Şimdi Ara

3599 TL PowerColor Fighter RX6500XT OC 4GB 64Bit GDDR6 (AXRX 6500XT 4GBD6-DH/OC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
4.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu ekran kartının fiyatı hala yüksek (bana göre). 3K altına düşerse alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse yüzüne bakmıyor bakmamalıda,bilgisi olmayanlar icin kandırmalı bir gpu...

• bu fiyata sıfır daha iyi bir seçenek yok şuanda. varsa söyleyin onu alalım.

• 5 yıllık, ölümü çok uzak olmayan, garantisiz ekran kartları yerine 6500 XT alınır. 1060'dan daha iyi bir kart PCIe 4.0'da.

• Güzel kart ama işlemciniz ve anakartınız PCIe 4.0 desteklemiyorsa zaman zaman bayağı performans kaybedebiliyorsunuz.

• bu fiyata yüksek demişler inanılır gibi değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 8gb rx580'i satıp daha ucuza bu karta geçtim, MSI olanı kullanıyorum, oyunda 60 dereceyi geçtiği nadir. Performans olarak 580'den daha iyi 1080p'de. Çoğu oyunu yüksek ayarda oynuyorum, çok yeni baba oyunlarda medium-high artık hangisi uygunsa öyle oynuyorum. B550 anakart ve ryzen5 3600 ile gayet iyi bir set oldu. Piyasa düzenlene kadar iş görür diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kart bir rx570 felan. bencede 3 lira altına düşmeli. Acelet etmeyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes düşecek düşecek diyor da Fed faizi bir patlatsa bu fiyatlara almadığımıza üzülürüz :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3612TL olmuş sürekli düşüyor.

• O değilde bu karta 5000 verenler acaba şuan ne hissediyor 3599 TL PowerColor Fighter RX6500XT OC 4GB 64Bit GDDR6 (AXRX 6500XT 4GBD6-DH/OC) 

• gt 1030 bile 1500 olmuş hangi kafayı yaşıyorsunuz arkadaşlar bi kaç gün sonra bu fiyatları çok çok ararsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 bit nedir ya 2gb 256 bit bundan daha performanslıdır.

• anakartınız pcie 4.0 değilse 7 yıllık gtx 970 bu karttan hızlı çalışıyor bilginize.

• dOmi D kullanıcısına yanıt

Daha hızlı çalışıyor demek karta ayıp.

NVIDIA GeForce GTX 970 Specs | TechPowerUp GPU Database

AMD Radeon RX 6500 XT PCI-Express Scaling - Relative Performance | TechPowerUp

PCIe 3.0'da bile RX 570'den daha iyi ortalamada. Bazı FPS değerleri daha düşük, o konuda haklısınız.

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

Geçen birisi 5600x 4k iken için 3kya düşerse alınır dedi. Şuan 4500 olmuş :D

Bugun aldıgın şey yarından ucuz :)

• eskiden 64 bit kartlara tenezzül bile edilmezdi davasını .... ülke batırınca 64 bit kartın değeri arttı

• dreaman kullanıcısına yanıt

Bitle performans kıyası yaptığınıza göre 2010 yılından geldiniz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.