< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygun_sefa -- 26 Şubat 2017; 9:21:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygun_sefa -- 26 Şubat 2017; 9:21:46 > |
Lpg de bu sorunu vermesi için nerden baksan 70 bin km kullanılması lazım. 70 bin km lpg de kullanmak demek en az 14 bin TL nin cebinde kalması demek. 14 bin in 2 binini buraya verse kıvır zıvır herşeyi çıkarsan yine de adamın cebine 10 bin bırakır.
|
Fiyat gayet normal. Hepsini 1500 tl.ye yapıyorsa cok iyi fiyat.
|
LPG'li araba çok ekonomiktir.
|
Benzinde binsen sibop baki mi olacak
|
+1 dediğiniz gibi 150bin km üzeri dizeli satmak ölüm.
herkesin ödü kopuyor yüksek km enjektör-pompa- turbo vs o km'de ne çıkacağını bilmeden. hele ki ülkemizde arabalarımız çok! bakımlıyken |
+1 daha dizel araç fiyat farkı konuşulmuyor bile
|
Maalesef Ford araçlarda LPG'de kaçınılmaz son
Zamanında 2006 Fiesta aracıma 25000 km'de taktırmış ve daha 50000 olmadan üst kapak yaptırmıştım Yani kar bile edememiş birde üstüne devir dalgalanmaları araç otomatik olmasına rağmen stop etmelerin stresin yaşadım emin olun maddi onlamda 5 katını kar etmiş olsamda fikrim aynı olurdu sinir bozucu hal alıyor araç ford araçlara asla LPG tavsiye etmiyorum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygun_sefa -- 26 Şubat 2017; 9:22:46 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 26 Şubat 2017; 13:20:41 > |
|