Şimdi Ara

35bin TLye kadar otomatik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Eskiyen manuel arabamı birazda hanımın baskısıyla :) sattım. Yerine otomatik bir araç bakıyorum. Bütçem 35e kadar müsaade ediyor. Arabalardan anladığını düşündüğüm bir arkadaşım 50 binin altına otomatik riskine girmem dedi benim de kafam karıştı. Hangi araç ve modelleri tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

• Cvt Şanzıman riski azdır. Jazz, civic, attrage bakabilirsiniz. Honda da düşük km zor ama attrage da bulunuyor. Tabi düşük km fiyatı yukarı çeker.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşa katılıorum jazz yada attrage olabilir.
  • Aveo 1.4 Ltz Tam otomatik şanzıman mevcut 30.000 fiyatlardan başlıyor en dolusu

Corsa 1.4 otomatik

Polonun eski tam otomatikleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Aveo 1.4 Ltz Tam otomatik şanzıman mevcut 30.000 fiyatlardan başlıyor en dolusu

Corsa 1.4 otomatik

Polonun eski tam otomatikleri

Katılıyorum.

Aveo öneririm. 1.4 LT paketi var bende de. Yakıt dışında temizini bulduğunuz taktirde uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz kalitede bir araç. Yakıtı içiyor maalesef diğer chevrolet araçlarında olduğu gibi.
  • Cruze, otomatik, lpg.

İ20, otomatik, lpg

Aveo, otomatik, lpg

Üçü de tam otomatik ve sorunsuzdur. Bunlardan Cruze C sınıfı olmasıyla, i20 piyasa arabası olmasıyla, Aveo ise o fiyata tertemizi bulunabilmesiyle öne çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aveo otomatik lt veya ltz
  • Direk honda cvt sanziman city veya jazz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.