Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.744
Cevap
96
Favori
725.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Boomerang!

Bugun komutan hesapladi. 7 gun dagitim kullandim 2 gun yolum var. 24 ocak ozgurluk tarihim.

Komutanım bu dağıtım izni mecburimi, askerlikten mi gidiyor yani kullanmasak olmazmı daha erken çıkmak adına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEMAL04

quote:

Orijinalden alıntı: Boomerang!

Bugun komutan hesapladi. 7 gun dagitim kullandim 2 gun yolum var. 24 ocak ozgurluk tarihim.

Komutanım bu dağıtım izni mecburimi, askerlikten mi gidiyor yani kullanmasak olmazmı daha erken çıkmak adına.

dagıtım mecburi değil
  • Uzun zamandır foruma girmiyordum, aslına bakılırsa bu mesajdan sonra da bir daha ne zaman aklıma gelir de dönme şansım olur onu da bimiyorum.. Ama askerde bulunduğum 2.5 aylık süreçte gördüklerim doğrultusunda 1-2 şey yazma gereksinimi duydum arkadaşlar...

* Sonucu ilk gördüğünüzde "Burası iyidir, burası berbattır." gibi cümlelere aldırış etmeyin. Rahat olup olmayacağınız tamamen gittiğiniz yerde aldığınız görev ve başınızda bulunan bölük komutanınızla ilgili bir şey..,

* "Askere giderken yanıma ne alayım?" "Kolonya alsam girişte sokarlar mı?" "Fanilalar yeşil mi olsun, haki mi?" gibi gereksiz sorulara takılmayın.. Askerlik sandığımız kadar komplike ve sıkıntılı bir yer değil, geldiğinizde göreceksiniz.. Kimse açıp donunuzun rengine bakmıyor yani... Yanınıza da benden size tavsiye alabildiğiniz kadar AZ şey alın.. Eksiklerinizi tamamlamak için YETERİNCE vaktiniz zaten olacak..

* Askerliğinize başladığınızdan itibaren KİMSE İLE gereğinden fazla samimi olmayın.. İnanılamayacak derecede çıkar ilişkileri hat safhada çünkü..

* Bir iş yaparken kimseye EYVALLAH çekmeyin.. Zamanla o işler bir bakmışsınız üzerinize yapışmış haberiniz yok..

Bunun gibi aslında bir çok şey var ama, diğerlerini zaten zamanla öğreneceksiniz... Özellikle kısa dönem olarak şunu söylüyorum sizlere, DOĞU tarafına düşerseniz, işiniz BATIDAN çok çok çok daha kolay.... ;)

Son olarak; Kasım sonu denetlemeye giriyoruz.. Hatta bir çok kışla "Yıldız Denetlemesi"ne giriyor.. Sanırım 349. denetleme görmeyecek, bu konuda da tarif edemeyeceğim kadar şanslısınız... :)

Herkese şimdiden hayırlı tezkereler..

Atarsa 75... ;)

• Zaman çok çabuk geçiyor, daha dün gibi ne götürelim ne yapacağız sınav da ne soracaklar uzun mu çıkacak kısa mı ve şafak atarsa 72... Kıbrıs'tan herkese selamlar...
  • 347 kısa dönemler bilet almam lazım .Yol iznim 2 gündü. Hiç izin kullanmadım ocak kaçta çıkacağım?Kesin bir şey söyleyin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrllhbs34

Zaman çok çabuk geçiyor, daha dün gibi ne götürelim ne yapacağız sınav da ne soracaklar uzun mu çıkacak kısa mı ve şafak atarsa 72... Kıbrıs'tan herkese selamlar...

347 kısa dönemler bilet almam lazım .Yol iznim 2 gündü. Hiç izin kullanmadım ocak kaçta çıkacağım?Kesin bir şey söyleyin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

quote:

Orijinalden alıntı: emrllhbs34

Zaman çok çabuk geçiyor, daha dün gibi ne götürelim ne yapacağız sınav da ne soracaklar uzun mu çıkacak kısa mı ve şafak atarsa 72... Kıbrıs'tan herkese selamlar...

347 kısa dönemler bilet almam lazım .Yol iznim 2 gündü. Hiç izin kullanmadım ocak kaçta çıkacağım?Kesin bir şey söyleyin lütfen

Asıl önemli olan şu an kaç gün yol izni alacağın.
  • Günler çok çabuk geçiyor,Askerlik konusunda bir sıkıntımız yok Allaha sükür,tek derdimiz gün saymak.Batarsa 72 diyorum.

Her çarşıda 349 kd arkadaslarada takılmadan geçmiyorum,Hadi gelin artık demeden gidemem kışlaya,

Çarsı donuslerı kışlaya dönmek cok kkoyuyor,özelliklede evciden sonra...3 gün depresyondan cıkamadım ama hemen adepte olunuyor.

Şaka maka kasımıda bozduk ve şuan Kasım 4 diyoruz.

Umuyorum ocakta buraya özgürlüğümüzle dönüp sohbet edecez.
  • Sınav günü ramazan derken şimdi atarsa 73 diyoruz zaman gerçekten çok çabuk geçiyor sadece benim kaldığım yerde komutanlar pek biz kısa dönemleri sevmemesi tek sorun bu bunuda pek büyütmemek gerek kafada iyi bakın kendinize yüreğinize iyi bakın hayırlı teskereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jose55

Günler çok çabuk geçiyor,Askerlik konusunda bir sıkıntımız yok Allaha sükür,tek derdimiz gün saymak.Batarsa 72 diyorum.

Her çarşıda 349 kd arkadaslarada takılmadan geçmiyorum,Hadi gelin artık demeden gidemem kışlaya,

Çarsı donuslerı kışlaya dönmek cok kkoyuyor,özelliklede evciden sonra...3 gün depresyondan cıkamadım ama hemen adepte olunuyor.

Şaka maka kasımıda bozduk ve şuan Kasım 4 diyoruz.

Umuyorum ocakta buraya özgürlüğümüzle dönüp sohbet edecez.

aynen kardeş kasımda bitsin aralık gelsin,oda bitsin zaten askerlik bitecek..ocak ayı 347.k.d. lerin ayı olacak..gelin artık biletlerrrrrrrr:) atarsa 73.şırnak. başkada yok!!!
  • Dönem boşluğunun bitmesine 2 hafta kaldı.Bu dönem daha çok acemi geleceği için ben son günlerimi fena bir yardırmayla geçiricem.En azından zaman hızlı geçicek.Çanakkale 116. Jandarma Alay mutfağından selamlar...
  • Kaldı 74

İzmir/Bornova'dan selamlar
  • birşey kalmadı artık.son bir gazla bir çırpıda bitiricez inşallah.birdahaki ay burda şenlik başlar
  • Akşehir İkmal Merkezden selam malesef çok berbar geçiyor günler burası uzun dönemler için sürgün yeri 29 tane günah keçisi kd buraya düştük tam psikopatlara alıştık derken denetleme olayı çıktı başımıza bildiğin anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geliyor hergün 50 şınav 50 mekik 10 barfiks 3000mt koşu var üstüne tüfekli tüfeksiz hareketler görev yerleri falan yalan oldu kasım sonuna kadar bitsin artık bu işkence diyoruz ayrıca günde en az 2 saat nöbet ve mıntıkada cabası 29 tane kd yiz topu topu 7 kişiyi onbaşı yeni yaptılar sırf angarya işleri bize yaptırmak için... Keşke doğuda olsaydık diyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isletmekonomist -- 4 Kasım 2012; 15:21:20 >
  • kesinlikle benimde tahminim bu yönde moraller baya iyi olucak allahın izni ile atarsa 73 diyorum ki inşallah doğrudur :) komutanlarımızında pek bilgisi yok tezkere gününün hangi gün olduğu konusunda uçak bileti için çok iyi olurdu kesin ne zaman çıkacağımız bilenler varsa eğer yardımcı olurlarsa sevinirim 349. bekliyoruz sizleri
  • 3 gün yol izni olanlar 16 ocak
    2 gün yol izni olanlar 17 ocak
    1 gün yol izni olanlar 18 ocak

bunlar geçen senenin çıkış tarihleridir. bu senede değişen birşey olmaz.
  • 347.dönem mekanize astegmen 15 inde görev başlar.Geri sayım başlasın
  • selam mıllet ızne geldım topçu çavuş hasan şapçı çanakkale gokceada askerlık yapıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be günler ne çabuk geçmiş ben de geçen sene bu sıralar askerdim hiç bitmeyecek gibi gelirdi ve her günü tek tek sayarak bitirdim askerliği.ben çok stresli bir ortamda yapmıştım hala kabuslar görüyorum ama neyse ki bitti insanın özgürlüğünün kıymetini anladığı en iyi yer ve yapılacak en güzel şey iyi dostlar edinmek.hayırlı tezkereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: caqri

Uzun zamandır foruma girmiyordum, aslına bakılırsa bu mesajdan sonra da bir daha ne zaman aklıma gelir de dönme şansım olur onu da bimiyorum.. Ama askerde bulunduğum 2.5 aylık süreçte gördüklerim doğrultusunda 1-2 şey yazma gereksinimi duydum arkadaşlar...

* Sonucu ilk gördüğünüzde "Burası iyidir, burası berbattır." gibi cümlelere aldırış etmeyin. Rahat olup olmayacağınız tamamen gittiğiniz yerde aldığınız görev ve başınızda bulunan bölük komutanınızla ilgili bir şey..,

* "Askere giderken yanıma ne alayım?" "Kolonya alsam girişte sokarlar mı?" "Fanilalar yeşil mi olsun, haki mi?" gibi gereksiz sorulara takılmayın.. Askerlik sandığımız kadar komplike ve sıkıntılı bir yer değil, geldiğinizde göreceksiniz.. Kimse açıp donunuzun rengine bakmıyor yani... Yanınıza da benden size tavsiye alabildiğiniz kadar AZ şey alın.. Eksiklerinizi tamamlamak için YETERİNCE vaktiniz zaten olacak..

* Askerliğinize başladığınızdan itibaren KİMSE İLE gereğinden fazla samimi olmayın.. İnanılamayacak derecede çıkar ilişkileri hat safhada çünkü..

* Bir iş yaparken kimseye EYVALLAH çekmeyin.. Zamanla o işler bir bakmışsınız üzerinize yapışmış haberiniz yok..

Bunun gibi aslında bir çok şey var ama, diğerlerini zaten zamanla öğreneceksiniz... Özellikle kısa dönem olarak şunu söylüyorum sizlere, DOĞU tarafına düşerseniz, işiniz BATIDAN çok çok çok daha kolay.... ;)

Son olarak; Kasım sonu denetlemeye giriyoruz.. Hatta bir çok kışla "Yıldız Denetlemesi"ne giriyor.. Sanırım 349. denetleme görmeyecek, bu konuda da tarif edemeyeceğim kadar şanslısınız... :)

Herkese şimdiden hayırlı tezkereler..

Atarsa 75... ;)

O sevdim bu işi :) 349. dönem olarak bide denetleme görmessek yırttık ve yaşadık desene

• 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.