Selamlar herkese, Kendi içimde kararsız kaldığım bir konuyu foruma danışayım istedim. Mevcutta 2006 model Chevrolet kalos 1.2 kullanıyorum ve aracımı satıyorum. Yerine, üzerine fazla birşey eklemeden model yenilemek istiyorum ve 360-375 bandında 2012 veya 2013 son gelen versiyondan spark 1.2 alabiliyorum. Ön-yan-perde hava yastıkları, abs-esp gibi donanımları olan, güvenlik konusunda kafamın rahat edeceği bir araç, yakıtı da oldukça az. Siz ne dersiniz bu duruma ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 13 Ağustos 2024; 18:11:7 > |
360 bin liraya Chevrolet spark ?
-
-
Markayı biliyorsunuz sıkıntı yaşamazsınız. -
T300 kasa aveo tavsiye ederim...o paraya temizi alınır
-
Belirttiğim bütçede genelde t200 kasa var hocam, araç temiz, görece düşüm km ve pert kayıtsız vs olsun dersek. Ama tabi tek tük yeni kasa da olabiliyor.
-
araç temiz tamam ama piyasadan çekileli yıllar olmuş ve az satmış bir model. sıkıntı olmaz mı bakımı?
-
Boşver onu gel sana golf 6 satayım dizel -
Teknik parçalar Opel ile aynı olduğu için sorun olmaz ama özellikle spark için kaporta aksamı konusunda sorun yaşanabilir, ama.bi yandan da düşünüyorum 2025 yılına gidiyoruz, artık olmayan parçayı 3d yazıcıdan yapıyorlar
-
3d yazıcıdan alacağın parça hem çok pahalıya çıkar hem de eğer ki kaporta parçasıysa ek zımpara vs.. gerekir. pürüzsüz olmaz diye tahmin ediyorum (zira sadece plastik 3d yazıcı çıktısı gördüm, metalini görmedim hiç daha doğrusu).
-
c1/107 bakabilirsiniz o paraya,zaten logosu hariç herşeyi toyota 1.0ın
-
O modelleri de inceledim ama ısınamadım hocam ya, spark daha modern ve olgun duruyor.
Güvenlik, performans artıları da var.
-
anladım hakkınızda hayırlısı olsun
-
Başka arabamı seçemedin?
-
Zamanın donanımlı araçlarıydı bunlar koreli daewoo aslında orjini aveo hb de düşünülebilir tasarımı güzel
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X