ETÜ CENG (33K) ANKARA CENG Türkçe (36k) AYBU CENG (37K) AKDENİZ CENG (38K) ESOGU CENG (42K) AGU CENG (45K) KOCAELİ CENG (46K) SAKARYA CENG (51K) MSKU CENG (53K) Sıralamam 36.895 bunlardan hangisi tutar? IYTE EHM , EGE EEM gibi bölümler yazıp yazılıma kayabilir miyim? Hedefim gelecekte remote olarak yurt dışına çalışan yazılımcı olmak. Tercih sırası sizce nasıl olmalı? |
35K CENG TERCİH ÖNERİSİ
-
-
Esögü gelir -
Ben de esogu, Kocaeli, Sakarya arasındayım -
ESOGU %100 ingilizce değil bunun eksileri olur mu? Eğitimi nasıldır? İlerde iyte , hacettepe gibi üniverstilere yatay geçiş yapabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış-111 -- 31 Temmuz 2022; 21:1:58 > -
bence ne okunursa okunsun %100 okunmalı. -
Muğla Sıtkı koçman'ı üst sıralara yazıp oraya girmek mantıklı olur mu?
-
İngilizce'min yeterli olduğunu düşünüyorum.
-
esogü yüzde 70 e kadar çıkabiliyor seçime bağlı.
-
İngilizce önemli, yakın sıralama ile aguyu tercih etmiştim. Hala esogu gibi yerlerden iyi olduğunu düşünüyorum.
-
Hocam size gore tabiki yeterli olabilir ama gelecekte insan kaynaklarının cv filtrelerine takılma ihtimaliniz olabilir. İsterseniz atomu parçalayın tek tık ile cvniz kenarıya atılır -
AGU hakkında bilgi verir misiniz?
Akademik kadro çok sağlam göründü gözüme, eğitimi nasıl?
Kampüsü nasıl?
Kayseri'de yaşam nasıl?
Öğrenciler için aktiviteler düzenleniyor mu? Yurt dışına çıkan oluyor mu? Mezunlar bölümden memnunlar mı?
Neden bölümün sıralaması yükselmek yerine düşüyor?
-
Hocam siz herhangi bir bölümde karar kıldınız mı?
-
hocam ilk işe girdikten sonra ona bakılmıyor sırf yüzde yüz diye çok düşük sıralamayı seçmek mantıksız.hatta eğitimin ana dilde olması gerektiğini savunan hocalarımız var.o sıralamada ceng seçen biri zaten yatmaz araştırma yaparken ingilizce bilmeden yapamayacağına göre zaten öğrenecektir diye düşünüyorum.şahsen benim ingilizcem baya kötü durumdaydı youtubedan izlediğim videoları ingilizce altyazı izlemeye başladım altyazıya nadiren bakar oldum(1 yılda).
-
kocaeli hayırlı uğurlu olsun hocam
-
Kontenjan 25 den 75 e çıktı
Vakıf desteğini azalttı
İsminden dolayı
Kampüsü güzel
Hocalar iyi
Hazırlık çok zormuş -
esogü kocaeli vs diye yazacağım sırayla esogü gelir büyük ihtimal.kocaeli çıksa üzmez o da iyidir.
-
sıralamanız 37 gibi bir şeydi diye hatırlıyorum doğru mu?
-
35500
-
hocam ehm, eee gibi bölümleri yazmaktan vaz mı geçtiniz?
Benzer içerikler
- mutlak değerin türevi
- 100 tyt 70 ayt kaç bin
- logaritma fasikül önerisi
- hangi bölümlerden tıpa geçiş var
- notability fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X