Bildirim
360 da Anti-aliasing -anisotrop kalitesi ses kalitesi
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tırtı(k)lı...
Not: Afferim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 20 Mart 2006; 18:55:57 > -
HD TV de nasıl... -
BF2 Modern Combat dövecek GRAW ı..Elimizde iki tane bomba online oyun olacak..Oh kebap..
bal nerden geldi oyun, benimkide yarın oburgun gelir herhalde
gamertag : drizzt tr
ekleyebilirsin -
korayg konsoldasim ben copenhag da yasiyorum oyunu burdan aldim ,g.r.a.w i ebbutik den almak icin sirada 1 saat bekledik millet oyuna hücüm ediyor beni en cok duygulandiran sey ps2 sahibi olan arkadaslar da 360 aliyordu butikde -
quote:
Orjinalden alıntı: bal
beni en cok duygulandiran sey ps2 sahibi olan arkadaslar da 360 aliyordu butikde
Ağlayacam şimdi!...
Hey allam ya bi de bize fanatik diyorlar... -
quote:
korayg konsoldasim ben copenhag da yasiyorum oyunu burdan aldim ,g.r.a.w i ebbutik den almak icin sirada 1 saat bekledik millet oyuna hücüm ediyor beni en cok duygulandiran sey ps2 sahibi olan arkadaslar da 360 aliyordu butikde
bal sen neden bu kadar kaptırdın bu işlere... -
kaptirmadim, zaten 27 senedir icindeyim , ve haksizliga dayanamiyorum 360 zamaninin ve gelecek 5 yilin en iyi konsolu her santimetre karesi ile ,ken kataKARI gibi 100 milyon severini üzmeyip aglatmadi MICROSOFT -
quote:
kaptirmadim, zaten 27 senedir icindeyim , ve haksizliga dayanamiyorum 360 zamaninin ve gelecek 5 yilin en iyi konsolu her santimetre karesi ile ,ken kataKARI gibi 100 milyon severini üzmeyip aglatmadi MICROSOFT
kimsenin ağlayıp üzüldüğü yok biz dünyanın en iyi en çok satan ve oyunları en çok satan ve her yıl ödüller alan konsolun 3. jenarasyonunu bekliyoruz...
hepsi bu... -
Lütfen başlık ile çizgisel gitsin topic. Her açılan topicde konsol kavgasından hem biz, hem de tüm forum sıkıldı.
Oyun için açıldıysa oyun hakkında konuşun lütfen. Aksi takdirde konunuz kilitlenecektir. -
quote:
Orjinalden alıntı: korayg
BF2 Modern Combat dövecek GRAW ı..Elimizde iki tane bomba online oyun olacak..Oh kebap..
bal nerden geldi oyun, benimkide yarın oburgun gelir herhalde
gamertag : drizzt tr
ekleyebilirsin
frp cisin galiba -
frp ve online shooter.... -
quote:
frp ve online shooter....
yok ben kitap türü olarak dedim -
Drizzt i diyorsan evet...FRP kitaplarınıda severek okurum -
quote:
Drizzt i diyorsan evet...FRP kitaplarınıda severek okurum
evet drizzt do'urden
Ejderha Mızrağı falan okudun mu? -
ejderha mızragı üçlemesi
ikizler zamanı üçleme
drizzt in tüm kitaplar
ölüm kapısı serisi
okudum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X