Şimdi Ara

34DB ses seviyesi altında buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu konuyla ilgili geçmiş yazıları da okudum. fakat spesifik soran olmadığı gibi cevaplayan da olmamış.
    bazı internet sitelerinde DB üzerinden aratma fonksyonu var. Ücreti önemli değil, kaliteli ve "EN SESSİZ" buzdolabını arıyorum.
    Günümüzün evleri gittikçe küçülüyor. Haliyle stüdyo daireler çoğaldı. buzdolabıyla birlikte yaşıyoruz adeta. Haliyle sürekli derinden bir motor sesi geliyor ve inanılmaz takılıyorum bu sese.
    Siemens kullandım, eline çekiç alıp buz kırar gibi buz kırıyor. Misafir yerinden zıplıyor. servisi aradım normal dediler. hediye ettim sessiz diye arçelik tavsiye ettiler, en pahalı modelini gittim aldım, sürekli bir motor sesi geliyor. yine delirtti beni.
    şimdi; 20DB teknik olarak 1 metreden duyulabilen bir ses değil. notebookun fanı 35db civarında çalışıyor. haliyle 35db altında çalışan buzdolabı arıyorum.
    bu araştırmamda 34db çalışan Miele buldum, daha da sessizi var mıdır diye arıyorum.

• Budur hocam aradığınız şey.
    Kullanmadım bilmiyorum kağıt üstünde yazan değer bu!

• Net olarak cevap vereyim reel olarak 34db altında çalışan buzdolabı yok. Eğer daha düşük ses seviyesi arıyorsanız özel olarak yalıtım yaptırmanız şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLİMA SES SEVİYESİ HAKINDA SORU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.