanı ayakta değil uçarak alkışlamak gerek ..

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Yani kız seni zengin birini bulduğu için terk ederse , vaz geçerse sıkıntı olmamış oluyor öyle mi ? Bunu kabulleniyor yani aklın , kalbin?

Alıntıları Göster
    Ya boşver yazma kardeş geniş karakterli insanlara

Bu gün sözü satar yarın başka şeylerini bunlar , muhatap bile olma

• Bir lira dahi indirim yapmayan adamla anlaşma yapman başlı başına saçmalık. Burada haksız taraf motor satıcısı. Saçma sapan duyar kasanlar toplanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Bocha Boston

Adam forumdan linç yiyor, gelip hala vır vır vır konuşuyor!

Ya bi git adamın motoru değil mi? İster satar ister satmaz! Kaporanı da vermiş zaten.

Çocuk gibi ne ağlıyorsun burda?

O satıcıda karakter sorunu yok aslında. Olsaydı zaten ters cevap verirdi zaten; ama senin adama ettiğin laflardan ne kadar karaktersiz, haysiyetsiz ve terbiyesiz olduğun anlaşılıyor!

Şimdi git trafikte sağa sola artistlik yap.

Motorunla bir kamyonun altında kalırsın da kurtulamazsın inşallah!
    Ağlamak sizin karakterinizde olan kişilerin işi ,

Sizin gibi 3 kuruş etmez insanların duaları ile yaşamıyoruz, bedduaları ile de ölmeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Hay senden ALLAH razı olsun, anlatmaya çalıştığımı anlayan birileri çıktı sonunda

Alıntıları Göster
    Konuyu yanlış yere açmışsın. Trollerin bolca bulunduğu bu bölümden düzgün yanıt zor alırsın. Trollerle muhatap olma blokla geç. Ben böyle yapıyorum, rahatım. Zira senin cevap verdiğin üyelerin çoğu bende bloklu. İlk husumetleri değil anlayacağın üzere.

• muhendis45 M kullanıcısına yanıt
    E sana göre sen kaypaksin o zaman. Paran hazır değil madem niye söz veriyorsun adama.

Söz namus deyip utanmadan yazmışsın bir de. Kendinle celisiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya boşver yazma kardeş geniş karakterli insanlara

Bu gün sözü satar yarın başka şeylerini bunlar , muhatap bile olma

Alıntıları Göster
    Yukarıda bir tanesi ne yazmış gördün mü? Ben neden bahsediyorum o gelmiş kadınların avukatı gibi savunma yapıyor ne alakaysa. Bunlar yarın ülkeyi ileri götürmeye çalışacak gençler işte. Akıl alır yanı yok şu savunmaların, konuşmaların, esnaf kafasıyla düşünmenin. Bu insanlarla yarın savaşa girsek zarara girerim bu şekilde deyip kendi çıkarlarını düşünür. Ben sırf söz verdim diye arkadaşıma gözüm kapalı kullandığım telefonu hediye ettim. .

Çok dikkate aldığımdan değil de sadece acıyorum bunların haline ..

• quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

ne var bunda? dönebilecekken dönmüş işte satıştan, sanki kaporanı teslim etmemiş gibi konuşuyorsun. bir de fiyattan bir kuruş inmedi diye şikâyet etmişsin. geniş falan demişsin, düzgün oluyor mu? zararın neresinden dönülürse dönülsün, kârdır.
    Arkadaş konuyu başka yerlere çekmiş yanlış yapmış

Fakat dediği gibi kapora alınıp hayırlı olsun dendiği an iş bitmiştir üçe beşe bakılmaz söz verilmiştir ticaret ahlakı bunu gerektirir mademki sözünden döneceksin iyice araştır bak ona göre fiyat koy ürüne kimseyi mağdur etmenin anlamı yok

Birde şöyle bir durum var satıcı üründe olan kusurları söyler eğer alıcı arkadaş motoru ustaya gösterip satıcının söylemediği bir kusur çıkarsa alıcı kaporasini alıp vazgeçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haylaz__ -- 2 Eylül 2018; 11:58:40 >

• sayfalarca yazılmış ama ben de yazayım içimde kalmasın,

eğer csb değilse, satıcı haklı birader, hatta sana gerçek nedeni anlatmak zorunda olmamasına rağmen anlatmış olması benim nezdinde +1 puanlık bir davranış, vazgeçtim arkadaş çok seviyordum motorumu deyip iki gün sonra tekrar ilana da koyabilirdi,

bu hiçbir şekilde seni ilgilendirmez, hiçbir şey de söyleyemezsin

içinde bulunduğun durumun neden bu kadar seni sinirlendirdiğini ise çok net anlıyorum, çünkü sen sıfır fiyatının arttığının farkında olup, oohh ne güzel sıfır fiyatı artmışken bunu fark etmemiş birinden güzel fiyata motoru kapatacağım çakallığını yapmak üzereyken gol yediğin için bu kadar kızmışsın,

birazcık sakinleş, eğer alabiliyorsan 200 lirani geri al, sonra da kendine başka motor bul milleti de pislemeyi bırak
  • Hani bazen karşındakinin laf anlamayacağını sezersin de ne dese 'he' dersin ya, onun gibi olmuş işte.

• bu ne biçim bir dil böyle ya..
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Hocam senin için sevgilin, eşin ya da bizzat kendin ticaret malı mısınız? Ahlaksızlığı yanlıl yerde arıyor olmayasın.

• quote:

Ağlamak sizin karakterinizde olan kişilerin işi ,

Sizin gibi 3 kuruş etmez insanların duaları ile yaşamıyoruz, bedduaları ile de ölmeyiz

Alıntıları Göster
    Farkındaysan burda konu açıp "motoyumu veymedilee" diye ağlayan sensin.

Bu kadar artistlik yapacaksan git sıfır al o zaman. Gelip burda dırdır etme!

İstediğin cevaplar gelmeyince de kızacaksan forumdan defolup git ya da konu açma mesela!

altına motoru alan, kafasına gopro'yu takan ben adam oldum diye geziniyor.

• Derdin ne birader adam satmaktan vazgeçmiş bu kadar üzüldüğüne göre çok uygun fiyata alıyordun motoru yok öyle değilse git başkasından al. Adam gayet güzel Aramış özür dilemiş. Kaporanı vermiş daha ne etsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

sayfalarca yazılmış ama ben de yazayım içimde kalmasın,

eğer csb değilse, satıcı haklı birader, hatta sana gerçek nedeni anlatmak zorunda olmamasına rağmen anlatmış olması benim nezdinde +1 puanlık bir davranış, vazgeçtim arkadaş çok seviyordum motorumu deyip iki gün sonra tekrar ilana da koyabilirdi,

bu hiçbir şekilde seni ilgilendirmez, hiçbir şey de söyleyemezsin

içinde bulunduğun durumun neden bu kadar seni sinirlendirdiğini ise çok net anlıyorum, çünkü sen sıfır fiyatının arttığının farkında olup, oohh ne güzel sıfır fiyatı artmışken bunu fark etmemiş birinden güzel fiyata motoru kapatacağım çakallığını yapmak üzereyken gol yediğin için bu kadar kızmışsın,

birazcık sakinleş, eğer alabiliyorsan 200 lirani geri al, sonra da kendine başka motor bul milleti de pislemeyi bırak
    Anlatamadım galiba ilan falan yok, bizim arkadaşa diyor
    - ben motoru satıyorum abi
    ortak arkadaş ta
    -benim bi arkadaşım var motor alıcak senin moıtor yabancıya gitmesin diyor bana , bilader çok temiz motor var alırmısın kefili benim diyor bende
    - alırım diyorum. olay bu

Kimseye zorla motor sattırmıyoruz yani

çocuk oyunu oynamıyoruz burda ticaret yapıyoruz, konuşmuşuz anlaşmısınz hayırlaşmışız iş bitmiş, bugün satıyorum, yarın satmıyorum yok böyle bi dünya,

biz 3 gün önce konuştuk fiyat aldık , dün canlı gördük konuştuk anlaştık hayırlarştık, zam mam kimsenin haberi yok daha ortada, ZAM pazartesi gelecekmiş bizim birşeyden haberimiz yok ,i bu eleman nasıl öğrendiyse ZAM gelececiğini öğrenmiş
    yani 3 gün önce ilk aracı arkadaşın konuşmasında alınmış bir fiyat var o gün ZAM mı vardı ortada ? Hayır düz ZAM mı var dı orta ? Hayır Akşam çıktı ZAM haberi

Böyle yaparsan ETEĞİ giymeye Mecbur olursun

• Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Para hazır biliyorduk, senin gibi birinin kaypaklık yapması ve ödememi geçiştirmesi nedeniyle karşı tarafı mağdur ettiğim için mahçup oldum, herşeye muhalefet olucam diye kaypaklığın lüzumu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis45 -- 2 Eylül 2018; 12:17:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanerz

Derdin ne birader adam satmaktan vazgeçmiş bu kadar üzüldüğüne göre çok uygun fiyata alıyordun motoru yok öyle değilse git başkasından al. Adam gayet güzel Aramış özür dilemiş. Kaporanı vermiş daha ne etsin
    Ben üzügün falan değilim insanların KAYPAK oluşları beni sinir ediyor, çok uygun kelepir falan değil fiyat ZAM muhabbetinden önce 15.200 bin olan motor 14.600 alıyordum REFARANSI çok sağlam ve bulunduğum yerde ki bayide sıfır motor yok diye alıyordum bu fiyata
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Sozlendigim kiz vazgecmek isterse biter. Ne icin vazgectigi beni ilgilendirmez. Isterse zengin bulsun, isterse lezbiyen olmaya karar versin, ben yoluma bakarim. Ayni hak bende de var, onda da var.

Ben sana kaparo verdim, anlastik fiyatta. Yarin sen de vazgecebilirsin ben de. "Soz vermenin" ticarette bir anlami yok. Imza yoksa, hic bir sey yoktur.

Ben bunu soz verin ve gonlunuzce bozun anlaminda demiyorum. Soz vermeye guven olmaz anlaminda diyorum. Ayrica sen ve konuyu acan; karsi tarafin cayma hakkini yok sayiyorsunuz. Var boyle bir hakki. Butun o "delikanlilik" palavrasinin altinda hazimsizlik yatiyor.
    Adam vazgecmis, bu cocuga da koymus o hareketi. Burada agliyor. Olan bundan ibaret.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.