Şimdi Ara

35.000 tl otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk arabamı alacağım için heycanlıyım biraz en fazla 35.000 tl verebilirim.
    araçta istediğim özellikler

otomatik olması dizel veya küçük motorlu araçlarda olabilir. ben bu fiyata otomatik düzgün bi araç bulamadım açıkcası tavsiyeleriniz bekliyorum.

ibiza 1.2 sport coupe
    renault clio 1.5 dci
    toyota yaris 1,33 sol ben bunları bulabildim bu araçları nasıl bilirsiniz ? bu arada 3 kapı spor arabalarda olur yeter ki temiz olsun şimdiden teşekkürler.

• 2012 kopekbaligi kasa mitsubishi colta da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler ama tasarımı hoşuma gitmiyor onların tabi zevkler renkler tartışılmaz
  • Ben de bu fiyatlara bakıyorum. aklımda Suzuki Swift var ama temiz bulamıyorum. ne yapacağımı pek bilmiyorum
  • Corsa ya bakabilirsin

• Accent era

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mazda 3 bak 2004-2006 sıkıntısız şanzuman diyor herkes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 1 Mayıs 2017; 13:40:50 >
  • araç ne kadar yeni olursa o kadar sıkıntısız olur, punto evo bakın derim benim bir önceki aracımdı parçası ucuzdur

baktığınız araç yarı otomatikse mutlaka yokuş kalkış desteği olsun

önceki aracım: 2011 punto evo 1.4 8v 77hp dualogic dynamic+assist kit
    hız sabitleyici, yağmur sensörü, park sensörü, çift bölgeli dijital klima, hız sabitleyici, 4 cam otomatik, abs, asr, esp, sürücü ve yolcu hava yastığı, diz hava yastığı viraj farı özellikli ön sis farı, alüminyum alaşımlı jant, led arka stoplar, elektrikli ısıtmalı yan aynalar, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, ön kol dayama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 3 Mayıs 2017; 6:1:1 >
  • Arif kullanıcısına yanıt
    O ne ya Yok yokmuş. Yakıt değerleri nasıldı ve aracınızı neden sattınız ?

• bu colt ve attrage önerileri ne çok gelmeye başladı arkadaş. leğen plastiği incecik sacdan başka bir şey yok araçlarda.

clio tek geçerim bu karşılaştırmada.
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Clio deri kaplı konsol sunuyor zaten değil mi? Şu leğen plastiği kadar saçma bir muhabbet yok, aynı segment araçlar neticede, kaliteleri hemen hemen aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Mayıs 2017; 1:15:50 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    yok hocam değil ya. 2003 clio nun bile göğüs plastiği 2015 colttan atrage den daha iyi. clionun göğüste değil de alt kısımda kullandığı plastik kalitesinde coltun tüm plastikleri.
  • Peki es motor secenekleri ve model yilinda ; motoru, teknik verileri, ic hacmi, donanimlari, sorunsuzlugu daha iyi mi?

Ama tabi butun gun on konsolumuzu oksadigimiz icin plastik yumusakligi hepsinden onemli.

Hayirli gunler.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    üstte yazdığınız tüm kriterlerde clio yu seçerim. alacak arkadaş baksın araştırsın bana katılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak190591

O ne ya Yok yokmuş. Yakıt değerleri nasıldı ve aracınızı neden sattınız ?

Evimi şehrin baya dışına taşıdım eşimin işinden dolayı, benzinli araç yük olmaya başladı, aldığımda 7200 km'deydi (sahibi yurt dışında, kaldırım kenarında yatan bir araçtı) sattığımda 19.000 km'de sattım, bir de çalıştığım şirketin araçları filo kiralamaya geçince uygun fiyata citroen c4 dizel otomatik denk geldi, o yüzden sattım

Yakıt değerleri Ankara'da şehir içinde yoğun trafiğe girmeden 6.0lt/100km, uzun yolda 90-100 gidebilirseniz 5.2lt/100km daha da üstünü görmedim ben. Ama eşim kullandığı zamanlarda 6.6'ya kadar çıktı şehir içinde. Örnek olması açısından;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-erenege-motors-dan-satilik-2011-fiat-punto-evo-1.4-dynamic-416366418/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sifir-tadinda-punto-evo-dynamic-paket-otomatik-vites-77000-km-de-426117875/detay

Direksiyonun sol altındaki kol hız sabitleyici, bir de kendiliğinden kararan dikiz aynasına bakınca dynamic+assist kit olduğu anlaşılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

üstte yazdığınız tüm kriterlerde clio yu seçerim. alacak arkadaş baksın araştırsın bana katılacaktır.

Kusura bakmayin o zaman verilere gore degil markaya gore arac seciyorsunuz. Zevk meselesi saygiliyim.

Zira tum kriterlerde mitsubishiler cok daha iyi sonuclara sahiplerdir.

Hayirli gunler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.