Şimdi Ara

350.000-450.000 Arası Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba..Başlıkta da belirttiğim üzere bu fiyat bandında araç almak istiyorum. Mümkünse 2015 ve üstü olması lazım çünkü araç kredisi kullanıcam. Otomatik olursa iyi olur ama olmazsa manuel vites de alabilirim.Performanstan ziyade dayanıklılık ve tasarruf benim için daha ön planda olacak.Aile arabası olarak kullanıcam.

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

• Artık bu paralara araç kalmadı ki :(
  • Egea 1.4 Benzin&LPG uygun araç olur hocam , manuel sadece …
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota16

Egea 1.4 Benzin&LPG uygun araç olur hocam , manuel sadece …
    Kronik yağ eksiltme var diyorlar hocam egea 1.4 benzinli motorlarda. O yüzden bir çekindim egeadan..Hyundai Accent blue 1.4 benzinli nasıldır acaba? Cvt otomatik varmış bu araçlarda sorunsuz diyorlar
  • Yaklaşık 1 yıldır 2017 sporttourer Clio 1.5 dizel manuel kullanıyorum. Bagaja bebek arabası ve 1 bavul rahat sığıyor. Arka oturma alanı biraz dar fakat bebek oto koltuğu rahat sığıyor. Yakıt tüketimi şehir içi(Ankara) 5-5.5 şehir dışı 4-4.5. Direksiyonu çok hafif kullanımı rahat :)
  • manuel vites 2015 Megane 3 HB - GTLine yada Touch Plus.
  • stranger86 kullanıcısına yanıt

2020 lerde o sorun yok diye biliyorum, önceki serilerde de kalitesiz yağdan kaynaklı diyorlardı düzgün yağ koyunca geçiyor muhabbeti var…Accent blue için kendim hiç kullanmadım hocam ama çok dayanıklı bir araç olduğunu biliyorum youtube videosu var ticari takside 1.2 milyon km kullanmışlar 5 senede alınabilir araç bence…

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

2011-12 megane 3 e 450-500 yazanlar var ne olmuş bunun piyasası böyle dalga geçiyorlar galiba kim yazarsa  

• 2020 Egea 1.4 alabilirsin. Hem modeli yüksek olduğu için 48 aya kadar vade ile çekebilirsin.
  • Bı arkadaşa 2015 1.6 enjoy Astra aldık 400 e daha 88 binde
  • 2013 - 2014 Opel astra j 1.3 dizel öneririm. Temiz bulunabilir
  • Sıfır Egea bulunabilir
  • Kredi isini bireyselle hallet hocam o is zor. 2012-2013 peugeot 308 active paket yari otomatik 1.6 e-hdi bakabilirsin.

birkac hafta once biradere 400 k bandinda aldk 150 binlerde km si

• stranger86 kullanıcısına yanıt

Accent Blue kagit gibi araba sirket aracimdi guven vermiyor ben sahsen onermem

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2017-accente-1079379689/detay

Arkadaşlar bu ilan nasıldır? Sizce alınır mı? Hem bütçeme uygun hem de otomatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger86 -- 11 Mart 2023; 16:11:9 >
  • Opel yaramaz … hyundai , honda, toyota, tarzı araçlara bakardım… fiat ta olabilir
  • toyota16 T kullanıcısına yanıt

Bende 2020 1.4 de var, yağ eksiltme yaşamadım.

Açıkçası yağdan kaynaklandığını da düşünüyorum, selenia koyuyor servis fakat liquil moly gibi markalarda sorun yaşayan duymadım.

Bir de zorlamayla alakalı, taksilerde çok yaşandı bu sorun. Hem tempolu gidiyorlar hem de motor sürekli çalışıyor neredeyse, bence en büyük etken buydu.

• deserthawk D kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam, farklı kullanıcılardan da benzer yorumlar duymuştum …

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.