Şimdi Ara

347. DÖNEM HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim gibi kimler var.Forumlarda kimileri çok rahat kimileri çok zorlu yazmış.Ne psikolojide olmam gerektiini çözemedim

• Ayni yerdeyiz..

Simdiden hayirli tezkereler hepimize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: walnutcreek

Ayni yerdeyiz..

Simdiden hayirli tezkereler hepimize..
    benim çok arkadaşım kısa dönem havacı er olarak burda acemilik yaptı, nispeten rahat bir yer diğer yerlere göre, herkesin dediği acemilik eglenceli olur, herkes kısa dönem geyik muhabeti filan.

bu arada bende buraya düştüm, daha öncedende forumda yazmıştım kütahya gelicek bölümden dolayı, büyük ihtimalle diye :)

bide burdan gidebileceğimiz yerler usta birliği olarak , afyon(1 arkadaş ), eskişehir (2 arkadaş), kütahyanın radar mevzisi dağ başında bi yermiş çok sogukmuş (1 arkadaş oraya düştü), daha başka mugla milastı herhalde (bura çok rahatmış),amasya, izmir, batman , rize, gibi yerlere düşülebiliyomuş,

• quote:

Orijinalden alıntı: S0N3RR

benim çok arkadaşım kısa dönem havacı er olarak burda acemilik yaptı, nispeten rahat bir yer diğer yerlere göre, herkesin dediği acemilik eglenceli olur, herkes kısa dönem geyik muhabeti filan.

bu arada bende buraya düştüm, daha öncedende forumda yazmıştım kütahya gelicek bölümden dolayı, büyük ihtimalle diye :)

bide burdan gidebileceğimiz yerler usta birliği olarak , afyon(1 arkadaş ), eskişehir (2 arkadaş), kütahyanın radar mevzisi dağ başında bi yermiş çok sogukmuş (1 arkadaş oraya düştü), daha başka mugla milastı herhalde (bura çok rahatmış),amasya, izmir, batman , rize, gibi yerlere düşülebiliyomuş,

Alıntıları Göster
    arkadşlardan birine mesaj attım kütahya havacı çıktı diye, şey yazmış :

Vay kardeşim hayırlı uğurlu olsun, hadi bakalım artık mavilerden bıkma zamanın geldi, şirinler arasına katılma vakti yazmış

• quote:

arkadşlardan birine mesaj attım kütahya havacı çıktı diye, şey yazmış :

Vay kardeşim hayırlı uğurlu olsun, hadi bakalım artık mavilerden bıkma zamanın geldi, şirinler arasına katılma vakti yazmış

Alıntıları Göster
    Arkadaslar nerelerden gittigimizide yazarsak, belki seyahat plani yapabiliriz.

Ben Istanbuldan gidiyorum..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende burdayım, hayırlı tezkereler...

• quote:

Orijinalden alıntı: carmicheal

Arkadaşlar bende burdayım, hayırlı tezkereler...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar banada burası çıktı.herkese hayırlı olsun.birbirimizle bağlantı kuralım orada birbirimizi bulmak adına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubora

arkadaşlar banada burası çıktı.herkese hayırlı olsun.birbirimizle bağlantı kuralım orada birbirimizi bulmak adına.

Alıntıları Göster
    Simdiden hayirli tezkereler hepimize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirLui

Simdiden hayirli tezkereler hepimize.

Alıntıları Göster
    kımısı ıyı kımısı kotu dıyor anlamadımkı:)
    ama emınım sızde ılk basta sozlukten bu yeri araştırdığınızda suratınızda bı tebessum olusmustur.yatma yeri,torpıllılerın mekanı vs:)
  • Arkadaslar bende kutahya ya havaci olarak düştüm. İstanbuldan gelicem.otobusle kaç saat sürer bilen varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybel

Arkadaslar bende kutahya ya havaci olarak düştüm. İstanbuldan gelicem.otobusle kaç saat sürer bilen varmı ?
    Herkese hayırlı tezkereler şimdiden. Ben pazar sabahına aldım biletimi. İst.dan 5 saat sürüyormuş yol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 10 Ağustos 2012; 12:06:13 >
  • Bende pazar sabahı binİcem saat 15:00 gibi birliğe katılırım

• quote:

Bende pazar sabahı binİcem saat 15:00 gibi birliğe katılırım
    bende kütahyaya geliyorum arkadaşlar. muğladan geleceğim pazar günü 14:00 ya da 15:00 gibi kütahyada olacam sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pexola -- 10 Ağustos 2012; 13:58:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pexola

bende kütahyaya geliyorum arkadaşlar. muğladan geleceğim pazar günü 14:00 ya da 15:00 gibi kütahyada olacam sanırsam

Alıntıları Göster
    pazar sabahı 7 arabası istanbul otogardan, Kütahya yolcusukalmasın :)

Rahat yer diyorlar, ama tugay çok büyük ve kalabalıkmış, türkiyenin tek hava er eğitim birimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wenser

pazar sabahı 7 arabası istanbul otogardan, Kütahya yolcusukalmasın :)

Rahat yer diyorlar, ama tugay çok büyük ve kalabalıkmış, türkiyenin tek hava er eğitim birimi

Alıntıları Göster
    evet önümüzdeki 28 gün burdayız. burayla ilgili çok iyi şeyler duyuyorum. hep kötü duymaktan iyidir beyler.
  • Benim arkadasım burda yaptı ve gayet rahat diyor bence halimize şükür edelim iyi yere düştük

• quote:

Benim arkadasım burda yaptı ve gayet rahat diyor bence halimize şükür edelim iyi yere düştük
    alısveris ne yaptınız beyler ?

ben sadece mavi t-shirt ve don aldım. Baska bisey almadım.

Ama o mavileri görünce hakikaten The Smurfs Kütahya anasını satayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caşi

alısveris ne yaptınız beyler ?

ben sadece mavi t-shirt ve don aldım. Baska bisey almadım.

Ama o mavileri görünce hakikaten The Smurfs Kütahya anasını satayım.

Alıntıları Göster
    Bu yilin moda rengi bizim icin Mavi..Hayirli olsun hepimize..
  • quote:

Alıntıları Göster
    öncelikle hepinize hayırlı teskereler.

kütahyada sizi en fazla zorlayacak şeyler
    1- Eğitim sahasına gidiş- geliş (sıcak altında hele silahlı eğitime geçince o yol bitmiyor)
    2- 40-45 derece altında - eğitim (ama öyle zorlayıcı hareketler yok. 20 şer dk lık temel askeri eğitimler. sonra 20şer dk da dinlenme veriyorlar. aşırı sıcak oluyor çünkü. postalın içini hortumla ıslatıyorduk aralarda o derece)

Bunun harici oldukça rahat. yemekler güzel. beğenmezseniz ayrı kafeterya var. pizza bile vardı.250-300 kişilik bölük olduğu için banyo sırasında biraz bekliyorsunuz ama hergün akşam yıkanıyorsunuz sikinti yok :) bölükte nescafe-çay otomatı bile var

• quote:

Alıntıları Göster
    Benim babam havaci, lojmandayiz, burada ki uzun donemlerin hepsi Kutahya cikisli. Sordum, nasildir diye, rahattir dedi, sorun yasamazsin, cok yuruturler dedi. (Eylem olan yurumek anlaminda) Ziraat bankasi atmsi varmis, pek isime yaramadi ama dun telefon actik, garanti var demisti bir asker. Dedikleri gibi, tabur cok buyuk bir yermis. Ha ilk hafta sizi kantine gondermezler dedi, dedim sigara durumu ne olacak? Valla cavuslar falan gider, onlara para verip aldirirsiniz dedi. Dedim toplu gotureyim, 7-8 paket, sikinti olur dedi. Hirslzlik acemilikte olmaz dedi. Tuvalet kagidi sokmaya calis mutlaka dedi, giristeki aramada aliyorlar dedi, soyle yanina almak istedigini dedi. Tuvalet kagidi cok sikinti oluyormus cunku orada. Onun disinda cok bisey goturme, zaten tonla sey verecekler, tasiyamazsin bile dedi. Oyle iste, aklima gelenler bunlar.

edit: Bu arada bunlari anlatanlar, 345 ile gelenler, yani taze bilgiler bunlar. Ayrica cay kahve otomatlarini kaldirdiklarini soylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirLui -- 10 Ağustos 2012; 17:29:13 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.