Şimdi Ara

39000 TL 2010 Model 100.000 km Peugeot 308 Premium HDİ-Auto6r Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün itibari ile Grande Punto aracımı satmış bulunmaktadyım.
    Bir arakdaşımda bulunan 2010 model Peugeot 308 Premium paket Dizel, Otomatik aracı almayı düşünüyorum.
    100.000 binde, servis bakımlı, ilk sahibinden.

39.000 TL ye bırakıyor, sizde fiyat nasıl ? Sanırım bu rakamlara dizel otomatik için fazla seçeneğim yok.
    Ne dersiniz ?

• 1.6 dizel manuel 2010 308 millesim i 30 bin km boyunca kullandım 124 bin km de sattım. Öncelikle araç olarak puntodan sonra çok çok memnun kalırsınız.

110-120 bin km aralığında periyodik olarak Şanzıman baskı-balata değişimi istemekte. Fiyatı 1500 TL.

Gözünüzden 1500 Tl yi bir çıkartın + rutin bakımlarına hariç yine 120 bin km de triger değişiyor 500 tl de ordan çıkartın.. Yaklaşık kaba hesap aracı 39.000 + 2500 Tl olarak düşünün. Kararı kendiniz verin ama ben olsam 50-60 bin km nin üzerinde Auto6r li bir araç almazdım

Bu arada yazdığım bakım ücretleri özel servis ücretleridir.. Yetkili serviste yaptırmak isterseniz 2500 TL x 2 şeklinde düşünebilirsiniz.

Ayrıca bilgi olması açısından yazayım Auto6r şanzımanın dışarda revizyonu 3500 TL dir. (Uygun sayılır bence) Bunuda şunun için yazdım 100 bin km den itibaren bu tarz şanzımanlardan korkmak gerekebilir.. Ne zaman yolda bırakacağı belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 22 Aralık 2014; 16:32:12 >

• Arkadaşımın 508 1.6 dizel otomatik şanzıman lı aracını bi süre kullandım

Bu kadar kötü bir şanzıman görmemiştim. Vites geçişlerinde sırasında secde yaptırması keşke tek sorun olsa

Bikere hillholder yoksa sakın bulaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bilgi paylaşımız için teşekkür ederim.

Açıkçası içimi rahatlatan, arkadaşımın arabası olması ve düzenli bakımlarının yapılmış olması.
    Bunun dışında şanzıman bakım + baskı balata değişimi 1 hafta önce yapıldı. dediğiniz gibi 1500 tl

Sanırım 120 de triger değişimi yapılması gerekecek, 500 tl ise fiyatı bence uygun gibi gözüküyor.

Şanzımanın konforsuz oldğunu biliyorum ve daha önce tecrübe ettim. Fakat bu rakamlara ne alabilirim diye düşünüyorum ?
  • 35 den 1 lira yukarı verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veron

Öncelikle bilgi paylaşımız için teşekkür ederim.

Açıkçası içimi rahatlatan, arkadaşımın arabası olması ve düzenli bakımlarının yapılmış olması.
    Bunun dışında şanzıman bakım + baskı balata değişimi 1 hafta önce yapıldı. dediğiniz gibi 1500 tl

Sanırım 120 de triger değişimi yapılması gerekecek, 500 tl ise fiyatı bence uygun gibi gözüküyor.

Şanzımanın konforsuz oldğunu biliyorum ve daha önce tecrübe ettim. Fakat bu rakamlara ne alabilirim diye düşünüyorum ?

Hocam açıkçası bu rakamlara C segmenti 1.6 hacimde dizel seçenek zaten çok kısıtlı sayıda yani ya Focus olur ya 308 başka araç yok.. Otomatikde isteniyorsa tek seçenek 308.

Ben 2010 model 95 bin de 1 parça boyalı Millesim donanımlı 308 imi geçen sene aralıkta yani tam 1 sene önce 31.500 Tl ye almıştım. Bu yüzden 39.000 Tl otomatik olsa bile bana fazla geliyor. Gerçi piyasada yükseldi yapacak bir şey yok..

308 imi 2 ay önce satıp marjinal bir kararla 2008 model 77 bin km de Volvo s60 2.0T Otm. Premium aldım Brc lpg dönüşümü yaptırdım. Araç bana 48.000 Tl ye mal oldu. Aldıktan sonra yağ bakımı dışında (250 tl) 1 kuruş masraf yapmadım. Genel olarak iki aracı kıyasla dersen arada dağlar kadar fark var. Şanzımanı,konforu,kalitesi,performansı kıyaslanmaz bile.. 40 bin tl civarlarına 2005 üzeri makyajlı s60 da bakabilirsiniz. Dizelden lpg ye geçmeninde rahatlığı gerçekten ayrı. Dizel araç gerçekten uzun yolda sık sık benzinliğe uğramama konusu dışında kışın geç ısınması,çok sesli çalışması vb. gibi konularda çok konforsuzmuş bunu da 30 bin km dizel araç kullanınca ayrıca anlamış oldum

Kısacası 40 bin tl az rakam değil D segmenti seçenekleride değerlendirin derim.. S60 yerine Accord 2.0 Otm. veya Mazda6 2.0 Otm de olabilir. Otm. şart değilse ve illa dizel olacaksa 407 1.6 hdi olabilir 2009 üzeri makyajlı olanlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 22 Aralık 2014; 17:25:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.