< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fesbd -- 6 Kasım 2020; 0:17:23 > |
34g*n46 plakalı araç tarafından darp edildim
-
-
Kesin motora güvenip şeridin ortasından falan gidiyordun xd
-
Gecmis olsun
Uzuldum :( -
Olm siz nasıl darp ediliyonuz hiç mi gücünüz kuvettiniz yok ben ölesiye girerim öyle durumda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: unravelingOlm siz nasıl darp ediliyonuz hiç mi gücünüz kuvettiniz yok ben ölesiye girerim öyle durumda.
Yaş 15 falan büyük ihtimal
-
sırf şu sebepten türkiyede araç kullanmak istemiyorum. ehliyet bile almadım.
insanların ne yapacağı belli değil. kaç defa gördüm yol verme şeysi yüzünden adam arabadan kesici aletle fırlayıp öndeki araca saldırmaya gidiyor falan. insanlar engellemese neler olacak.
avrupada amerikada vb yaşasak zevkli olurdu araba kullanmak güven içinde ama türkiyede acaba bugün biri saldırır mı bana diye kullanılır anca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 26 Temmuz 2020; 21:30:43 > -
geçmiş olsun
özellikle motor kullananlara özel bir siniri var trafik çomarlarının
-
2013 yada 2014 yılında arabamız varken motorlu bır maganda tarlabaşında ışıklarda motorunu arabamın önüne çekıp inip artislik yapmıştı. Arabadan inmediğim için olay buyumedi ama inseydim kesin kavga çıkacaktı.
-
plaka sahibini sorgulat eminim kürt çıkacaktır değilse kimse aractan inip kimseyi darp etmez
-
Geçmiş olsun.Gelişmeleri paylaşırsanız ilerde bu duruma düşen insanlara rehber olur yaşadıklarınız... -
Seni darp edenlerin aynı zamanda cumhurbaşkanına hakeret ettiklerini ve fetöcü olduklarını da şikayet dilekçende belirtirsen bir şeyler olabilir. -
Öyle bi memleket ki attigi dayak yanına kar kalıyor.
Adalet nerdesin, -
Çok geçmiş olsun umarım cezasını bulur
-
Olum kaskın felan yok mu senin? Ne tırsak adamlarsınız siz -
quote:
Orijinalden alıntı: unravelingOlm siz nasıl darp ediliyonuz hiç mi gücünüz kuvettiniz yok ben ölesiye girerim öyle durumda.
hacım hiç kavga etmedik bunca zaman
doğal olarak pısırıklık ve korku var yüreğimizden atamadığımız
-
Kardeşim bırak ne haltı varsa görsün,alma başına bu yaşta dert sen de bundan sonra dikkatli gitmeye bak.Akşam evine gidince rahat rahat otur bırak o yaptığınla azap çeksin...
-
Hakkını kesinlikle aramani tavsiye ediyorum, özellikle kamera gibi ekipmanin var ise.
"Boşver yea" diyenler, bugün bu arkadaşımıza yarin size, annenizin kardeşinizin başına gelebilir. -
araç kamerası ve emanet taşıyacan, öyle leş bir insanı var ki mecburen bunları kullanman gerekiyor
-
Boşvermezseniz yine mağdur olan zarar görecektir.O ayıbı yapan kişi yine yakasını sıyıracaktır,Ülke bu tip arızalar ile dolu iken hangisinin peşine düşeceksiniz..?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yaş 15 falan büyük ihtimal |
plaka sahibini sorgulat eminim kürt çıkacaktır değilse kimse aractan inip kimseyi darp etmez |
Olm siz nasıl darp ediliyonuz hiç mi gücünüz kuvettiniz yok ben ölesiye girerim öyle durumda. |
Benzer içerikler
- rixper kullananlar kadınlar kulübü
- istanbul"da en iyi diş hastanesi devlet
- kullan at telefon
- sağlık ocağı geçmiş güne rapor verir mi
- ankesörlü telefon numarası
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X