3300 tl'ye güneş gözlüğü aldım
-
-
Paran olduktan sonra bu tür alışverişlerde mantık arama hocam. Mantıkla hareket edersen hiçbir şey alamazsın. Çünkü hiçbir şey fiyatını haketmiyor.
İyi ki almışsın, güle güle kullan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boynerden filan mı aldın? Optikçilerde 2700 filan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hatasız kutulu faturalı orjinal cartier gözlüğü 2. elden 1000 tlye aldım ama senin gibi boynerden atasundan alıp ekonomiye can verecek adamlar da lazım tabi
-
3300 TL mi? bu paraya balkanlarda bir ülkeye gidiş dönüş uçak bileti alırım.
Üzerine 8105 TL yani 300 Euro'yu ekler 1 haftada 300 Euro'yu kültür turizmi yaparak değerlendirir gelirdim.
Toplam asgari ücrete denk gelir. Ama gözlüğün yanında Rayban yazmaz. Atasun markalarından biri yazar o da 450-500 TL.
Şimdi "300 öroya ne tatili yha senin haberin yokmu yhaa" diyen turkolar gelir
-
iyi hoş diyosun da gözlükle tatil ne alaka? başkası da sana der ki ben o parayla borsaya girerim şu kadar para kazanırım başkası da der o parayla 2 hafta boyunca pirzola yerim... bunun sonu yok yani her şeyi kendi kategorisinde değerlendirmek lazım...
-
atasun online'dan aldım hocam. orjinal olduğundan emin olmak istedim...
-
sağolun hocam. ileride daha da pahalanır diye şimdiden kaliteli bir şey alayım dedim. evet gerçekten fiyatını hak etmiyor hiçbir şey. gözlüğün sadece kdv'si 500 tl'ymiş bu arada.
-
Gözlüğe 3300 TL vermişsin belli senin ekonomik yapını da zorlayan bir durum. Ayrıca bugüne kadar bu tarz alışverişler yapmamışsın o da belli.
Sonra gelmiş diyorsun ki "beyler ben gözlüğe 3300 TL verdim iyi yapmışım demi?". Kendini haddinden fazla miktarda alışveriş yaparak pişman olmamak için pohpohlatmaya gelmişsin. Ben balkana gidiyorum reis, çok mu?
-
tek bir konu başlığından hakkımda ne kadar çok şey çıkarmışsın :) inan hiç zorlamıyor ekonomik durumumu...
aynen dostum kendimi pohpohlatıyorum . bu tür mecralarda senin gibi tiplerle mi uğraşıcaz polemiğe girme gereksiz yere işine bak...
-
Konu polemik değil hocam, hayırlı olsun güle güle kullanın. Ama açtığınız başlıktan gözlüğe 3300 TL verdikten sonra çokta mutlu olmadığınız, iki arada kararsız kaldığınız çok belli.
Bir ürünü bir hevesle almayın, ben 3300 TL'ye gözlük beğensem ve o parayı gözden çıkarsam bir sürü model bakarak, mağazada deneyerek gerçekten içime sinen bir şey alırım. Ve aldıktan sonra mutlu olurum.
Amacım heves kırmak değil ama bir şeye bedel ödüyorsanız iyi karar verin.
Ciddiyim, bir foto atında bakalım hocam yakışmış mı?
-
Beğendiyseniz sorun yok. Gözlük için çok da pahalı değil bence. Gözlük de alın, yurtdışına da gidin, pirzola da yiyin. Ekonominizi dengede tuttuğunuz sürece neye ne kadar harcadığınızın bir önemi yok bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dünyadaki gözlük markalarının %80'i bir şirkete ait. en yaygın göz sigortası şirketi ve bilinen hemen hemen her gözlük dükkanı zinciri de aynı firmanın.
bütün markaların %70'i aynı fabrikalarda üretiliyor. genellikle çin, malezya gibi ucuz üretim yapan pazarlarda.
marka sahibi fiyatlandırmayı istediği şekilde yapabiliyor bu yüzden.
mesela, oakley bu tekele girmeyi reddedip de fiyatlarını düşürdüğünde, bu firma onu dünya çapındaki bütün satış mağazalarından banlayarak, satışlarını düşürmüş, daha sonra da bu sebeple hisseleri değer kaybedince satın almış.
yani gözlüklerin hepsi aslında aynı üreticinin, sanki sizin bir seçim hakkınız varmış gibi sunduğu alternatifler. para hep aynı kasaya gidiyor.
dolayısıyla, size yakışan, en ucuz gözlüğü seçin. önemli olan lens/cam
-
hocam konu açtım diye mutlu değilim anlamına gelmiyor bu. mutlu ya da mutsuz değilim normal bir şey yani ihtiyacım olan bir şeyi almışım neden bu kadar kasıyorsun onu anlamadım. hevesim kırılmadı merak etme :)
gelince atarım bugün kargoya verilmiş daha.
-
benim miyop gözlüğe 10 bin ödedim geçen ay
-
hayırlı olsun artık alınmış
-
Hocam Cartier gozluklere Google'dan bir baktım 30k-50k falan diyor?
1k ya orjinali olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reis ben fotoyu bekliyorum. Basmışın parayı almışın kimsenin söz söyleme hakkı yok.
Ben başka bir durumdan bahsettim.
At bi foto ulaşamadığı ciğere mundar diyen kediler kötülesin.
Cartieri 1000 e aldıysan senin gibi adamlar daha çok lazım bize. Ahahabahahahha
Madem ekonomik durumunu hic zorlamıyor neden böyle bir konu açma gereği duydun . Ayrıca 3 bin TL bir gözlük için gayet standart bir fiyat. Benim beğendiğim ve almak istediğim gözlüğün fiyatı 10 bin TL mesela. Her neyse hayırlı olsun ben RayBan gozlukleri sevmiyorum Kızılay dagıtmış gibi her yerde var genelde daha elit gözlükleri begeniyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hatasız kutulu faturalı orjinal cartier gözlüğü 2. elden 1000 tlye aldım ama senin gibi boynerden atasundan alıp ekonomiye can verecek adamlar da lazım tabi |
Cartieri 1000 e aldıysan senin gibi adamlar daha çok lazım bize. Ahahabahahahha
|
Benzer içerikler
- evde fare var ne yapmalıyım
- alkol bozulur mu
- diyette sucuklu yumurta yenir mi
- cam yünü kaşıntısı nasıl geçer
- erdobil 300 mg kullanıcı yorumları
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X