Şimdi Ara

34 Yaşında Hayatımda Yaptığım Değişiklikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
30
Favori
11.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duzenli olarak cekildiginiz resimler varsa konuya ekleyin bence hocam aradaki degisimi goruruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesilde uyku düzeni yok ve çok şeker tüketiyor. Bu çağda sağlığına dikkat eden ortalamaya göre çok daha sağlıklı olabilir.

• Özet geçen IBAN atsın 20 lira göndericem
  • Hocam yazdıklarınızı keyifle okudum. Bende size yakın yaştayım. Değişiklik kararı sanıyorum bu yaşlarda alınan en iyi kararlardan biri.
    Ben olaya diş ile başladım. Önümüzdeki ay da spora başlayacagım. Belki 1 2 yeni hobi ve arkadaşta edinebilirim. Gerçekten hayatınıza güzel bir şekilde yön vermişsiniz.
  • Çaya şeker atıyor musunuz? Bisküvi benzeri şekerli şeyleri azaltmak zor değil de çaya şeker atmayınca keyif alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Çaya şeker atıyor musunuz? Bisküvi benzeri şekerli şeyleri azaltmak zor değil de çaya şeker atmayınca keyif alamıyorum

Bunu belirtmemişim evet, basit şekeri hayatımdan tamamen çıkardım diyebilirim, tabi meyveleri saymassak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Hocam yazdıklarınızı keyifle okudum. Bende size yakın yaştayım. Değişiklik kararı sanıyorum bu yaşlarda alınan en iyi kararlardan biri.
    Ben olaya diş ile başladım. Önümüzdeki ay da spora başlayacagım. Belki 1 2 yeni hobi ve arkadaşta edinebilirim. Gerçekten hayatınıza güzel bir şekilde yön vermişsiniz.

Valla hocam benimde dişlerim bayadır alarm veriyor birçok dolgum, kanal tedavim var. Ön dişlerim inci gibi düzgün ve sıralı olsada arkalar sağlıksız en yakın zamanda benimde kapsamlı bir tedaviye ihtiyacım var. Arkadaş ve hobi meselesi önemli olmakla birlikte belli bi yaştan sonra insan kolay kabul edemeyebiliyor bi başkasını yakın arkadaş olarak, yani en azından ben öyleyim. insan daha seçici oluyor ve kafasına göre bir arkadaş bulmakta zorlanıyor ama bu çok çok da zor olmasa gerek... Hobiye gelince kesinlikle düzenli uğraştığın bir iş/hobi her açıdan sana katkı sağlayacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: seymen84

quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Hocam yazdıklarınızı keyifle okudum. Bende size yakın yaştayım. Değişiklik kararı sanıyorum bu yaşlarda alınan en iyi kararlardan biri.

Valla hocam benimde dişlerim bayadır alarm veriyor birçok dolgum, kanal tedavim var. Ön dişlerim inci gibi düzgün ve sıralı olsada arkalar sağlıksız en yakın zamanda benimde kapsamlı bir tedaviye ihtiyacım var. Arkadaş ve hobi meselesi önemli olmakla birlikte belli bi yaştan sonra insan kolay kabul edemeyebiliyor bi başkasını yakın arkadaş olarak, yani en azından ben öyleyim. insan daha seçici oluyor ve kafasına göre bir arkadaş bulmakta zorlanıyor ama bu çok çok da zor olmasa gerek... Hobiye gelince kesinlikle düzenli uğraştığın bir iş/hobi her açıdan sana katkı sağlayacaktır...

Diş önemli hocam ardını bırakmayın bende 3 çürük var çekilecek 1 kanal var. Baya iş var 2 tane dolgu yapıldı

• Yoğurdun icine koyduklarinizi gorunce benimki de reflü oldu

• Aynı yaştayız ama yolun yarısı demek için biraz erken. Ben bu yaşlara gelince gördüm ki hayat kesinlik adil değil. Gerçek bir eşitlik yok. İlüzyon var. Ve mutlu olmak için kendini kimseyle karşılaştırmayacaksın. Ve herşey bakış açısında bitiyor. Hepimiz farklı dünyalarda yaşıyoruz. Birine çok güzel gelen bir durum diğerine kabus gibi gelebiliyor. Hayata pozitif bakmak lazım. Otu boku kafaya takmamak lazım. Bunları söylüyorum ama kendim uygulayabiliyor muyum? Tabikide hayır. Ben şahsen insanları çok sevmediğimi fark ettim. Özellikle bizim insanılarımızın yarısı öküz. Hayvanları insanlara tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 24 Mart 2018; 2:49:32 >
  • em2018 E kullanıcısına yanıt
    Bi işe girmeden kendimiz yatırabiliyormuyuz sgk pirimi

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    evet tarım işçisi gösteriyorsun kendini ve aylık 600tl bayılıyorsun. sgk ek5 tarım diye arat google da
  • em2018 E kullanıcısına yanıt
    54 Yaşında bir ağbimiz şu an emekli oldu ..dün alıcağı maaşı öğrenmiş ..asgari ücret üstünden yatmış primi ...900 küsür dedi küsürünü sormadım ayıp olur diye ...bizde 65 yaşında da emekli olsak 700 küsür alıcakmışız bugünü hesabıyla .

• Yulaf ezmesini kendin mi yapıyorsun,ekmek yerine nasıl alıştın ona.

Ayrıca omleti de anlamadım,yoğurdun içine mi kırıyon yumurtayı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 29 um bir ay sonra 30 olucam bu yaşlarda artık insan yavaş yavaş kendine bakmaya başlıyor. Hayat düzeni bir şekilde oturuyor okul hayatı bitiyor iş hayatı düzeliyor kendini tanımaya başlıyor insan. Spor gerçekten önemli sadece günde 30 dk 1 saat arası koşmak ile çok işe yarıyor stres atıyorsunuz bi şekilde. Şeker çok lanet birşey vücuda çok zarar veriyor.

Çevremde 20 li yaşlarda ki insanları uyarmaya çalışıyorum ama sallamıyorlar 30 a geldiğinde 20 li yaşlarında yediğin bütün hurmalar başlıyor seni tırmalamaya vücut artık yeni bir düzene giriyor hayata başka bakmaya başlıyorsun herkes gibi yaşlanacağını anlıyorsun.

Bence yaptığın herşey doğru ama işin en önemli kısmı psikolojik kısmı kendi psikolojisiyle ilgilenmeli insan keyif aldığı şeylere yaklaşmalı almadığı şeylerden uzaklaşmalı kendine de bolca zaman ayırmalı
  • söylediğin şeyleri ben 2 yıldır yapıyorum. 4 yıl önce 93 kiloydum şuanda 67 kiloyum. halısahada vs bana ciğersiz diyorlar :) çok rahat kalkıyorsun sabahları. önceden sabahları kalktığımda gözlerimde çepekler dolu oluyordu şuan hiçbirşey yok. önceden 8 10 saat uyusam bile yorgun hissediyordum şuan işim gereği bazen 3 4 saat uyumak zorunda kalıyorum o şekilde bile çok fazla enerjik oluyorum. 2 sene öncesine kadar saçlarımda aşırı dökülme vardı yanlarda vs. şuan bir nebze olsun saç dökülmemde durdu. hepimiz birgün öleceğiz diyerek yediğinize içtiğinize dikkat etmiyorsanız gerçekten kendinize yazık ediyorsunuz. 60 - 70 yaşına geldiğinde kendi başının çaresine bakabilen biri olarakmı ölmek istersiniz. yoksa sevdiklerinize yük olarak ölmekmi istersiniz. bunu düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyka06

Yulaf ezmesini kendin mi yapıyorsun,ekmek yerine nasıl alıştın ona.

Bu sabahki yaptığımı yazayım; 3 y.kaşığı yulaf, 2 yumurta, 1 y. kaşığı ruşeym, 1 adet muz, 1 y.kaşığı yabanmersini, yarım çay bardağı süt, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı çörekotu hepsini çırptım peçeteyle yanmaz tavayı z.yağı ile çok hafif yağladım ( sadece sildim yani yağ kalmayacak çok) ve krep gibi altlı üstlü çevirerek pişirdim.
    34 Yaşında Hayatımda Yaptığım Değişiklikler
    34 Yaşında Hayatımda Yaptığım Değişiklikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymen84 -- 24 Mart 2018; 14:13:34 >

• Aynılarını 1 haftadır bende yapmaya başladım. Bir iki aya kadar büyük bir değişim bekliyorum 81 liyim

• quote:

Orijinalden alıntı: seymen84

quote:

Orijinalden alıntı: boyka06

Yulaf ezmesini kendin mi yapıyorsun,ekmek yerine nasıl alıştın ona.

Bu sabahki yaptığımı yazayım; 3 y.kaşığı yulaf, 2 yumurta, 1 y. kaşığı ruşeym, 1 adet muz, 1 y.kaşığı yabanmersini, yarım çay bardağı süt, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı çörekotu hepsini çırptım peçeteyle yanmaz tavayı z.yağı ile çok hafif yağladım ( sadece sildim yani yağ kalmayacak çok) ve krep gibi altlı üstlü çevirerek pişirdim.

Güzel bir program olmuş bende de var aynı sorunlar hatta yağlanmada çıktı fakat zerdeçal,tarçın hiç yiyemiyorum mesela dokunuyor mideye,gastrit,reflü var..

Protein olarak ne alıyorsun tavuk,balık mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Protein olarak genelde tavukgöğsü ve balık, kırmızo et..ama baklagil çeşitlerinide tuketmeye dikkat edıyorum. Mesele kuru börülce salatası çok severim haftada bir...... gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.