Şimdi Ara

350 Watt ta çalışabilecek en iyi kart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 350 watt asus güç kaynağım var ekran kartını değiştireceğim kaldırabilecek en iyi ekran kartı ne olabilir?

• Sapphire Hd5570
  • Tüm sisteminizi yazarsanız daha sağlıklı öneriler gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Tüm sisteminizi yazarsanız daha sağlıklı öneriler gelecektir.

amd x2 7750 4 gb ram 500gb harddisk
  • Güç kaynağı alamayacak durumda iseniz 4670 alınız.
  • 4650 ile çok fark mı 4670 in?
  • biraz hız farkı var o kadar anlıyabileceğin kadar değil ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imzamdaki sistem asus un 350w/ 400 w peek psu su ile çalışıyor. ekran kartım sapphire hd 6870
  • Yapmayın yahu, 5770 bile alabilir o güç kaynağıyla. Benim kasada da 350W Asus güç kaynağı mevcut şu anda, HD5670 ile birlikte 5 adet hard disk, 4 adet fan ki 2 tanesi 1 amperin üstünde, diğer ikisi de yarım amperin üstünde çok rahat çalıştırıyor. Çıkış dirençleri çok düşük, çok kaliteli güç kaynağıdır bunlar, peak 400W yazar zaten kenarında köşesinde.
  • 2 gun sonracrysis2 açarsınızsonra dh ye
    neden yandı diye sistemim
    5650
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

2 gun sonracrysis2 açarsınızsonra dh ye
    5650

ben kefilim o güç kaynağına, 5770 rahatlıkla alabilir. içiniz rahat olsun sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinnand

quote:

5650

ben kefilim o güç kaynağına, 5770 rahatlıkla alabilir. içiniz rahat olsun sizin.

enaz 400wnormal peak 450w lazım Orn bir teste soktuğuzdayada Bir oyun oynadığınızda zorlar perfromans dususu olur yada çok zorlarsanız yanar zorlamaya değmez
  • quote:

quote:

quote:

5650

enaz 400wnormal peak 450w lazım Orn bir teste soktuğuzdayada Bir oyun oynadığınızda zorlar perfromans dususu olur yada çok zorlarsanız yanar zorlamaya değmez

5770 ile bendeki 5670 arasında 47 Watt lık fark var, bendeki hard disklerin fazladan 30W fazla çektiğini ve 1 amperin üstündeki 2 fanımın da fazladan 25W çektiğini düşünsek bile aradaki fark kapanır.

ek: 61W olan 5670ten önce de aynı sistemle birlikte HD3650 kullanıyordum, 78W TDP değerine sahipti. kaldı ki üstteki mesajlarda bu güç kaynağıyla 6870 kullananlar belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdinnand -- 17 Eylül 2011; 19:42:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

5650

5770 ile bendeki 5670 arasında 47 Watt lık fark var, bendeki hard disklerin fazladan 30W fazla çektiğini ve 1 amperin üstündeki 2 fanımın da fazladan 25W çektiğini düşünsek bile aradaki fark kapanır.

ek: 61W olan 5670ten önce de aynı sistemle birlikte HD3650 kullanıyordum, 78W TDP değerine sahipti. kaldı ki üstteki mesajlarda bu güç kaynağıyla 6870 kullananlar belirtilmiş.

yok zaten yakma şansın çook az ama sistemin zorlanır Perfromans dususu yaşarın

• Fazla riske girmeyin HD5750 oldukça iyi bir kart ve size yeteceğinden ben eminim.350w çalışır yani.
  • 350 watt asus psu ile sorunsuz 4850 çalıştırdım 3 sene. kaldıki 5770 bile 4850 den daha az enerji harcıyor bence 5770 kullanılabilniir 350 watt gerçek bir psu ile. daha altını almaya gerek yok
  • quote:

yok zaten yakma şansın çook az ama sistemin zorlanır Perfromans dususu yaşarın

"performans düşüşü" nedir yahu... yetersiz psu kullanımı ile gpu nun %100 yükle çalışmak yerine daha az bir yüzde ile mi çalışacağını ileri sürüyorsun? böyle mesnetsiz bir iddia olur mu hiç, psu yetersiz gelirse ya kart idle durumuna geçer ya da iflas edip ati recover devreye girerek görüntü kesilip açılır. işlettiğiniz teknomarkette elinizde 5650 fazlası mı kaldı nedir anlamıyorum bu ısrarınızı, olan konuyu açan vatandaşa oluyor, aklını karıştırmaktan öteye gidemiyor.
  • performans düşüşü falan olmaz kardeşim. psu yetersiz kalınca sistem rest atar performans düşüşü diye birsey mümkün değil. çünkü performansla psu nun bir alakası yoktur. extreem overclock falan yapmayı düşünmüyorsanız eger asus 350w psu nuz varsa eminimki sisteminiz hiçbir sorunsuz çalışır. çünkü dediğim gibi altta imzamda yazan sistemi asus 350w psu ile yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum
  • 5750
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalips1453

performans düşüşü falan olmaz kardeşim. psu yetersiz kalınca sistem rest atar performans düşüşü diye birsey mümkün değil. çünkü performansla psu nun bir alakası yoktur. extreem overclock falan yapmayı düşünmüyorsanız eger asus 350w psu nuz varsa eminimki sisteminiz hiçbir sorunsuz çalışır. çünkü dediğim gibi altta imzamda yazan sistemi asus 350w psu ile yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum

olur hocam zorlanırsa olur kaç kez şahit oldum buna
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.