Şimdi Ara

371. Dönem 98/2 [Mayıs 2018] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
746
Cevap
24
Favori
99.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20 nisan k.d. ve yedek subaylar için
    13 nisan uzun dönem er

milli savunma bakanlığı asker alma genel müdürlüğü sitesinde ki bilgileri dikkate alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gldbasgan kullanıcısına yanıt
    İlk olarak askerlik şubene danış izin konusunda sonuç alamazsan birliğine geç katıl, giderken sınav giriş evraklarını götür. En kötüsü çok düşük bir ihtimal olsada yargılanırsın yada para cezası alırsın cüzi bir miktar. Bence sadece geç terhis olursun :)

Ben birliğime geç katılırım ama işimi garantiye alayım sorun çıkmasın diyorsan gideceğin yerdeki sorumlu komutana ulaş.

Askerlik hizmeti sırasında sınavlarına katılabilirsin, kışlanın olduğu il ve ilçede başvurursan o gün izin alırsın.
  • Arkadaşlar bu hafta itibariyle izne ayrıldım ve beklemeye geçtim. Geçen dönemlerin verilerine ve sosyal mecralardaki paylaşımlara baktığımda içinde bulunduğumuz bu dönemlerde genelde daha bir hareketlilik varmış. Acaba bu donem katılım az mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde mayis sezonu kisa donemde yaza denk geldigi için katilim daha az olabilir nispeten ben ve cevremdekilerinde genel dusuncesi kasim celpi oluyor (kisa donem icin)

• Hakkımızda hayırlısı bakalım kaldı 9 gün
  • 20 Nisan kesin mi daha öncesinde açıklanma ihtimali var mı acaba kısa dönemler için ?
  • denizli il jandarma için söylüyorum. kısa dönem devre kaybı olarak gelenler inanılmaz rahat askerlik yaptı. Benim usta olduğum yere dk olarak bi yardoç ile öğretmen geldi. Selam vermesini öğrenmeden ustalığa geçti adamlar.

• RustCohle R kullanıcısına yanıt
    Çok zor verilen tarihten önce açıklanmaz.
  • büyük gün yarın mı şimdi uzun dönem için ?
  • Evet beyler bugün yerler belli olacak. Şuan e devlette sevk başvurusu süresi dolmuştur. Sevk işlmeleri gün içerisinde başlayacaktır yazıyor.
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    evet bendede aynısı yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

Evet beyler bugün yerler belli olacak. Şuan e devlette sevk başvurusu süresi dolmuştur. Sevk işlmeleri gün içerisinde başlayacaktır yazıyor.
    Yedek Subay adaylarında da aynısı yazıyor. Acaba onlarda mı bugün açıklanacak ? MSB'nin sitesinde 20'si yazıyor.
  • uzun dönem erlerin yerleri bugün açıklanıyor tahmini saat 14.00 gibi açıklanır gibime geliyor kd ve yedek subaylar için 20 nisan

• Bu gun kesin degil mi? Surekli bakiyorum bir hareket yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prof.Celal Şengör kullanıcısına yanıt
    uzun dönem er bekliyorsanız bugün kesin belli olur msb'nin sitesinde erteleme vs. bir duyuru yok sürekli takip edin mesai bitimine kadar açıklarlar yukarıda da yazmıştım genellikle 14.00 civarı açıklanıyor.

• Anladım dostum, teşekkür ederim
    @Aerosol 34
  • Erlerin açıklanmış sadece

• uzun dönem er'ler açıklanmış hayırlı olsun gidecek olan arkadaşlara, şimdiden hayırlı teskereler, artık sıra bizde gelecek hafta bu zamanlar heyecandan duramayız.

• Ben kisa donem basvurusu yaptim bugun ogrenebilecekmiyim

• quote:

Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır.

Bu nedir yahu?! Şubatta da aynı şeyi yazmıştı gidememiştim.
    EDİT: Askerlik şubesine gittim yine alınmamışım. 6 aydır bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Celal Şengör -- 13 Nisan 2018; 15:11:19 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.