Şimdi Ara

35 40 BİNLİK OTOMATİK BİNEK ARAÇ ALMAK İSTİYORUM ÖNERİLERİNİZİ ALABİLİR MİYİİİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CİVİC, GOLF5, FOCUS, CERATO ÖNCELİĞİM...

• BANA YARDIM EDECEK KİMSE YOK MU YAA
  • cruze modeline bakın.
  • Dizel,benzin, Hb, sedan az yakan, çok yakan? Ne için kullanılacak aile mi kullanacak, tek mi kullanılacak, yeni model düşük versiyon mu, eski model yüksek versiyon mu? Kriterler neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _dangerfull

Dizel,benzin, Hb, sedan az yakan, çok yakan? Ne için kullanılacak aile mi kullanacak, tek mi kullanılacak, yeni model düşük versiyon mu, eski model yüksek versiyon mu? Kriterler neler?

hocam aile arabası olacak yakıt konusu illaki önemli şehir içinde kullanıcam yoğun olarak. bayağıdır yorumlara bakıyorum forumda otomatikten soğumak üzereym. eşim de kullanabilsin diye otomatik düşünüyorum. tabi rahatlığı ayrı bi mevzu. şu ana kadar ki en makul araç kia ceratonun consept 6 ileri otomatiği ve focusun 4 ileri 2009 2010 model lpg versiyonları arasında kaldım. civic piyasasında aradığım kriterlerdeki arabalar 45 den aşağı yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

cruze modeline bakın.

cruze yakışıklı araba lakin hakkında hiç iyi istihbarat yok özellikle yakıt ve yedek parça konusunda çok muzdarip kişi biliyorum.
  • Butun parçAları opel zaten ne alakası var bos dedikodu bunlar.yakit ortalama 10lt onuda isterseniz lpg ile cozersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cruze. Hatta 2.0 dizel otomatik. Resmen f p arabası

• şu an daha çok kia cerato yada focus düşünüyorum cruze düşünmedim hiç
  • Cruz bencede düşünme, cerato güzel bi seçenek ama, beyaz sunrooflu fd6 da güzel duruyor, gelgelelim ondada bagaj yok. Focus kütük gibi araba gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Cruz bencede düşünme, cerato güzel bi seçenek ama, beyaz sunrooflu fd6 da güzel duruyor, gelgelelim ondada bagaj yok. Focus kütük gibi araba gözümde.

kia cerato şu an en mantıklısı sanırım otomatiğinin detaylarını bilmesem de(4 ve 6 ileri olanları var onu biliyorum sadece) torku yüksek forda göre daha yakışıklı araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Cruze. Hatta 2.0 dizel otomatik. Resmen f p arabası

tamamen katılıyorum,, sırf o sorunsuz 6 ileri tam otomatik şanzıman için bile alınır, 163bg gücüde yan cebine koyarsın ,, aynı motor ve şanzıman insigniada kullanılıyor, 10 numara 5 yıldız
  • Cruze

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala cruze bakmadım bakmıcam :)

• an itibariyle kia cerato otomatik 1.6 consept yada comfort almaya karar verdm. comfort ile consept arasında ne gibi farklar var acaba? bilgisi olan yorum yapabilir mi? tşk ediyorum şimdiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.