Şimdi Ara

35-40Bin Arası Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konu başlığında gözüktüğü gibi ayırabildiğim bütçe 35-40bin civarı. Hatta 35i geçmese süper olur ama 40-41 i zorlarım.

Fazla kilometre yapan biri değilim. Haftada 2-3gün sağa sola gezmeye kullanıcam.
    Spor görünümlü arabaları çok seviyorum. Tasarım çok önemli. Param yetse scirocco alırdım.
    Makul yakıt kullanımı olan dinamik hoş görünümlü genç arabası tavsiyeniz ne olur. Dizel olursa iyi olur ama az yakan benzinde kabulüm.
    Şuana kadar şu araçlara baktım.

Chevrolet Cruze (fiyatlar çok uygun sıfırını bile almayı düşündüm ama yakıt tüketimi çok geldi 8-9litre diyorlar sehir içi ve ben gaza basmayı genelde seviyorum bende 11litre yakar herhalde)
    Seat Leon 1.4TSI
    Peugeot 308 1.6 HDİ (çok tasarruflu ve seri deniyor bide özel üretim sportium gibi bir modeli varmış)
    Megane Spor Görünümleri var bazen trafikte görüyorum hoşuma gidiyor.

Siz olsanız ne alırdınız veya başka araç tavsiye edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: uakoc

ilanla alakam yoktur örnek sadece a3 bence ideal dediklerine göre...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2008-model-audi-a3-1.4-tfsi-ambition-sportback-cam-tavan-li-114205519/detay

ya rastgele bir ilan attım hasar kaydı var cıktı...bu kadar olur..:))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathlike

Merhaba arkadaşlar konu başlığında gözüktüğü gibi ayırabildiğim bütçe 35-40bin civarı. Hatta 35i geçmese süper olur ama 40-41 i zorlarım.

Cruze alınır.
    Benzin dert olursa lpg attırırsın.
    Hem spor hem ucuz.
  • aveo, clio 0 alınır o paralara, İkisininde tasarımı oldukça hoşuma gidiyo tabi sizi bilemem ama
  • Peugeot 308 1.6 HDİ 110 hp kullanıcısıyım, az yakıyor üstüne aşırı derecede seri insan hız yapmamak için biraz sabırlı olmalı tavsiye ederim 3 seneye yaklaştım bir sorun yaşamadım şükür.
  • 0.9 Tce Clio alabilirsiniz. tabi ki 0 km.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0 cruze
  • ikinci el alacağına 0 al derim ben
  • Cruze hoşuma gidiyor ama yakıt beni düşündürüyor biraz. Gaz falan bağlatmayıda genel olarak sevmiyorum.
    308 için çok olumlu şeyler duyuyorum biraz daha şuan ağır basıyor 36-37bin seviyelerine dizel otomatikleri bile var.
    Leon içinde hala kararsızım.

Bazı arkadaşlar sıfır al demişler ama bu fiyat aralığına sıfır sadece cruze uyuyor sanırım ?
    40bine kadar spor görünümlü sıfır başka ne alınabilir ki
  • Gene Lancer sokacam araya ama az yakan genç işi (hatta evo bodykit yapılabilir) araba olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3 ler hakkında ne düşünürsünüz? Alınır mı.
  • Fiesta 1.0 yada cruze alınabilir .
  • Seat 1.4 TSI yada Clio 0.9 Tce motorlusunu tercih edebilirsin. Ama bence Seat 1.4 TSI
  • seat tsi olabılır yada golf 6 1,4 tsi ıkıncı el dusunuyorsan yakıtı ıyı gıdısıde gayet ıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathlike

Mazda 3 ler hakkında ne düşünürsünüz? Alınır mı.

2009 sonrasi HB mazda 3 lere bakmani tavsiye ederim. Ozellikle impressive donanim.
    İsteklerini karsilayacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda civic

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse dememiş şaşırdım
    2011 km si çok temiz motion paket 1.6 CRDİ kia ceed derim nacizane
  • scirocco nedir ya lolipop değilmiydi o? Nesini beyeniyosunuz o arabaları yapmayın etmeyin. O paraya alırsın bi tane type r. Sellektor çaktınmı rocco sekerlerin hepsi saga yanasır
  • leon
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.