Şimdi Ara

360 bin liraya Chevrolet spark ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendi içimde kararsız kaldığım bir konuyu foruma danışayım istedim. Mevcutta 2006 model Chevrolet kalos 1.2 kullanıyorum ve aracımı satıyorum.

Yerine, üzerine fazla birşey eklemeden model yenilemek istiyorum ve 360-375 bandında 2012 veya 2013 son gelen versiyondan spark 1.2 alabiliyorum.

Ön-yan-perde hava yastıkları, abs-esp gibi donanımları olan, güvenlik konusunda kafamın rahat edeceği bir araç, yakıtı da oldukça az.

Siz ne dersiniz bu duruma ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 13 Ağustos 2024; 18:11:7 >

• Markayı biliyorsunuz sıkıntı yaşamazsınız.
  • T300 kasa aveo tavsiye ederim...o paraya temizi alınır

• wehby W kullanıcısına yanıt

Belirttiğim bütçede genelde t200 kasa var hocam, araç temiz, görece düşüm km ve pert kayıtsız vs olsun dersek. Ama tabi tek tük yeni kasa da olabiliyor.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt

araç temiz tamam ama piyasadan çekileli yıllar olmuş ve az satmış bir model. sıkıntı olmaz mı bakımı?

• Boşver onu gel sana golf 6 satayım dizel
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

Teknik parçalar Opel ile aynı olduğu için sorun olmaz ama özellikle spark için kaporta aksamı konusunda sorun yaşanabilir, ama.bi yandan da düşünüyorum 2025 yılına gidiyoruz, artık olmayan parçayı 3d yazıcıdan yapıyorlar  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

3d yazıcıdan alacağın parça hem çok pahalıya çıkar hem de eğer ki kaporta parçasıysa ek zımpara vs.. gerekir. pürüzsüz olmaz diye tahmin ediyorum (zira sadece plastik 3d yazıcı çıktısı gördüm, metalini görmedim hiç daha doğrusu).

• c1/107 bakabilirsiniz o paraya,zaten logosu hariç herşeyi toyota 1.0ın

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt

O modelleri de inceledim ama ısınamadım hocam ya, spark daha modern ve olgun duruyor.

Güvenlik, performans artıları da var.

anladım hakkınızda hayırlısı olsun

• Başka arabamı seçemedin?

• Zamanın donanımlı araçlarıydı bunlar koreli daewoo aslında orjini aveo hb de düşünülebilir tasarımı güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.