Bildirim
3660 almaya degermi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2. el bi 3660 350 milyon program yükleniyor tabiki hafıza kartı da mevcut sesler gayet iyi bizim arkadaşta var herhaltı yiyiyor hemen hemen biraz kaba okadar. -
evet biras büyük ama telefon gayet donanımlı. ucuz bi fiyattan bulursan kullanabilirsin. -
pek paran yoksa deer -
istediğin programlararı yuklersin mp3 atarsın ama ses monodur. tuşları 3650 den daha iyidir.6600 dan daha iyi foto ceker hafıza kartı takılır.ngage oyunlarını yukleyebilirisin ama hepsini değil -
al kardes -
sesi baya da yuksek keratanın -
bigün kahvede oturuyoruz arkadaş sesi sonda unutmuş işten çıkmıştı dalmışız okeye bi çağrı geldi hepimiz zipladık sahibide dahil ne gülmüştüm -
ben kulladım bence 6600 bile basar kaya gibi sağlam bir tel -
-
Daha fazla paran çıkmıyorsa, almaya değer..
Ama paran var da, alayım mı diyorsan K700i al diyecem .. -
tek kelimeyle açıklamaya bile gerek yok alma -
hayır hayır gayet iyi şekli biraz büyük duruyor büyük demiyorum...süper bir tel mmc karta istemediğin kadar yükle.... -
paran 3660 yetiyorsa kesinlikle al -
ne aldın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X