Bildirim
35bin manuel, benzin yada dizel araç önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Scenic - Megane tarzı olabilir .. 2006-2007-2008 -
Clio 3 veya chevrolet aveo sedan temiz bulursan kaçırma -
Şuan corsa2008 2012 arası ve i20 bakıyorum, aveo hatchback olabilir sedan düşünmüyorum açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldalchemist -- 18 Şubat 2019; 17:16:15 > -
opel corsa 1.2 enjoy -
araba onemlı degıl usta bulmak onemlı ıyı araba alırsın usta bozar yıne bır halta yaramaz. Bide lpgli modle al -
Bakıcam aklımda bulunsun teşekkürler -
Lpg li düşünmüyorum, otopark var oraya sokamam. -
2008-2012 ağır hasarlı ya da pert kayıtlı corsa bulun o meblağa biraz piyasaya bakınquote:
Orijinalden alıntı: goldalchemist
Şuan corsa2008 2012 arası ve i20 bakıyorum, aveo hatchback olabilir sedan düşünmüyorum açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 18 Şubat 2019; 18:18:40 > -
1.2 2007 model corsalar uygun oluyor şimdi piyasa durgun birisi 38 yazmış pazarlık yaptık 35 e bıraktı ama başka araç buldum almadım raha t bulursunuz araç çok satılan yokquote:
Orijinalden alıntı: defiant82
2008-2012 ağır hasarlı ya da pert kayıtlı corsa bulun o meblağa biraz piyasaya bakın
Alıntıları Göster
-
www.arabam.comRENAULT CLİO 1.2 Tom Edition İkinci El Araba Fiyatlar Listeleri | arabam.comhttps://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-renault-clio-1-2-tom-tom-edition/sahibinden-renault-clio-1-2-tom-tom-edition-2011-model/10816792
-
Hocam bu tam istediğim gibi araba tek sorun 35 benim Max bu biraz yüksek kalıyor ama zorlamaya çalışırım çok beğendim, teşekkürler -
megane 2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X