< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StByErdeM -- 3 Eylül 2020; 13:59:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StByErdeM -- 3 Eylül 2020; 13:59:19 > |
Gereksiz bir rezillik. Kurumsal firmaların 2. el bölümlerini takip edip oradan almaya çalışın. 350 bin lira çakal galerici, üç kağtıçı alsatçılarla muhatap olacak bir para değil. 50 bin liraya araba alıyorsundur bütçen kısıtlıdır anlarım el mahkum deyip abuk sabuk adamlarla muhatap olursun ama cebindeki para 350 bin.
|
Arkadaşlar ucuz falan değil gayette piyasasında almaya çalışıyoduk. Biz kavga çıkarmadık, hakettikleri halde hakaret etmedik. Hepsini Allah a havale ettik. Bu forumda inanmayan çok ama kulun hesabı varsa Allah ında var bi hesabı. Daha öncesinden mesaj attığım bir adam sabah dönüş yaptı. Sabah son kez araç bakmaya gittik. 10 üzerinden 10 numara adam çıktı. Adamı beğendik, aracı beğendik, abi ne istiyosun aracına dedik. İş kuracağım 360 bin tl ye vereceğim dedi. 359 olmaz mı bile demedik, hayırlı olsun deyip aracımızı aldık. Baktıklarımız arasında da en iyisiydi. Herkesin gönlü razı. Alışveriş böyle olmalı
|
Ucuz etin yahnisi sert olur.
Alırken 3-5-10 fazla verirsin ama kurumsal bilindik veya yillardir bu isi yapan guvenilir galeriden alırsın kafan da rahat olur. Bu tarz kisilerle de uğraşmak zorunda kalmazsın. Çünkü aç bizim millet aç. Aç gözlü sözünden dönen alsatci karaktersizle uğraşacağıma, gerçekten bu isi yapan cakal degil temiz araba satan galeriden 5-10 fazlasina alirim. Eğer binmek icin aliyorsam tabi. Satmak icin aliniyorsa zaten bunlari yasamak müstahak. |
Kurumsal demiş bazı arkadaşlar. Yahu güldürmeyin adamı, sıfır aracı boyalı değişenli satıyor alayı, her tarafı kurumsal olsa ne yazar.
|
350 bin liraya sırf mercedes olsun diye 2. el araç bakmak da ne bileyim.
|
350 binin değeri kalmadı dostum adı kaldı.
Ayrıca gereksiz değil adam araba almak istiyor gidiyor konuşuyor. Kanı bozukları eleştirmek lazım. Ayrıca kurumsal denilen firmalar bu kanı bozukların toplanıp zenginleşmiş versiyonundan başka bir şey değil. Allah dürüst adamların yardımcısı olsun |
Bütçemiz 340-360 bin tl ydi. 100 bin km yi aşmamış c200d almak istedik. Kurumsal firmalarda denk gelmedi malesef. Telefonda abuk subuk konuşsalar zaten muhatap olmayız. Ben adamların fiyat arttırmasına laf etmem. Telefonda söylesin biz bu fiyattan vazgeçtik diye bizde kendi değerlendirmemizi yapalım. Özellikle böyle şeyler olmasın diye fiyat konuşup yanına gidiyoruz karşılaşılan tavıra sitemimi ilettim. Kurumsal firmaya gitmedik diye yine biz hatalı oluyoruz. Sanki onlar çok farklıymış gibi
|
Evet kötü bir olay ama o kadar paranız var. Sokaktaki insanla neden muhatap oluyorsunuz? Borusan'ın 2. eli var mesela. Mercedes'in de var kurumsal
|
araçla aramda 900 km var. ya sizler nasıl yiğit nasıl cengaver adamlarsınız.aracı görmeyeceksiniz 1 günde telde anlaşıp 900 km öteye hemen kapora yollayacaksınız. valla helal olsun bu gençlik akıyor yemin ederim.
Sırası ile yazıyorum *124 verdim 126 İstedi *Ertesi gün 126 için tamam dedim *akşam detayları konuşalım dedi ona da tamam dedim *aradım açmadı ısrarla arayınca abi 129 istiyorum artık dedi Bur da adamı haklı bulanın gözümde adamdan farkı yok.Nasıl ticaret ahlakı bu... |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 2 Eylül 2020; 10:28:37 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizlion -- 2 Eylül 2020; 13:42:28 > |