Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (615. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.744
Cevap
96
Favori
725.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitsin artık ya Yarısını yedik çok şükür atarsa 81 başkada yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurd@cı

beyler 7 gün dağıtım izni kullandım gökçeadaya gelirken,burda da 1 gemi 1 de yol izni günü veriyorlar,yani 2 gün düşüyoruz,benim çıkış tarihim 25 oocak 2013 sabahı mı 26 ocak sabahı mı ?? var mı hesaplamasını bilen

24ocak sabahı çıkarsın bence çünkü 7gün dağıtım kullandıysan geriye 5gün iznin kalır 2 gün de yol verirlerse toplam 7gün izin yapar sevk tarihin 31temmuz muhtemelen o yüzden 31 ocaktan hesap etceksin bildiğim kadarıyla o da 24 ocak sabahı yapar
  • Tertipler merhaba,

Bende İzmir Tepecik / yenişehirde askerlik yapmaktayım.

Biz bugün şafak 80 diye hesaplıyoruz. Ama kimi arkadaşta şafak 81 diyor.Açıkcası hesaplar karıştı. Ocak ayını 30 mu yoksa 31 mi alıyoruz? Yoksa 12 ağustostan itibaren 158 gün mü hesaplıyoruz? Kesin bir bilgisi olan var mı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanvb

Tertipler merhaba,

Biz bugün şafak 80 diye hesaplıyoruz. Ama kimi arkadaşta şafak 81 diyor.Açıkcası hesaplar karıştı. Ocak ayını 30 mu yoksa 31 mi alıyoruz? Yoksa 12 ağustostan itibaren 158 gün mü hesaplıyoruz? Kesin bir bilgisi olan var mı? :)

yol izni 2 gün alanlar 16 ocakta ,1 gün alanlarda 17 ocakta cıkıyor kardeş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun25

quote:

Orijinalden alıntı: erhanvb

Tertipler merhaba,

yol izni 2 gün alanlar 16 ocakta ,1 gün alanlarda 17 ocakta cıkıyor kardeş...

Sağol tertip. O zaman 80 hesabımız doğru.. 17 ocak sabah güneşini kovalamaya devam o zaman..

Ayrıca 349 nolu kardeşlerimiz de elini çabuk tutsun artık.. Nöbetten düşelim artık :)))

• yariladik bakalim hayirlisi atarsa 80 elimdede galaxy ace var 3 g giiyoum karakolda rahat boyle seyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır foruma girmiyordum.

Hava Kuvvetleri K.lığı 2. Ana Jet Üssü Çiğli /İzmir'den herkese selamlar.

Şafak 81, atarsa 80 (yol iznim 1 gün) - Hepinize hayırlı teskereler, sağlam dönelim yuvalarımıza.
  • Her hafta biri gelip 2 cümle ile açıklama falan yapmadan şu tarihte çıkacaksınız diyor. Neye göre kime göre konuştukları belli değil. İnsanlar bu tarihlere göre uçak bileti alacak, ayarlamalar yapacak, sevdiklerine ona göre haber verecek.
    Kıbrısla Türkiye'de askerlik yapanlar arasında fark mı var? Burada yazıcının künye defterine göre yaptığı hesap yukarıda arkadaşın yaptığı hesapla aynı. Kalan izin günleri ve yol izni toplamını 31'den çıkarıp buluyor. Bu bağlamda dağıtım izni kullanmayıp 3 gün yol izni olanlar, yani en erken çıkacak olan 347. Kd askerlerin çıkış tarihi 16 ocak.
    Hala ocak ayını 30 hesaplamanın mantığını anlayabilmiş değilim, sadece İzmirden bir arkadaş künye defterlerinde, daha önceki dönemlerde 30u olarak hesaplandığını söylemişti, bizim defterde 31i görünüyor. Nasıl olacak şimdi? Tsk standardı ve takvim göz ardı edilip ocak ayı bundan sonra 30 çeker mi diyelim ne yapalım?

• Geçen sene ağustos celbinde gittim, 2 gün yol izniyle 17 ocakta terhis oldum. Aylar kısalmadıysa siz de aynı tarihlerde terhis olacaksınız demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Her hafta biri gelip 2 cümle ile açıklama falan yapmadan şu tarihte çıkacaksınız diyor. Neye göre kime göre konuştukları belli değil. İnsanlar bu tarihlere göre uçak bileti alacak, ayarlamalar yapacak, sevdiklerine ona göre haber verecek.
    Kıbrısla Türkiye'de askerlik yapanlar arasında fark mı var? Burada yazıcının künye defterine göre yaptığı hesap yukarıda arkadaşın yaptığı hesapla aynı. Kalan izin günleri ve yol izni toplamını 31'den çıkarıp buluyor. Bu bağlamda dağıtım izni kullanmayıp 3 gün yol izni olanlar, yani en erken çıkacak olan 347. Kd askerlerin çıkış tarihi 16 ocak.
    Hala ocak ayını 30 hesaplamanın mantığını anlayabilmiş değilim, sadece İzmirden bir arkadaş künye defterlerinde, daha önceki dönemlerde 30u olarak hesaplandığını söylemişti, bizim defterde 31i görünüyor. Nasıl olacak şimdi? Tsk standardı ve takvim göz ardı edilip ocak ayı bundan sonra 30 çeker mi diyelim ne yapalım?

Hocam , herkes bildiğini söylüyor işte , bu kadar kafan karışıyorsa foruma bakmak yerine niye direk bölük astsubayına bu durumu söylemiyorsun ? Uçak bileti alacağım , Planlarımı yapacağım yardımcı olurmusunuz dersen hiç kimse sana birşey demez . Sende net tarihi öğrenmiş olursun . Yanlışmıyım ? . Böyle forumlarda farklı yerlerden bir çok kişi olduğu için bilgi kirliliği oluyor malesef. Onun için senin bu durumu forum yerine direk bölük astsubayıyla konuşman çok daha iyi olacaktır.

• Küçükyalı Lisan okulundan merhbalar
    1 gün yol izniyle 18 ocak ta terhis olacakmış gibi biletleri ayarlıyoruz arkadaşlarla.
    349 lar gözlerimiz yollarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaoss
    Hocam , herkes bildiğini söylüyor işte , bu kadar kafan karışıyorsa foruma bakmak yerine niye direk bölük astsubayına bu durumu söylemiyorsun ? Uçak bileti alacağım , Planlarımı yapacağım yardımcı olurmusunuz dersen hiç kimse sana birşey demez . Sende net tarihi öğrenmiş olursun . Yanlışmıyım ? . Böyle forumlarda farklı yerlerden bir çok kişi olduğu için bilgi kirliliği oluyor malesef. Onun için senin bu durumu forum yerine direk bölük astsubayıyla konuşman çok daha iyi olacaktır.

Sorduğumda cevap vermiş olsa zaten böyle bir kafa karışıklığı içinde olmam ki. Buraya da komutan böyle anlattı derim, geçer giderim. Sağolsun kendisi henüz Kasım ayında çıkacak olan askerlere bile kesin tarihi vermemişken, ben Ocak ayı diyince ''ooooo daha çoook var, biletler de ucuzlar canım bir şey olmaz'' gibisinden tepkiler alınca birkaç kez, vazgeçtim sayılır sormaktan; en azından bir süre için.
    Verdiğim tepki de bilinen neyse onun söylenmesini istememden, sadece tarih verip 'sen şu gün çıkacaksın' diye komutan gibi konuşulunca nerden biliyorsun sorusu geliyor akla hemen.
    Yoksa aşağı yukarı herkes aynı durumda. Yazıcı olanlardan ya da komutanı daha insani vasıf taşıyanlardan belki öğreniriz derdindeyiz.

Neyse artık ben standart hesaba göre alırım bileti artık, yapacak bir şey yok. Bu haftadan sonra fiyatlar iyiden iyiye yükselir gibi.

90'dan düştüm bu arada :P Haftaya falan da plakalara başlarım artık kısmetse. Epey var ama bir sürü de zaman geçmiş hali hazırda.

Cumhuriyet Bayramı'nız kutlu olsun tertipler, hayırlı teskereler :)

• Kibris alevkayasindan 347 kdlerr sevgiler saygilar. Atarsa 79=kilis

• şafak atmayalı çok oldu ... kısa bir hatırlatma olsun :) 80 de battı ... 80 diye bişey yok artık keşandan herkese saygılar selamlar
  • atarsa 78 başka yok
  • 349 olarak bizler gelelim de gideceğinizi anlayın dedeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

349 olarak bizler gelelim de gideceğinizi anlayın dedeler

Ben zaten şafağımı saymıyorum. Sizin aşamalar daha kısa, kolay sayılıyor.
    Bugün itibariyle başvurular bitti. 30 kasıma kadar sarı zarflar alınacak. Hemen ardından sınav ve sonuçlar açıklanacak. 20 gün civarı acemi birliğiniz sonrası zaten pek bir şey kalmayacak siz usta birliklerine katıldığınızda. Yani 30, 3, 7, 2, ~20 bitince de ben kendi kalan 20 günümü sayarım diye hesapladım çılgınca.
    Özetle bir an önce gelin :)

• Vay be bizim torunlara bak. Bilet milet olayına girmeye bile başlamışlar. Neydi o günler arkadaş geçmiyor, geçmiyor, geçmiyor... der dururduk hergün. Bir baktık bitti. Bitirmişsiniz siz de. Herkese şimdiden hayırlı tezkereler.
  • Bugun komutan hesapladi. 7 gun dagitim kullandim 2 gun yolum var. 24 ocak ozgurluk tarihim.

• aranızda hukuk mezunu var mı? varsa nereye düştü kd mi yd mi?
  • 
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.