Şimdi Ara

35 milyarlik bütceye önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar arkadaslar.30 ve en fazla 35 milyara bir araba almayi düsünüyor babam.Bana piyasa arastirmasi yapmami söyledi bende size danisiyorum. Kendisi sifir model istiyor ve önceligide Dacia Duster 4x4 ..Ben o fiyata daha iyi bir model ve temize ikinci el bir arac bulunabilecegini söyledim.Sanirsam almak istedigi Dacia nin fiyati 32-33 milyar civarinda.Acikcasi benim icim Dacia ya okadar para verilmesine el vermiyor.Ha arabadan zerre anlamam belki yaniliyorumdur ama bilemiyorum yinede bana o arac icin fazlaymis gibi geliyor.Sizin alternativ olarak önerebileceginiz modeller varmidir. Yada herhangi bir düsünceniz ? Tesekkür ederim simdiden

• O 4x4 Duster ve Lada Niva var

Arazi istiyorsanız 20 .000 tl Lada Nivalar var arazide işinizi görür eğer asfaltta kullanacaksanız Duster arazidede iyi gidiyodu tanıtım videosunda gerçekden görmedim

• arazi araci disinda önerecekleriniz olabilirmi o foyat civarinda arkadaslar ?

• Şu an astra HB classic sıfırlar var 35 civarında. 5 bin TL indirimli.
  • accord derim =)
  • Corolla
  • suzuki grand vitara 2008 alınır o paralara
  • Arkadaslar simdide yeni gözdesi ford fiesta 2010 :) .. 34 milyar kadarmis zannedersem. ve galiba 1 temmuzdan sonrada 3.5 ila 4 milyar arasi zamlanacakmis. ne dersiniz ? Bu arada fikirleriniz icin minnettarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Democrazy

Arkadaslar simdide yeni gözdesi ford fiesta 2010 :) .. 34 milyar kadarmis zannedersem. ve galiba 1 temmuzdan sonrada 3.5 ila 4 milyar arasi zamlanacakmis. ne dersiniz ? Bu arada fikirleriniz icin minnettarim

34mü o paraya focus var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anectodhe

quote:

Arkadaslar simdide yeni gözdesi ford fiesta 2010 :) .. 34 milyar kadarmis zannedersem. ve galiba 1 temmuzdan sonrada 3.5 ila 4 milyar arasi zamlanacakmis. ne dersiniz ? Bu arada fikirleriniz icin minnettarim

34mü o paraya focus var

fiesta..focus degil yanlis duymadiysam evet galiba.. yaniliyorda olabilirim ama bilemiyorum.eger dogru ise ? ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Democrazy -- 29 Haziran 2010; 15:16:23 >
  • quote:

quote:

quote:

34mü o paraya focus var

fiesta..focus degil yanlis duymadiysam evet galiba.. yaniliyorda olabilirim ama bilemiyorum.eger dogru ise ? ne dersiniz ?

kuzenim de focus bakıyor fiyatı o civarlarda bişey görünüşü güzel donanımıda iyi sayılır alınabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

34mü o paraya focus var

kuzenim de focus bakıyor fiyatı o civarlarda bişey görünüşü güzel donanımıda iyi sayılır alınabilir

ford focus lada dediginiz gibi pek bir fiyat farki yok galiba.. focus daha bi alimli gibi ama performans ve teknik olarak nasildir onu hic bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Democrazy -- 29 Haziran 2010; 15:26:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

34mü o paraya focus var

ford focus lada dediginiz gibi pek bir fiyat farki yok galiba.. focus daha bi alimli gibi ama performans ve teknik olarak nasildir onu hic bilmiyorum.

o paraya fiesta yerine focus almak daha mantıklı olur ama

• evet öyle gibi gözüküor.. Peki gercekten 0 km fiyat listesini görebilegimiz bir yer varmi?
  • quote:

evet öyle gibi gözüküor.. Peki gercekten 0 km fiyat listesini görebilegimiz bir yer varmi?

http://www.ford.com.tr/fiyat/
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabd

suzuki grand vitara 2008 alınır o paralara

katılıyorum
  • hyundai tucson 2006 model ? yada kia sorento 2006 model.. ne dersiniz arkadaslar ?
  • kesinlikle toyota corolla öneririm. ben 1 Nisanda sıfır corolla 1.6 comfort modelini nakit 37400e aldım.çook memnunum. 6 vites. 124 beygir gücünde. hızlanması çook iyi. sollamalarda sizi tedirgin etmiyor.konforu yol tutuşu çok ii.yakıtı çook iyi. 2. elde sizi üzmez.değerini çok iyi koruyor. Focus veya dacia duster alırsanız dğerini ileride daha çok kaybeder satmak istediğinizde. 2-3 bin lira daha fazla verip bir corolla almanızı tavsiye ederim. memnun kalırsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.