Şimdi Ara

330Ci-320Ci-318Ci-316Ci-KULLANICILARI VE AŞIKLARI KULÜBÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
49.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aracı bilenler bilir.Anlatmak olmaz yaşayan anlar.330Ci hakkındaki paylaşımlarımızı burda yapalım.Video ,resim,SES!
    Özellikle sırf sesini dinlemek için ordan burdan sitelere giriyoruz.BUrda toplayalım ki bir arşivimiz olsun.

Haydi hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fever2006 -- 10 Ağustos 2008; 20:45:25 >

• Bizim burda adamın biri aldı aynı bu kadar 3.18 ci

2 gün sonra bi baktım araba 3.30 ci olmuş.. Değiştirmiş yazıyı. Ne tipler var ya..
  • 3.18 Ci ler tek eksoz oluyo..onu da değiştirmediyse fıss demektir dostum

•  330Ci-320Ci-318Ci-316Ci-KULLANICILARI VE AŞIKLARI KULÜBÜ
  • aksine bende 2004 model smg 3.30 war 3.20 yazdım arkasına
  • neden?
  • yeni kasa 3.20d ve coupeler arkama geçip gereksiz yere yolda darladıklarında biraz agızları acık kalıyor.genellikle izmite gidip geldigim için otobanda eglenceli oluyor:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araçta lpg var mı hocam
  • hayır yok sevmem orjinallik bozmayı
  • Sadece CI mi? Sedan olarak giremiyoruz galiba ? :)
  • Bence 2004 sonrası makyajlı olanları çok güzel hele önü çok hoş.Eskisi kötümü tabiki değil ama makyajlı olanı daha güzel.
  • valla en büyük hayalim.Bayılıyorum bu sınıfa. En büyük hayalim bitane 318 ci ' yim olması.Aşiğımmmm
  • @nuestra
    kapımız herkese açık ister sedan ister coupe ister panelvan

@liarda
    yeni kasalar gerçekten güzel ama mecnun leyla'ya çirkin diyenlere demiş ya, leyla'yı gelin bir de bana sorun diye, ondan ne kadar güzel olursa olsun ben aşık olmuşum e46 kasaya.paramı denkleştireyim ilk işim bu arabayı almak olacak.Sanırım burda mhg'de benimle aynı görüşü paylasıyo
  • 330 Ci benımde favorilerim arasında,bu araba hakkında fazla bişey bilmeden (2-3 sene önce) alacagım araba bu diye karar vermiştim,şimdi ise araba alacak zaman geldi 330 ci arastırdım 3000 cc,bu motor cok büyük gelir bana yakıt acısından tabi,alternatif olarak 316ci,318ci,320 ci lere bakıyorum su anda ama aklım 330 da alıp sıralamı taksam die düşünüyorum.son zamanlarda birde mercedes clk 200 kompressor avantgarde de ilgimi cekmeye basladı
    cok kararsızım

• quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

@nuestra
    kapımız herkese açık ister sedan ister coupe ister panelvan

@liarda
    yeni kasalar gerçekten güzel ama mecnun leyla'ya çirkin diyenlere demiş ya, leyla'yı gelin bir de bana sorun diye, ondan ne kadar güzel olursa olsun ben aşık olmuşum e46 kasaya.paramı denkleştireyim ilk işim bu arabayı almak olacak.Sanırım burda mhg'de benimle aynı görüşü paylasıyo

bu e46 kasa 2002-2003 3.16 larda olan kasamı ? eğer oysa bende aşık oldum ona :D ( 2003 model bi 3.16 ya asik oldum )

• 98-05 modeller arası 3 kasalar E46 dır.2002 sorası olanlar makyaklı olanlardır.En basit tespit yolu farlarına bakılarak anlaşılır ötekine oranla yukarı doğru çekiktiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: peroman

330 Ci benımde favorilerim arasında,bu araba hakkında fazla bişey bilmeden (2-3 sene önce) alacagım araba bu diye karar vermiştim,şimdi ise araba alacak zaman geldi 330 ci arastırdım 3000 cc,bu motor cok büyük gelir bana yakıt acısından tabi,alternatif olarak 316ci,318ci,320 ci lere bakıyorum su anda ama aklım 330 da alıp sıralamı taksam die düşünüyorum.son zamanlarda birde mercedes clk 200 kompressor avantgarde de ilgimi cekmeye basladı
    cok kararsızım

LPG'yi bende araştırıyorum.Bilgili arkadaşlara danışıyorum hatta gerekirse bu konuya davet edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fever2006 -- 1 Ağustos 2008; 19:47:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

quote:

Orjinalden alıntı: peroman

330 Ci benımde favorilerim arasında,bu araba hakkında fazla bişey bilmeden (2-3 sene önce) alacagım araba bu diye karar vermiştim,şimdi ise araba alacak zaman geldi 330 ci arastırdım 3000 cc,bu motor cok büyük gelir bana yakıt acısından tabi,alternatif olarak 316ci,318ci,320 ci lere bakıyorum su anda ama aklım 330 da alıp sıralamı taksam die düşünüyorum.son zamanlarda birde mercedes clk 200 kompressor avantgarde de ilgimi cekmeye basladı
    cok kararsızım

LPG'yi bende araştırıyorum.Bilgili arkadaşlara danışıyorum hatta gerekirse bu konuya davet edeceğim

madem lpg takacaksınız neden 3000cc cabrio araç alıyorsunuzki

• Bende anlamış değilim valla...Vergiside var bu işin lpg ile bitmiyorki
  • cabrio mu?? ben cabrio araç sevmem ki zaten arkadaşlar. normal üstü kapalı tek kapı 330Ci düşünüyorum. Aldıgımda tek sorun yakıt tüketimi olacak.( servis masraflarını saymazsak tabi)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.